Anket Elti Gemisi Neden Yürümezz

ELTİ GEMİSİ NEDEN YÜRÜMÜZ

• KARŞI TARAFIN DİĞER GELİNİ DAHA ÇOK SEVECEĞİNDEN

OY: 3 12,5%
  • BİRİNİN YAŞI DİĞERİNDEN BÜYÜK OLDUĞUNDAN

OY: 0 0,0%
  • EŞLERİN VE YAŞAMLARI TARZLARINDAKİ FARKLILIKLARINDAN

OY: 7 29,2%
  • İÇİNDE GELİŞEN FESATLIK,KISKANÇLIK DUYGULARININ KABARMASINDAN

OY: 14 58,3%

• Ankete Katılan
    24

NXIXL_78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
381
1
96
Karabük
canım valla benim eltim yok :teytey: herkes çok şanslı olduğumu söylüyor arkadaşlarımdan biliyorum hiç biri eltileriyle geçinemiyolar gerçekten onları görünce eltimin olmamasına seviniyorum açıkcası :dance:

ARKADAŞLAR EVLİ HERKESE SORUYORUM .

Elti eltiyi neden her zaman kıskanır anlamıyorum. Halbuki ben arkadaş gibi olabilmeyi çok istedim. Ama ne yazıkki karşımdaki insan fesat olunca istediğim gibi yürümedi. İlk zamanlar herşey çok güzel gidiyodu, ancak 3 yıl sonra ben hamile kaldım ve oda bende 2 ay sonra hamile kaldı. işte ne olduysa ondan sonra oldu,kıskançlıklar, çekememezlikler başladı ve araya ister istemez soğudu.

Halbuki ben çok istemiştim aynı ailede geliniz bir sorun olduğunda en azından birbirimize destek olabiliriz diye düşündüm. Ama herşey tam tersi oldu ve beni yanılttı.

Şimdi soruyorum herkese,

keseniz eviniz ayrı iken neden eltinizi kıskanma ihtiyacı duyarsınız:1hug:

Ilk once hosgeldiniz..
Ilk merhaban eltin ile ilgili olmus
keske forumu biraz gezip konuyu nereye acman gerektigini arastirsaydin..
Elti buyuk bir dert canim..
Bir derdim var bölümü tam sana gore..
Tekrar hosgeldin

öncelşkler Hoşbulduk.
Ben Bu Konuyu Kendi Derdim Olduğundan Dolayi Değil, çevremdeki Insanlarin Yaşadiklarindan Dolayi Yazdim.sadece Arkadaşlarimdan Dinlediklerimi Bende Kendi Yaşadiklarimdan Bişeyleri Katarak Paylaşmak Istedim.

E ) Hicbiri

Cok sukur bir eltim var ve Allahin bir hediyesi bana o.Allahim guzel muhabbetimizi bozmasinnn.....

canım valla benim eltim yok :teytey: herkes çok şanslı olduğumu söylüyor arkadaşlarımdan biliyorum hiç biri eltileriyle geçinemiyolar gerçekten onları görünce eltimin olmamasına seviniyorum açıkcası :dance:

aynen canim bendede elti yok banada herkes cok sansli oldugumu söyler :teytey::teytey::teytey:

eltim var çok iyi ANLAŞIYORUM. ama millet sürekli aramıza kötülük sokmaya çalışıyor ondan yana bi durum yok ama ben yeni gelinim o senelerin (genç yaşlarımız çok yok ama erken evlenmiş) gelini millette çok sever özellikle herkese iyi oldugundan...ben herkese iyi olamam bir insan herkesle iyi anlaşıyorsa korkmak lazım! ben dogruya dogru egriye egri derim. bu durumu göz ardı ettiğim için iyiyiz hatta belki de sülale de en yakın oldugum ama "yakın" olmadıgım kişidir. severim ama çok samimi olmam yani dost değiliz sırrımı anlatmam bilirim ki başka bi yerden duyarım diye hep demişimdir "bir insan bana gelip başkasının anlatıyorsa beni de başkasına anlatabilir"...ama işte napcan atsan atılmaz satsan satılmaz ama severim.
ben 1.şıkkı işaretledim her ne kadar son şık olsa da aslı...1.olmadan sonuncu şık olmuyor!

mrb
bencede ıkı eltının ıyı anlasamamasının nedenı tamamıyle İÇİNDE GELİŞEN FESATLIK,KISKANÇLIK DUYGULARININ KABARMASINDAN dıye dusunuyorum zaten onu ısaretledım.herkese selamlar:a015:

Back