Öyle mi dersinizzzEşiniz saçma sapan davranıyor eltinizde bişey yok.
Dalgasına yazdığım bir şey niye bu kadar her şey abartılıyor yahuSanırsın elti makineli tüfekle saldırıyor.
Elti terörü..
Eşine bak,eltine değil.
Ben de öyle düşünmek istiyorumBikinili fotoğrafınızı paylaşmamış ya saçınızı paylaşmış, bunda herkesin keşfetine düşseniz ne olacak ki? Çok sorun olacağını düşünmemiştir eltiniz muhtemelen o yüzden çıkmıştır konusu, bana bilerek yapmış gibi gelmedi
Yani eveet eşi söylemiş söyleme onun için yanında diye göz göre göre söyledi, iyi düşünmek istiyorum ama bir yandan da amaaa oluyorumEsiniz gereksiz kiskanclik yapmis ama eltiniz de bunu bilerek bile bile soylemis bence.
Kadın ne bilsin kayınçosunun karısının görümce topuzunu herkeslerden kıskanacağını yav?Bikinili fotoğrafınızı paylaşmamış ya saçınızı paylaşmış, bunda herkesin keşfetine düşseniz ne olacak ki? Çok sorun olacağını düşünmemiştir eltiniz muhtemelen o yüzden çıkmıştır konusu, bana bilerek yapmış gibi gelmedi
Sen terör yaziyorsun da ben mi abartiyorum bacım ?Dalgasına yazdığım bir şey niye bu kadar her şey abartılıyor yahu
Umarım öyledirBence art niyetle söylememiş.
Hahaha komik şey seniKadın ne bilsin kayınçosunun karısının görümce topuzunu herkeslerden kıskanacağını yav?
Terör yazınca koştur koştur geldim kim kimi dişlemiş diye. Şuan kalbimUmarım öyledir
Oki doki canımSen terör yaziyorsun da ben mi abartiyorum bacım ?
Terörun dalgası da olmasin bi zahmet.
Abimiz saç fetişiyse herkes öyle sanıyor olabilir...Kadın ne bilsin kayınçosunun karısının görümce topuzunu herkeslerden kıskanacağını yav?
Dikkat çekici bir başlık vermeyince kimse gelmiyor ben ne yapıyımTerör yazınca koştur koştur geldim kim kimi dişlemiş diye. Şuan kalbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?