- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi kirmizinci
Canım sen kaça aldın?Watsons'da indirim varsa 2 şişe alıp stok yapayım.Dün 2.şişemi aldım. Watsonsta %50 indirimdeydi isteyenler bu fırsatı kaçırmasın bence. Bu yağı kullanmadığım zamanlarda saçlarımın uçları lastik gibi oluyor.. Bugün duştan sonra bi sürdümm yumuşacıklar
9.90'a aldım canımCanım sen kaça aldın?Watsons'da indirim varsa 2 şişe alıp stok yapayım.
O zaman tükenmeden çıkıp almalıyım.İndirimde ne zaman gitsem kalmıyor çünkü.Sağol canım.9.90'a aldım canım
Rica ederim canım bencede kaçırma bu fırsatı:)O zaman tükenmeden çıkıp almalıyım.İndirimde ne zaman gitsem kalmıyor çünkü.Sağol canım.
Saçlarına nasıl uyguluyorsun acaba? Bende kullanıyorum ama yanlış mı sürüyorum acaba çünkü saçlarımın uçlarını kurutup sertleştiriyo gibi geliyo banaDün 2.şişemi aldım. Watsonsta %50 indirimdeydi isteyenler bu fırsatı kaçırmasın bence. Bu yağı kullanmadığım zamanlarda saçlarımın uçları lastik gibi oluyor.. Bugün duştan sonra bi sürdümm yumuşacıklar
Islak saçlarımı tarıyorum, 3-5 damla elime sıkıp saçlarıma onu yediriyorumSaçlarına nasıl uyguluyorsun acaba? Bende kullanıyorum ama yanlış mı sürüyorum acaba çünkü saçlarımın uçlarını kurutup sertleştiriyo gibi geliyo bana
ben gün içinde saç bakımına çok uzun zaman ayıramadığım için hızlı yapıyorum her şeyi tam yediremiyorum ondan oluyo sanırsamIslak saçlarımı tarıyorum, 3-5 damla elime sıkıp saçlarıma onu yediriyorum
Zaten bir ürün herkeste işe yarayacak diye bir şey yok ne yazık kimesela Watsons'ın biralı saç maskesi kiminin saçını yumuşatırken benmkini sertleştiriyordu.
Hanımlar denediğim en güzel şey diyebilirim. Adı yağ fakat etkisi mucize. Kullandığınız bakım yağlarını unutun. Çünkü onlar çok kalın ve saçtan arındırmak için çok uğraşıyoruz. Parlatıcı serumları unutun. Çünkü onlar saçı ağırlaştırıp söndürüyor. Bu performansı beklemiyordum gerçekten. Banyodan önce sürdüm ilk kullandığımda. Bakım yağı gibiydi. Fazla bekleme şansım da olmadı açıkcası. Fakat gerçek etkisini yıkanmış temiz saçlarımda ve fön sonrasında gördüm. Ağurlaştırma yok muhteşem parlaklık var. Kırık uçlar ve sertlik yok ipek gibi saçlar var :)) şiddetle tavsiye edilir.
Nasıl kullandığımı bir önceki mesajımda anlattım. Şampuandan öncede kullanabilirsin ama en güzel etkili yöntem bence yıkandıktan sonra, ıslak saçına sürmek. Sonra da durulamadan saçını kurutmak.Alicam artik ya herkes memnun :) peki nasil kullanıyorsunuz elimizdeki yağlar gibi banyodan önce surup bekliyor musunuz?