Elti sıkıntısı

eftelya71

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
15
0
86
34
İstanbul
Merhaba hanımlar. Bende bi elti var çile gibi. Kısa kesicem hemen ozetlicem. Her defasında ben Allah rızası akraba hakkı deyip arayı normal tuttukça bu illaki bu bozuktu çıkarıyor . Ailede herkese iyilik güzellik anı türü şeyler hediye doğum günü hatırlama bayram da ara sır cumaları kurla falan derken herkese gösterdiğim özveriyi binada yapıyorum. Ama kadın ne kıymet biliyor ne güzellikten anlıyor. Bende kimseyle küs mesafeli falan düşünüyorum sevmiyorum . Hayatımda mesafe koyduğum kimse yok. Ve bu kadın sosyal medyada herkese açık sayfa altında bende yakınzamanda bir eltimden kurtuldum yazmış. O derece sıyırmış . Ne yapmalı ne etmeli sizden fikir istiyorum. Biz akrabayız illaki bu yerde biraraya geelicez. Ben bunu düşünüyorum ama o zerre ne hoşhis var ne bişey. Ne biçim bi vicdanım var . Biraz hissiz olmalıyım ama nasıl.

Öncelikle yazdıklarınızı tam anlayamadığımı belirteyim. Mesela kendiniz özverili davrandığınızdan ısrarla bahsederken bu kadın tam olarak ne yapıyor da kıymet bilmiyor diyorsunuz? Yaşadığınız bir örnek var mı?
Herkese açık sayfada yazdığı eltimden kurtuldum yorumunu aranızda hiçbir sorun yokken mi yazmış?

eltim yok. olsa da umrumda olmazdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…