eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

Aman boşver canım, kendi terbiyesizliği.. Düğünde görenlerin de tepkisi farklı olmaz inan ki.. Kendini rezil etmiş olacak. Gelin sensin sonuçta ve herkes de bunu biliyor.

selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
GECEN SEFERDE DEMİSTİM BIRAK GİYSİN BIRAK YAPTIRDIN AAA BU KADARIDA SANA FAZLA VALLA kız gene söylemis kaynananada olsa hic söylemeden de geleblirdi beyaz tuvalette giyerdi ister kabarık ister uzun kuyruklu valla sende bi takıklık var kaynanana yazık yani senle ugrascak dügündede esine surat yapma adam dicek ne takıntılı kadınmıs yaa diye

selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
eltınız kafadan kontak bıraz sanırım :KK66:

Bosver canim ya naparsa yapsin..şampiyon belli :)

Anam ne eltiymis bu vanim be sen bundan uzak ol emi bi tavsiye olarak bunu diyebilriim. Eltini gordugunde de ki gelin cicegimi de sana vereyim hatta ayakkabilarin isim yazalim eee ist3rsen ben dugune hic gelip yorulmiyim dublorum olur musuuuuuuun de manyaq mi ne ya bence sen onj hiiic muhattap alip iyice gerilme canim he ole mi aferim koca kadina de gec

Diğer konunza baktım eltinizin takıntılı olduğunu düşünüyorum... Asla kendi isteklerinizden vazgeçmeyin o günü bir daha yaşamayacaksınız ve sonuçta bu sizin yıllardır kurduğunuz hayaller. Ben olsam bırakırım yapsın şimdi düğüne gelenlerin yarısı sizin yarısı eşinizin tarafı yani sadece yarısı o kızın düğününe gitmiş kişiler ki onlarda eminim ki o gelinliği saçı hatırlamıyordur. Ben bile çok detaylara takılan unutmayan bir insan olduğum halde hiçbir arkadaşımın gelinliğini saçını hatırlamam yani o günün telaşından hevesinden eğlencesinden genelde düğünden sonra kimse hatırlamaz hele ki yıllar geçmişse üstünden bu kız yaptığı bu hareketle bilmeyen ve hatırlamayan herkese rezil etmiş olacak kendini ben olsam şahsen bana komik gelir taçla taşlı beyaz gelinik gibi elbiseyle düğüne gelen biri. Hatırlayanlar da sizi çekemediğini düşünecek yani sonuç olarak her türlü rezil olacak
haklısınızz artık kendi rezil olduğuyla kalıcak :)

Ben sizin yeriniz de olsam böyle ruh hastası birine bende gaz verir "yaptı bak söyle güzel olur böyle yakışır" diye iyice gelin kiliginda düğüne getirtir sonra da milletin arkasindan kikirtilarini seyrederdim vallahi :KK70: :KK70: yemin ederim iyi niyetli olmayan ya da kendini bir halt sanan insanlara tepki olarak dogmusum heralde, hiç tahammulum yok. Bence biraz fisekleyin etegide kabarık filan olsun ani olur filan ayagina o dugunde dolandikca millet gülmekten olur, sizde "ikiz gelin 9 yıl önceydi o moda" tarzı tarzı hadsiz konusmalarina bir öpücük kondurmus olursunuz :KK70: yaşasın kekolar :*
hahahah planlarrr :KK70:

Benim görümcemle düğünlerimiz 2,5 ay arayla oldu. Normalde de ne alsam aynısını alan bi insan gelinlik konusunda da aynısını yaptı.
Ben şurdan beğendim dedim sitesine baktım benden önce gidip sipariş vermiş model yok :)
Sonra şu model şöyle şöyle tarif ettim aynısını yaptırmış kandırdımmm :)
İğrenç bi gelinliği oldu sende kandır
Kocaaa bi topuz yaptırıcam Yüzüm gözüm sim içinde olucak kafamda Tüyler olucak de
koca bi topuz simli saçlarrrrr gözlerrr tüyyler buda cok iyi fikirmiss yaa :KK70:

GECEN SEFERDE DEMİSTİM BIRAK GİYSİN BIRAK YAPTIRDIN AAA BU KADARIDA SANA FAZLA VALLA kız gene söylemis kaynananada olsa hic söylemeden de geleblirdi beyaz tuvalette giyerdi ister kabarık ister uzun kuyruklu valla sende bi takıklık var kaynanana yazık yani senle ugrascak dügündede esine surat yapma adam dicek ne takıntılı kadınmıs yaa diye
bikac kere okudum ama anlayamadım sanırım beni takıntılı ve haksız durumda görüyosunuz

İğrendiğin şeyleri beğenip yaptircakmışsın gibi anlat o da aynını yaptırsin..kuaförüde en berbat saç yapanı öv senden once oraya gitsin..ayol tanıdık kuaförün var mı soyle eltine şekil yapsın...ay benimkide benim kına geceme özenmistim benden kücük bide..trakya topuzu var ua yandan bukleli ben ondan yaptirmıştım ben 3 yıllık evliyim git videomda gör aynini yaptir..ben orjinal çıt cıt yaptım o gitmis naylon sac almış makinaya girince o saclar bukle olcağima garip oldu eridi..kuaförün majineyi bile bozucaktı salak...

X