GECEN SEFERDE DEMİSTİM BIRAK GİYSİN BIRAK YAPTIRDIN AAA BU KADARIDA SANA FAZLA VALLA kız gene söylemis kaynananada olsa hic söylemeden de geleblirdi beyaz tuvalette giyerdi ister kabarık ister uzun kuyruklu valla sende bi takıklık var kaynanana yazık yani senle ugrascak dügündede esine surat yapma adam dicek ne takıntılı kadınmıs yaa diyeselam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
eltınız kafadan kontak bıraz sanırımselam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
Bosver canim ya naparsa yapsin..şampiyon belli :)selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
haklısınızz artık kendi rezil olduğuyla kalıcak :)Diğer konunza baktım eltinizin takıntılı olduğunu düşünüyorum... Asla kendi isteklerinizden vazgeçmeyin o günü bir daha yaşamayacaksınız ve sonuçta bu sizin yıllardır kurduğunuz hayaller. Ben olsam bırakırım yapsın şimdi düğüne gelenlerin yarısı sizin yarısı eşinizin tarafı yani sadece yarısı o kızın düğününe gitmiş kişiler ki onlarda eminim ki o gelinliği saçı hatırlamıyordur. Ben bile çok detaylara takılan unutmayan bir insan olduğum halde hiçbir arkadaşımın gelinliğini saçını hatırlamam yani o günün telaşından hevesinden eğlencesinden genelde düğünden sonra kimse hatırlamaz hele ki yıllar geçmişse üstünden bu kız yaptığı bu hareketle bilmeyen ve hatırlamayan herkese rezil etmiş olacak kendini ben olsam şahsen bana komik gelir taçla taşlı beyaz gelinik gibi elbiseyle düğüne gelen biri. Hatırlayanlar da sizi çekemediğini düşünecek yani sonuç olarak her türlü rezil olacak
hahahah planlarrrBen sizin yeriniz de olsam böyle ruh hastası birine bende gaz verir "yaptı bak söyle güzel olur böyle yakışır" diye iyice gelin kiliginda düğüne getirtir sonra da milletin arkasindan kikirtilarini seyrederdim vallahiyemin ederim iyi niyetli olmayan ya da kendini bir halt sanan insanlara tepki olarak dogmusum heralde, hiç tahammulum yok. Bence biraz fisekleyin etegide kabarık filan olsun ani olur filan ayagina o dugunde dolandikca millet gülmekten olur, sizde "ikiz gelin 9 yıl önceydi o moda" tarzı tarzı hadsiz konusmalarina bir öpücük kondurmus olursunuz yaşasın kekolar :*
koca bi topuz simli saçlarrrrr gözlerrr tüyyler buda cok iyi fikirmiss yaaBenim görümcemle düğünlerimiz 2,5 ay arayla oldu. Normalde de ne alsam aynısını alan bi insan gelinlik konusunda da aynısını yaptı.
Ben şurdan beğendim dedim sitesine baktım benden önce gidip sipariş vermiş model yok :)
Sonra şu model şöyle şöyle tarif ettim aynısını yaptırmış kandırdımmm :)
İğrenç bi gelinliği oldu sende kandır
Kocaaa bi topuz yaptırıcam Yüzüm gözüm sim içinde olucak kafamda Tüyler olucak de
hahaha dimi benden once o bi değiştirse hemenHazır gelin olma hevesindeyken oldu olacak bide kocayı değişsede sizde kurtulsanız
bende bi 9-10 sene yapmıyım bariBu elti dokuz yıl sonra konu sahibiyle bir gebede kalır:))))
bikac kere okudum ama anlayamadım sanırım beni takıntılı ve haksız durumda görüyosunuzGECEN SEFERDE DEMİSTİM BIRAK GİYSİN BIRAK YAPTIRDIN AAA BU KADARIDA SANA FAZLA VALLA kız gene söylemis kaynananada olsa hic söylemeden de geleblirdi beyaz tuvalette giyerdi ister kabarık ister uzun kuyruklu valla sende bi takıklık var kaynanana yazık yani senle ugrascak dügündede esine surat yapma adam dicek ne takıntılı kadınmıs yaa diye
bende sormak isterim normalmi psikolojin diye :)psikolojisi normalmiki, yada ne biliyim davranışlarda ölçüyü ayarlayamama neyse o mu varki bilemedim walla çok enteresan
Az once ayni seyi bende icimden gecirdim :)Erkek arkadaşımla evlenirsem ileride elti derdim olmayacağı için, benimde çocuğa yıldırım nikahı yapasım geliyor :))