• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti sorunsalı

Eltiye güvenilirmi ?

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .

Uyusuk_sirine

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
73
40
8
Arkadaşlar merhabaa..
Yakınlarda eltimin düğünü oldu bende yaklaşık 1 yıllık evliyim yani daha bende yeni sayılırım :) eltimle genelde anlaşıyoruz ama nebileyim böyle konuşurken ederken güvensizlik var gibi kaynanama birşey dediğim zaman hep atlıyor sanki kendini öne çıkarmak istiyor gibi böyle hep bir kendini övme hali kaynanamla sürekli konuşup beni dışlama halleri hayır zaten ben kaynanamın üstünde oturuyorum o istemeyip anlaşamam ben kimseyle deyip ev yaptırdı başka yere ama şimdi sankisevgi böcüğü gibiler inanın çok tuaf geliyor nişanlıykende tuaftık ama anlayamıyorum ne yapmalıyım güvenmelimiyim yoksa güvenmemelimiyim ?

cok açığını vermeden guveniyormuş gib yapacaksın, eşinin tarafını çekiştirme yanında
boş seyler konuş gül geç

Genel konuş yanında derim gerektiği kadar... Bu devirde kimseye güvenilmez , kimin ne yapacağını bilemezsin kimseyi çekiştirme o sana çekiştirmeye başlarsa gülümse "bilemiyorum , anladım" gibi genel cevaplar verebilirsin.

Guvenme. Yabanciya guvenip akrabaya guvenilmeyecek haldeyiz. Uzaktan tabi cici cici davranir. Ayni yerde otursaydi gorurdum o ciciligi.

Güvenme tabiki uzakta olan tatlı olur derler kaynananla ondancsevgi böcügü olmuştur aman aman laf verme ağzına üzülürsün

Eltiye güvenilir mı diye düşünme de insanlara genelde güvenilmez. Yani sadece eltiye bağlama olayı :) 11 yıllık arkadaşımı sildim sözde kardeşimdi özelimi orda burda konuşmuş. Yediğim içtiğim bir olan,maddi manevi destek olduğum biriydi! Yani babana bile güvenme bence :)

neden insanlar akrabalık ilişkilerini yarıs yapacak bir platform olarak düşünüyor anlamadm ki siz farklı insansınız o farklı insan eger oyle bir cabası varsa bosverin o gözde olsun belki de hjayatta yapıp yapabileceği tek sey budur siz kendi işinize bakın kendinizi zorda bırakacak bir konusma içinde bulunmayın :)

Arkadaşlar merhabaa..
Yakınlarda eltimin düğünü oldu bende yaklaşık 1 yıllık evliyim yani daha bende yeni sayılırım :) eltimle genelde anlaşıyoruz ama nebileyim böyle konuşurken ederken güvensizlik var gibi kaynanama birşey dediğim zaman hep atlıyor sanki kendini öne çıkarmak istiyor gibi böyle hep bir kendini övme hali kaynanamla sürekli konuşup beni dışlama halleri hayır zaten ben kaynanamın üstünde oturuyorum o istemeyip anlaşamam ben kimseyle deyip ev yaptırdı başka yere ama şimdi sankisevgi böcüğü gibiler inanın çok tuaf geliyor nişanlıykende tuaftık ama anlayamıyorum ne yapmalıyım güvenmelimiyim yoksa güvenmemelimiyim ?
Guvenecek bir durum yok fazla derdini sırrını oyunu buyunu paylasma
Gundelik seylerini paylas.

Back