- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
- Konu Sahibi _citygirl_
-
Gelin ata binmiş ya nasip demiş.Kaynının sevgilisi,daha iş resmiyete dökülmeden fazla burnunu sokmuş herşeye.Evli dahi olsa,kayınpederin malı ve kardeşler kendi aralarında çözmeli.Bence kadının patavatsızlığından ziyade,onu konuşturan,konuştuğu lafı size getiren ve tepki vermeyenler suçlu.Sen hiç müdail olma.Hiç karışma.Sana tenezzül etmiyorsa,sen de etme.İsterse burnunun dibine taşınsın,görüşmek istemedikten sonra göürşmezsin.O yüzden onunla başa çıkmak gibi bir sorunun bile olmaması lazım.Selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum eşim 5erkek çocuğun en küçüğü 8 aylık evliyiz. K.validemin üst katına ev yaptırdık ve geçen hafta yeni evimize taşındık çok şükür mutluyuz. Herneyse eşimin en büyük abisinin yaklaşık 4 yıldır konuştuğu biri var ve evlenmek istiyorlar. Ben bu bayanla çok sorun yaşamaya başladım. Yaptığımız ev inşaat halindeydi ve k.pederim kim yaparsa ev onun dedi bzde uğraştk ve yaptk fakat bu çk büyük bir sorun haline geldi. Devamlı kaynımı kışkırtıp bize laf gönderiyo. 1 ay önce biz 4yıl sonra evlencez diyen kadın şimdi 1ay sonra evlencz demeye başladı. K.pederim bize yardım etti onun yanına gidip o para onların değil benim demiş bz ev yaptırcaz fln demiş evimizi taşırken ordaydı birkez bile benimle konuşmadı eve çıkıp bakmadı bile. Daha evlenmeden bu kadar ailenin içinde olmasına dayanamıyorum onunla nasıl başa çıkabilirim yardım edin evimin yanına ev yapacakmış 1aya kadar(prafabrik ev) ben bunu hiç istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum eşim 5erkek çocuğun en küçüğü 8 aylık evliyiz. K.validemin üst katına ev yaptırdık ve geçen hafta yeni evimize taşındık çok şükür mutluyuz. Herneyse eşimin en büyük abisinin yaklaşık 4 yıldır konuştuğu biri var ve evlenmek istiyorlar. Ben bu bayanla çok sorun yaşamaya başladım. Yaptığımız ev inşaat halindeydi ve k.pederim kim yaparsa ev onun dedi bzde uğraştk ve yaptk fakat bu çk büyük bir sorun haline geldi. Devamlı kaynımı kışkırtıp bize laf gönderiyo. 1 ay önce biz 4yıl sonra evlencez diyen kadın şimdi 1ay sonra evlencz demeye başladı. K.pederim bize yardım etti onun yanına gidip o para onların değil benim demiş bz ev yaptırcaz fln demiş evimizi taşırken ordaydı birkez bile benimle konuşmadı eve çıkıp bakmadı bile. Daha evlenmeden bu kadar ailenin içinde olmasına dayanamıyorum onunla nasıl başa çıkabilirim yardım edin evimin yanına ev yapacakmış 1aya kadar(prafabrik ev) ben bunu hiç istemiyorum
Haklısınız bu olaylar olmadan önce iyiydik sorun yoktu. Birde bna kaynımla bi gün sizin evde kalalım dediler biz dışarı çıkacakmışız onlar evimde oturcakmış zaten o zaman deliye döndüm o nasıl oturmaksa bu arada kaynımda oda daha önce bir kez evlilik yaptı
Selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum eşim 5erkek çocuğun en küçüğü 8 aylık evliyiz. K.validemin üst katına ev yaptırdık ve geçen hafta yeni evimize taşındık çok şükür mutluyuz. Herneyse eşimin en büyük abisinin yaklaşık 4 yıldır konuştuğu biri var ve evlenmek istiyorlar. Ben bu bayanla çok sorun yaşamaya başladım. Yaptığımız ev inşaat halindeydi ve k.pederim kim yaparsa ev onun dedi bzde uğraştk ve yaptk fakat bu çk büyük bir sorun haline geldi. Devamlı kaynımı kışkırtıp bize laf gönderiyo. 1 ay önce biz 4yıl sonra evlencez diyen kadın şimdi 1ay sonra evlencz demeye başladı. K.pederim bize yardım etti onun yanına gidip o para onların değil benim demiş bz ev yaptırcaz fln demiş evimizi taşırken ordaydı birkez bile benimle konuşmadı eve çıkıp bakmadı bile. Daha evlenmeden bu kadar ailenin içinde olmasına dayanamıyorum onunla nasıl başa çıkabilirim yardım edin evimin yanına ev yapacakmış 1aya kadar(prafabrik ev) ben bunu hiç istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?