ayy cok özür dilerimOlmaz o eltine ozel ne kadar kiskancsin
yani şimdi o kadar salık saçı bi o mu yapmış bende yaparım dedikten sonra haliyle düğünümde o saçı yapma diyemiyorum ama kendi gelin tacını takmasııı fena bi durumYa bu evlendikten sonra iyice tepene binecek. Nasıl sakin kalabiliyorsun?
Diyeceksin açık açık düğün benim senin zorun ne diye. Çünkü bir önceki konunda bundan rahatsız olduğunu bize belirtmiştin.
Konuyu görünce yine sinirlendim. Yırtarım onun elbisesini ha.
Pardon gelinliğini.
düğünde meyve sularımı dökülsee rengimi değişsee :)Acaba düğüne birkaç gün kala giyeceği elbisenin başına birşey mi gelse!!!!
Hayır ya cidden giyemeden birşey olmalı... Oldurmalı...düğünde meyve sularımı dökülsee rengimi değişsee :)
bence biri onu uyarmalı o biri ben olursam neler olcak bilemiyorum. bakalım görelim o elbiseyemi bişeey olurr benim beynimemiHayır ya cidden giyemeden birşey olmalı... Oldurmalı...
selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
Çok özür dilerim de bu ne hadsizlik kendini bilmezlik ya... Resmen sizden önde olmaya çalışıyor bırak yapsın kötü eleştiriler yorumlar ona gelecektir resmen gelinle yarışa girmiştir diye... Bide merak ettiğim bir şey var eltinizin çocuğu var mı acaba?selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
tavsiyelerin icin cok tesekkür ederimm :)senin elti düğününde kendini rezil etmeye yeminli herhalde !
bence sen açık açık konuş, sakin sakin. Çünkü düğün yaklaştıkça sinirlerin daha çok yıpranıyor ve zaten patlamaya yer arıyorsun ipleri tamamen kopartmaktansa karşına alıp düzgün bir şekilde konuşmak en güzeli.
düğün zamanı yapılan her şey içine dert oluyor unutamıyorsun uzak da olsanız yüz yüze bakacağın insanlara mümkün olduğu kadar yapıcı ama mesafeli olmak en güzeli.
ben de birçok şeyde tepki göstermedim içime attım ama sonradan patlama oluyor ne yazık ki, birçok şeyi unutamıyorum ve buna neden olanlarla çok nadir bir araya gelsek de o gergin ortam insanın sinirini bozuyor.
Daha once de bu tur bir basliga ayni seyi yazmistim.
Baskasinin dugununde beyaz giymek dunyanin en büyük trollüğüdür