elti

peri11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
36
0
Eltim kocamın yanından geçerken şalvarinin etegini kocamın bacağına takıyor. Her erkeğe karşı böyle. Fazla bi şey. Önünde öyle bi eğildi ki eşimin yüzüyle eltinin poposu arasında iki karış mesafe kaldı. Ve bi kaç defa gülümseyerek bakışlarını yakaladim. Bi göz kirpmadigi kalmış havada. Evlenmeden önce de telfnda konuşmasını duydum böyle cilve yapar gibi. Yani eşimle ilgili degil kesinlikle. Bu durumu farkettigimi ve yapmaması için göz dağı veren bişey söylemek istiyorum ama ne?

Esine soylesin esiniz uygun bir dille hani boyle acik acik degilde. Hareketleriyle ilgili. Cok mu buyuk tepki verir kocasi

Eltiniz bunu yaparken sadece siz mi görüyorsunuz? Kocanız ulan kardeşimin helali demiyor mu? Ya da başkaları normal mi karşılıyor.

Çok saçma bir durum..

Herşey saf ayağında. Ama hata olsa bi kere olur demi? Geliyo geçiyo bi daha geliyo geçiyo bi daha takıyor eteğini. Hani böyle nasıl desem öyle olacağı bellidir. Mesela rüzgar esince eteğin açılacaktır. Bu açıldıktan sonra ayyh yanlislik diyenlerden. Açıldığına memnun yani. Ama değilmiş.

Eşim diyemez. Suçlu olur. Hem demez de yani. Ben de ancak kendine imâ edebilirim. Yapma bi daha eşime karşı diye. Yani sanki baskasini bahseder gibi lafı ona demek mesela. Ama nasıl? Ondan sonra kime yapıyorsa yapsın.

Böyle Hep bi kırıtma. Açık açık bişey yok. Milletin geleceği yerde otururken erkek içinde olmaması gereken biçimde oturuyo. Ama orası gelen geçenin ayak altı. Biri görecek işte belli. Resmen kendini gösterdikten sonra toparlaniyo. Mesela kaynanamgilde kaldığı odanın kapısını kapatabilir ama kapatmiyor. Biri gelip gördükten sonra kapatıyor.

Eşim ve abisinin arasında yarım metre var. Karşılıklı oturuyorlar. Elti araya giriyo çay vermeye ayrı eğiliyo, şeker vermeye ayrı gidip eğiliyo mesela. Kendi eşine çay verirken benim eşime arkasını eğiyo işte. Böyle süzül süzül hareketler. Yani bunu akıl edemiyor mu. Ki öte taraftan uzatabilir çayı. çok rahatsız etti beni

oha eşinizin abiside o kadını karım diye yanındamı tutuyor yuh

Herkes tarafından en sevilense siz suçlu olursunuz. Ne eşiniz ne siz söylemeyin bilinçli yapıyor gibi.
Mümkün olduğunca eşinizle tek kalmasın. Eşinizde yönünü dönüversin o tarz hareketlerde. Bence en iyi cevap bu olur yoksa haklıylen haksız düşersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…