kızlar gliss'in kırılma karşıtı krem ve şampuanını yeni kullanmaya başladım. kremi durulanmadan kullanılıyor. ayrıca elseve kırılma karşıtı saç kremim var bunun durulanması gerekiyor 3 ürünüde aynı anda kullansam yararımı olur zararımı yardımcı olurmusunuz? yoksa elseve'i kullanmayı bırakmalımıyım ? :bbo:
şimdiden tesekkürler :kedi:
bence hepsini birden kullanıp saçını yorma kremin fazlası zarar 1 tane krem yeter bana kalırsa elseve kullan glissin ürünlerinden ben pek memnun kalmadım. durulanmayan kremi çok fazla miktarda sürüp saçında bekletmen zararlı olabilir krem lastik gibi yapıyor saçları 1 süre sonra çek çek uzuyor esneklik sanıyoruz bunu ama saç inceliyor
bence hepsini birden kullanıp saçını yorma kremin fazlası zarar 1 tane krem yeter bana kalırsa elseve kullan glissin ürünlerinden ben pek memnun kalmadım. durulanmayan kremi çok fazla miktarda sürüp saçında bekletmen zararlı olabilir krem lastik gibi yapıyor saçları 1 süre sonra çek çek uzuyor esneklik sanıyoruz bunu ama saç inceliyor
kızlar gliss'in kırılma karşıtı krem ve şampuanını yeni kullanmaya başladım. kremi durulanmadan kullanılıyor. ayrıca elseve kırılma karşıtı saç kremim var bunun durulanması gerekiyor 3 ürünüde aynı anda kullansam yararımı olur zararımı yardımcı olurmusunuz? yoksa elseve'i kullanmayı bırakmalımıyım ? :bbo:
şeker uzun suredr glıss kullanıyodum ama sıfır yararını gordum saclarım hep taş gıbı roelelı evet saclarım ama kesınlıkle tavsıye etmıyorum arkdaslar kesınlıkle onca zaman bosuna kullandım cok uzun suredr kullanıyorum tum sampuanlar aynıdr yınede bu ıyı dıye devam ettım...ama asla bırdaha kullanmam şeker...baska sampuana gecınce anladım tabıkı
Bence yararı olur zararı olmaz. Fazla kremin bir zarar vereceğini hiç düşünmüyorum. Kremin fazlası en fazla saçı ağırlaştırabilir onu da kullandığınız markayı ve miktarı ayarlayarak kolayca halledebilirsiniz. Ben yıllardır hem durulanan hem durulanmayan saç kremlerini bir arada kullanıyorum ve hiç problem yaşamadım. Hatta yabancı sitelerde durulanan saç kremlerini bile saçında bırakan ve çok da memnun olan insanlar olduğunu okudum.
tek kelimeyle GLISS ben uzun süredir şampuan ,krem, bakım kremini bu markadan kullanıyorum. bir ara değişklik olsu diye başka markalar denemdim ama yok olmadı GLISS e geri döndüm
hem marketlerde sürekli GLISS ürenlerinde promosyonlar oluyor mesela geçen gün şampuanın yanında tahta tarak hediye etmişlerdi. ya da şampuan + saç kremi hep indirimli oluyor ayrıca bu markanın saçı tararken sıkılacak spreyide var. yani tüm ürünleri kaliteli
canım 2 saç kremin, aynı zmanda kullanma saçlarını daha da ağırlaştırır cabuk yaglanmasına sebep olur ve en önemlisi de dökülme sorunu yaşarsın....ya gliss in sac kremini kullan ya da elseve 'in sac kremini kullan.ikisinden birini tercih etmelisin.kaydirigubbakcemile5
ben şuan loreal pembe olanı kullanıyorum bundan önce gliss pembe kullandım ama gliss kesinlikle daha iyi geliyrdu saçlarm kalın telliydi ve yumşck oluyrdu