Elti ve kayınvalide sorunsalı

Bir zahmet sizde kırılgan olun, cekmeyin...

Kimseye kızmaya hakkın yok sorun eşinde
Ey ERKEK MİLLETİ evlenince ayrı bir eviniz olduğunu
Ananızın evinin ihtiyacı kadar sizin evinizinde ihtiyacı olduğunu
Kardeşinizin boğazı kadar bebeğinize harcama yapılması gerektiğini İDRAK EDİN artık
Evlenince maaşınızın iki kat artmadığını
Önceliğinizin artık eşiniz ve çocuğunuz olduğunu
Annenizin yanında babanız olduğunu
KABULLENİN

Eşimizi seçerken keşke ailesini de secebilseydik..bu konu çok su götürür!parayı ilah yapan guruha gelin olmuşsunuz ne yazık ki.. bundan sonraki adımlarınızı eşinizle belirleyin,maddi planlarınızı onları dahil etmeyin.

İyi de eltinin bir günahı yok ki.

Belki de eşiniz de işin içindedir. İş kuralım, evi satalım diyen o; hesabına yatan parayı annesine kardeşine kaptıran da o.

Sen istersen kendini yırt, kocan sesini çıkarmadığı sürece sadece üzülen sen olursun.

Eşinin dili yok heralde, herşeye susmuş anlaşılan

ya kötü fikir vermek istemiyorum sana ama ne kadar tavrını belli edersen o kadar kıymetli olursun bu hayatta bir de ta
Kötü fikir vermek istemiyorum ama şu hayatta ne kadar kırıldığını kızdığını belli edersen o kadar kıymetli olursun bak diğer gelini kırılganmış ona laf söyleyemiyomuş sen de kırılgan ol. Bir de tatlı dille bi şekilde söylemen gerekiyo içindekileri yoksa sana zararı olucak görüştüğünüz her zaman olanları aklına getirip yüzünü asabilirsin kolaylıkla. Bilmiyorum belki yapısal ama ben kızdığım zamanlarda böyle yapıyorum ve kayınvalidem noldu bişeyin mi var uykusuzmusun yorgunmusun diye sorduğunda ben hemen birsz doluyum diye başlıyorum hiç kırmadan anlatmaya o da beni anlıyo dinliyo sağolsun ama sonra bişey değişmiyo yine gerçi yine de bana şunu yapmadılar ona bunu yaptılar düşüncesine kapılma bu seni üzer olmuşla ölmüşe çare yok. Biraz da eşinle tartış bu konuyu haksızlıkları maddiyatın heleki bu devirde ne kadar önemli olduğunu ailesinin artık sen ve bebeğin olduğunu onavgöre davrsnması gerektiğini. Yani ortada bi haksızlık varsa bunu görmesini sağla ama onunda tatlı dille yap. Kavgayla bağrışla çağrışla hiçbişey hallolmuyo çünkü olan bizlere oluyo.. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın kimseye saf herşeyi kabullenmiş gösterme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…