eltim düğünümde kendi gelini saçını yaptırıyooorrr

takıyo takmazmııı oda salık maşalı ve arkadan swarovski taçlı. bende aynısının duvaklı olanı. he tabi o "beyaz" balık elbise giycek ben prenses gelinlik. ne alakamız var dimi aynı saçı tabiki yaptırabilir. sonucta oda onun gelin sacı. ben secmeseydim onunla aynı saçı. tek derdi bu. neden o 9 yıl once salık gelin sacı yaptı diye bende simdi yapıyorum :KK70:
Gelinlik ve eltinin giyeceği kıyafet konusu sizin miydi? Hasta falan mı bu yahu, yok hayır ne olacak yani? Valla ben taç mevzusuna baya takıldım, hayal ettim biran :)birşeyler yarıştırma derdınde ya hadi hayırlısı bakalım.

ben baştan cok söyledim benim kücüklüğümden beri hayalim bu diye. salık saç ve prenses gelinlik. şimdi değştiriyorum diyip düğünde aynısını yaparsam bu sefer düğünden sonra neler der bilemiyorum :) ben randevumu aldım onunki daha belli değil sanırım :)
Derse desin bosver..

Sen degistirdigini hatta yapacagin ama aslinda yapmayacagin sac modelini dillendire dillendire onun aklina gir..

Iste soyle yapcam cok yakisir falan de..

Son dakika golu at :)

Gelinlik ve eltinin giyeceği kıyafet konusu sizin miydi? Hasta falan mı bu yahu, yok hayır ne olacak yani? Valla ben taç mevzusuna baya takıldım, hayal ettim biran :)birşeyler yarıştırma derdınde ya hadi hayırlısı bakalım.
yok hayır ama o konuyuda iyi bilirim oda ayrı bi olaydı :KK70: allah sabır versin o kızcağızın eltiside benimki gibi cıkmıs:KK70:
benim konu gelin oluyorum ama k.v ve elti:KK43: adlı bi konuydu. artık o :KK43: işaretini kaldırıyorum hayatımdan. sinirle gülmeye basladıım :KK70:

yok hayır ama o konuyuda iyi bilirim oda ayrı bi olaydı :KK70: allah sabır versin o kızcağızın eltiside benimki gibi cıkmıs:KK70:
benim konu gelin oluyorum ama k.v ve elti:KK43: adlı bi konuydu. artık o :KK43: işaretini kaldırıyorum hayatımdan. sinirle gülmeye basladıım :KK70:
Anladım.. Kolaylıklar diliyor ve eltinizden tırstığımı belirtmek istiyorum.

Derse desin bosver..

Sen degistirdigini hatta yapacagin ama aslinda yapmayacagin sac modelini dillendire dillendire onun aklina gir..

Iste soyle yapcam cok yakisir falan de..

Son dakika golu at :)
aklıma baştan niye gelmedi diye yorumunuzdan sonra dedektif edasıyla düşünür oldum kendimi kısık gözlerle buldum vallahi :KK70:

selam kızlar ben düğün saçımı salık gelinliğimi straplez istiyorum diye eltim bende düğünümde straplez gelinlik giydim salık saç yaptım ikiz gelin olcaz muhabbeti yapmıştı. hatta düğünümde fotoğraf cekimimize gelinliğini giyip geleceğini cok güzel anı olcagını söylemişti. tabiki bu fikrinden kaynım vazgeçirebilmiş cok şükür.. ama gelin saçının aynısını yaptırıp gelcekmiş. kırık beyaz kayık yaka yakaları swarovski taslı kuyruklu bir elbise diktiriyomus. sacınıda kendi gelin oldugundaki tacıyla birlikte (tac swarovski oldugu icin) sadece duvaksız haliyle aynısını yapıcam diyo şimdide. sizce onceki yaptıklarından sonra benmi art niyetle yaklasıyorum normal bi durum mu yoksa hala daha bana alttan alttan aynı sacı yapma mesajı icindemi :)
Gelin gibi olsun da düğünde herkes kınasın:). Ne ayıp. Senin birşey söylemene gerek yok, öyle yaparsa zaten rezil olur:)

Sen evlensende kısa surede boşanırsın demesi deme elli kere uyardık bu elti sana bela olacak aşırı kıskanç...ve nişanlın gık demiyor seni daha çok rezil eder.

haha vallahi arayın hatta koşun kapısına atlayın boyunlarına öpün sarılın yani ne mutlu iyi eltiisi olana :KK70:
Hani üye konu açar kocam bana hiç iyi davranmiyor der bi kaç kişi gelip kızz benim ki hep hediye alır mincir mincir yanımdan hiç ayrılmaz diye saçmalamaya başlarlar ya bende eltilerimi ovmeyeyim şimdi ama şükür sorunumuz yok

Seviyeli bi birlikteligimiz var :KK70:

Ya benim öyle bir eltim olsa boğardım herhalde sen nasıl dayanıyorsun :) Ben saça değil de kırık beyaz elbise giymesine takıldım.

Erkek arkadaşımla evlenirsem ileride elti derdim olmayacağı için, benimde çocuğa yıldırım nikahı yapasım geliyor :))
ahh yapınn yapın :KK70: gerçekten elti bi dertmiş ben hep bu muhabbetlere girince annemlere yok yaaa benim ne derdim olcak eltimle kim olursa olsun neden anlasamıyım derdim. ama oyle değilmiş. kardeşsiz adam bulmak lazm bu devirde :KK70:

Hani üye konu açar kocam bana hiç iyi davranmiyor der bi kaç kişi gelip kızz benim ki hep hediye alır mincir mincir yanımdan hiç ayrılmaz diye saçmalamaya başlarlar ya bende eltilerimi ovmeyeyim şimdi ama şükür sorunumuz yok

Seviyeli bi birlikteligimiz var :KK70:
allah mutluluğunuzu bozmasın bir yastıkta kocatsın valla :KK70::KK70: benimkide bi an once düzelsin aminnn :KK70:

Eğer o elti buraları okuyorsa ona sesleniyorum: "Kadın, sen resmen hastasın ve tedavi görmelisin."

Bakın bırakın istediğini giyinsin. Ben de yakında evleniyorum, umrumda olmaz kim ne giymiş, isterlerse çıplak gelsinler. Zaten onu o kılıkta görünce hınzır kuzenler filan kahkahayı patlatacaktır. Her halukârda kimse 9 sene önceki gelinliği hatırlamayacak ama esas kopya gözlerinin önünde olacak:KK70:

Bir insan kötü niyetli olur da bu kadar salakça kötü niyetli olur mu? Bu hırs ve hasetle birkaç seneye ölür korkarım.

ahh yapınn yapın :KK70: gerçekten elti bi dertmiş ben hep bu muhabbetlere girince annemlere yok yaaa benim ne derdim olcak eltimle kim olursa olsun neden anlasamıyım derdim. ama oyle değilmiş. kardeşsiz adam bulmak lazm bu devirde :KK70:

Anacım bende de daha 5 aylık ilişki de sorun olmaya başlayan görümce adayı var :)) Dediğin gibi en iyisi kardeşsiz birini bulmak eltisi ayrı dert görümcesi ayrı dert :) İleride görümcemle ilgili açacağım konularda bende senden destek beklerim :KK70:

X