elti...

valla kızlarr haksızlık varsa ablamda olsa eltim kızarımmm yürür yada yürümez tabiki eski kafa yapısı gibi sataşıp hırgür çıkarmam ama doğruyada doğru hep beraber kayınvalideme gidince ben sabahın köründe kalkp kahvaltı hazırlıyorsam ve onuda masa hazırlanınca uyandırıyorlarsa buna kızarım kıskanma çekmemezlk ne derlerse desinler bu duruma ama 2 kere 2 4

Eltimle gercekten kardes gibiyiz
3 tane ablam var benim, eltimi onlardan ayirmam desem yeridir, o da ayni sekilde

Kiskanmam, kiskanmaz. Cok sukur oyle bi fesatlik falan girmedi aramiza. KV epey ugrasti aramizi bozmaya ama yemedik ..

eltiler aileye sonradan kan bağı olmaksızın katıldıklarından kimi az seviliyor kimi çok, bunu sezen gelinler birbiriyle yarışa giriyor ve kıskançlık oluyor. Bu olmazsa eltilerden biri fena cıkıyor, diğerini beZdirince o da aynı karşılk veriyo ve arada husumet doğuyor. Çok iyi anlaşıyo gibi görünüp allttan alttan laf dokunduranları vardır bunların bir de, bunlar da diyeceğini diyip kıvıracakları zAman sanimiyetimden söledim canım şaka yaptım ay ne alıngansın elttiii diye sanki can ciğer kuzu sarmasıymışsınız gibi durumu kurtarıp sizi suçlu duruma sokar, yanlış anlayan gelin olursunuz. Gelinler cok iyi anlasınca da kayınvalide de problemler cıkar. Biryerden fire verilir kısaca

Eşim 2 kardeşler abisi var eltim benden 4 yaş büyük.. 3 yıldır Allah'a çok şükür hiç tartışmadık birbirimizi de kıskanmadık daha.. kendisine ne alsa bana da alır.. o çalıştığı için yemek hazırlarım çağırırım abla gel diye.. bu arada yenge değil abla deriz eşimle.. bizi kıskanıp aramızı bozmaya çalışanlar oldu ama buna izin vermedik.. inşallah hep böyle devam eder..

Tersinden bakalım olayın. Eltimiz/lerimiz bizi kıskanıyor mu? Eltimi çözemedim bu konuda. :) Zaman zaman çok tatlı, zaman zaman tuhaf davranışları oluyor. Mesela geçenlerde bana çorba yapmayı öğretti (yoğurt çorbam hep kesilir) anlattı uzun uzun yaparak. Bize gelmek istediklerinde, ya da program yaptıkların da eşimi arar. Böyle tuhaf bir kadın. İlginç hareketleri var, çözemedim. Çok tınlamıyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…