eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

Aman boşver canım, kendi terbiyesizliği.. Düğünde görenlerin de tepkisi farklı olmaz inan ki.. Kendini rezil etmiş olacak. Gelin sensin sonuçta ve herkes de bunu biliyor.

GECEN SEFERDE DEMİSTİM BIRAK GİYSİN BIRAK YAPTIRDIN AAA BU KADARIDA SANA FAZLA VALLA kız gene söylemis kaynananada olsa hic söylemeden de geleblirdi beyaz tuvalette giyerdi ister kabarık ister uzun kuyruklu valla sende bi takıklık var kaynanana yazık yani senle ugrascak dügündede esine surat yapma adam dicek ne takıntılı kadınmıs yaa diye

eltınız kafadan kontak bıraz sanırım

Bosver canim ya naparsa yapsin..şampiyon belli :)

Anam ne eltiymis bu vanim be sen bundan uzak ol emi bi tavsiye olarak bunu diyebilriim. Eltini gordugunde de ki gelin cicegimi de sana vereyim hatta ayakkabilarin isim yazalim eee ist3rsen ben dugune hic gelip yorulmiyim dublorum olur musuuuuuuun de manyaq mi ne ya bence sen onj hiiic muhattap alip iyice gerilme canim he ole mi aferim koca kadina de gec

haklısınızz artık kendi rezil olduğuyla kalıcak :)

hahahah planlarrr

koca bi topuz simli saçlarrrrr gözlerrr tüyyler buda cok iyi fikirmiss yaa

bikac kere okudum ama anlayamadım sanırım beni takıntılı ve haksız durumda görüyosunuz

İğrendiğin şeyleri beğenip yaptircakmışsın gibi anlat o da aynını yaptırsin..kuaförüde en berbat saç yapanı öv senden once oraya gitsin..ayol tanıdık kuaförün var mı soyle eltine şekil yapsın...ay benimkide benim kına geceme özenmistim benden kücük bide..trakya topuzu var ua yandan bukleli ben ondan yaptirmıştım ben 3 yıllık evliyim git videomda gör aynini yaptir..ben orjinal çıt cıt yaptım o gitmis naylon sac almış makinaya girince o saclar bukle olcağima garip oldu eridi..kuaförün majineyi bile bozucaktı salak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…