Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elseve mucize yağ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Neredeyse her gün saçlarımı kurutup düzleştirdiğim için saçlarım çok kuru ve cansızdı. Bu yağdan sonra rengi bile yerine geldi. Gerçektende mucizevi!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne kadar çok övülmüş bu ürün. Denemek lazım demek ki. Pek olumlu bakmıyodum ama okudukça iştahım kabardı :):)

Kızlarr yorumlarınızı okuyunca dayanamadım watsons kataloguna baktim kii 9.90a dusmuss hemen gittim ve 2 tane kaptim geldimm :) cok guzel kokuyor deneyecegim bakalim :)

canim bende kullaniyorum memnunum ama sen saç derine de mi uyguluyosun? Öyle de denemek lazım bir kac saat bekletip

BUuna kesinlkle katlıyorum Hoby daha uygun gratis watsons tan hoby de elseve ne kadar acaba

Bu yağın methine kapılıp boyalı saçlar için olanını ben de aldım ama içeriğine bakmadığımdan alkol olduğunu da fark etmedim sanırım sarı kapaklı olanını alsam daha iyi olacaktı ki hazır gratis ve watsonsta fiyatı 9.90'a düşmüşken bir de sarı kapaklıyı almak istiyorum çünkü boyalı saçlar için olanı için asla mucizevi diyemeyeceğim. Benim sıradan saç ürünlerimle neredeyse aynı performansta. Saçlarım röfleli ve ne öyle vay canınaa diyeceğim bir parlaklık ne de yumuşaklık göremedim saç uçlarımda hala kazık gibi oluşunu korumakta inatla.

Son umudum sarı kapaklısı ..

hiç zahmet etme tatlım, ben o ürünleri biliyorum "mucizevi" ürünün reklamı sadece... Bence tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı vs.. daha faydalıdır.

Çok uzun zamandır kullandığım ve bırakmayı düşünmediğim, saçlarım yıprandığında imdada yetişen ürünlerden biri.

BUuna kesinlkle katlıyorum Hoby daha uygun gratis watsons tan hoby de elseve ne kadar acaba
Ben elseve in büyük şişesinden almışım farketmeden, çok bir fark yok 1-2 TL kadar ama toplu alışveriş yaptığında 10 tane ürün aldığını ve her bir üründe hemde gratisin indirim diye bağırdığı zamanlarda 1-2 TL daha düşük olduğunu düşünürsen çok hesaplı oluyor.

Bu arada ürün fena değil ama buradaki yorumlardan dolayı biraz fazla heveslenmişim sanırım. Yumuşatıyor evet başarılı ama down under'ın argan yağlı serumundan daha memnun kaldım daha yoğun hatta elseve den sonra üzerine sürdüğüm oluyor saçlarım çok kuru olduğu zaman.

Memnun kalmazsaniz ben alabilrim :))

içinde neler var ? normal yağ karışımı yapıp sürsek daha etkili olmazmı içinde kimyasal var sonuçta ve serumda değil yağ karışımı bu arada dax supergro almak istiyorum sizce hangisi ? veya bildiğiniz iyi bir serum yorumlarınızı bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…