• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti terörü 😒

Vanessa_

“Yaşamak öyle büyük bir hayal kırıklığı ki!”
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
148
109
103
28
Kızlar herkese merhaba :KK49:
Çok büyük bir mesele değil ama kafama takıldı.
Geçenlerde saçımı boyattım kuaförde video çekip reels atmış, eşim de böyle şeyleri pek sevmez ama daha önce de paylaşmıştı kuaför, çok sorun etmedi eşim ben de video çekmesine izin verdim. Açıkçası ben de kuaförün hesabını takip ediyordum ama gönderilerine bakmıyordum sessize almıştım. Benim saçımın reelsi eltimin keşfettinde çıkmış. Bayram için memlekete gittik, eltimlerle dolaşmaya çıktık fotoğraf çekiniyorduk hiç konusu yokken birden bire saçın çok güzel olmuş ünlü olmuşsun reelsini gördük dedi, ben de şok oldum ne reelsi falan kuaförün atmış arkadan ne güzel olmuş saç derken bir baktım sensin dedi
.
Eee tabi bunu duyan eşim sinirlendi açtı baktı işte herkesin keşfetine düşmüşsündür diye kıskançlık krizine girdi. Ben konuştum bir şekilde yatıştırdım eşimi anlaştık.
Dolaşmaya devam ediyoruz eşim fotoğraf çekiyordu arkada kaldı eltim ayyy kusura bakma Murat kızdı dedi, sonra kayınbiraderim ben sana Murat'ın yanında söyleme kızar dedim uyardım niye söyledin ki dedi bunu duyunca bende dedim beden söyledin ki Murat yokken bana söyleyebilirdin dedim. Yaaa ne bileyim böyle tepki vereceğini kızacağını düşünemedim dedi öyle kapandı konu.
Sonra biz yaşadığımız yere döndük aradan kaç gün geçti mesaj atmış bana Murat çok kızdı mı bilseydim söylemezdim falan dedi ben de yok bir daha bir şey demedi aramızda hallettik dedim.

Benim kafama takılan şu sizce bilerek isteyerek ara bozmak için mi yapmıştır yoksa dalgınlıkla mı söylemiştir?

Bikinili fotoğrafınızı paylaşmamış ya saçınızı paylaşmış, bunda herkesin keşfetine düşseniz ne olacak ki? Çok sorun olacağını düşünmemiştir eltiniz muhtemelen o yüzden çıkmıştır konusu, bana bilerek yapmış gibi gelmedi

Bikinili fotoğrafınızı paylaşmamış ya saçınızı paylaşmış, bunda herkesin keşfetine düşseniz ne olacak ki? Çok sorun olacağını düşünmemiştir eltiniz muhtemelen o yüzden çıkmıştır konusu, bana bilerek yapmış gibi gelmedi
Ben de öyle düşünmek istiyorum 🙈
Uff evet eşim biraz garip ve çok abartıyor bazı şeyleri

Esiniz gereksiz kiskanclik yapmis ama eltiniz de bunu bilerek bile bile soylemis bence.
Yani eveet eşi söylemiş söyleme onun için yanında diye göz göre göre söyledi, iyi düşünmek istiyorum ama bir yandan da amaaa oluyorum

Kadın ne bilsin kayınçosunun karısının görümce topuzunu herkeslerden kıskanacağını yav?

Back