elticim bizi affet

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
ramazan bayramında eltimlere gittik.eşi evde yoktu.3 küçük çocuğu var.bize tatlı olarak kadayıf ikram etti.hani hazır kadayıflar var ya ,sadece şerbet döküyorsunuz ondan yani..eşimde o sırada sigara içiyordu balkonda .bende başldım yemeğe...yememle surat ifademin değişmesi bir oldu..kadayıf hem hamur gibi olmuştu hemde çok ekşiydi.limonumu fazla koymuştu anlamadım..normalde tabakta yemek bırakmam ve yenebilecek durumda ise de bir yemeği sonuna kadar yerim çünkü israfı sevmem ama örneğin , gereğinden fazla tuz konulmuş yada tuz yerine şeker konumuş bir yemeği de yemem mümkün değil..neyse eşim geldi.dedim ben bitiremem bu tabağı birlikte yiyelim..ben biraz yedim ve hemen ona devrettim.onunda surat ifadesi değişti..eltim çocukla ilgilenmek için dışarı çıktığında eşim bir peçeteye biraz kadayıf koydu..cebine attı.:eek::eek: sonrada buraya gelmeden önce çok yedik yiyemeyeceğiz daha dedik..yenilebilinse valla yiyecektik ama dediğim gibi çok hamurdu ve tadı da çok ekşi idi..:1no2: kalbide kırılsın istemedik sonuçta bayram için gitmişsiz..birazınıda tabakta bırakıp kalktık..elticiğim seni üzmek istemediğimiz için böyle yaptık..özür dileriz..sonrada kadayıfı kediciğe verdik..kusurumuza bakma ama gerçektende yenilecek gibi değildi..benneyaptımki

Bencede kÖtÜ deĞıl
asıl suratına sÖylesen kÖtÜ olurdu
en ıyısını yapmıŞınn
masumsun

kötü birsey değil.. kim olsa aynısnı yapardı... :)

eşinizin cebi şerbetlenmedımı ıyyy yapıs yapıs...keske uyarsaydınız ama sonucta tum gelen mısafırlerıne onu ıkram edecek yazık degılmı cebınıze atıp kedıye verene sonra bız yedık yıyemıyecegız dıyecegınıze guzel bı sekılde uyarsaydınız eltınız ıcınde daha ıyı olmazmıydı?

komik bir durum ama en iyisini yapmışsınız kırmadan gücendirmeden :KK34:

iyi yapmışsınız ama keşke söyleseydiniz de başka misafirlerine ikram etmeseydi o tatlıdan

X