-
- Konu Sahibi kirmizinci
Hanımlar denediğim en güzel şey diyebilirim. Adı yağ fakat etkisi mucize. Kullandığınız bakım yağlarını unutun. Çünkü onlar çok kalın ve saçtan arındırmak için çok uğraşıyoruz. Parlatıcı serumları unutun. Çünkü onlar saçı ağırlaştırıp söndürüyor. Bu performansı beklemiyordum gerçekten. Banyodan önce sürdüm ilk kullandığımda. Bakım yağı gibiydi. Fazla bekleme şansım da olmadı açıkcası. Fakat gerçek etkisini yıkanmış temiz saçlarımda ve fön sonrasında gördüm. Ağurlaştırma yok muhteşem parlaklık var. Kırık uçlar ve sertlik yok ipek gibi saçlar var :)) şiddetle tavsiye edilir.
BUuna kesinlkle katlıyorum Hoby daha uygun gratis watsons tanBu arada başka şehirlerde var mıdır bilmiyorum ama İzmir'de HOBY diye bir mağaza var. Hatta bostanlı da gratisin tam karşısında.
Gratisten daha uygun fiyatları, ürünler üzerine tek tek 2-3 lira fark ediyor ama bir anda bir sürü şampuan, yağ, makyaj malzemesi, duş jeli vb. alacaksanız eğer aynı ürünler daha uyguna geliyor,
Örneğin extraordinary oil normal fiyatı 9,9 iken gratiste %50 indirimle aynı fiyata veriyorlar.dün test ettim onayladım :)
Ben elseve in büyük şişesinden almışım farketmeden, çok bir fark yok 1-2 TL kadar ama toplu alışveriş yaptığında 10 tane ürün aldığını ve her bir üründe hemde gratisin indirim diye bağırdığı zamanlarda 1-2 TL daha düşük olduğunu düşünürsen çok hesaplı oluyor.BUuna kesinlkle katlıyorum Hoby daha uygun gratis watsons tanhoby de elseve ne kadar acaba
Memnun kalmazsaniz ben alabilrim :))Ben elseve in büyük şişesinden almışım farketmeden, çok bir fark yok 1-2 TL kadar ama toplu alışveriş yaptığında 10 tane ürün aldığını ve her bir üründe hemde gratisin indirim diye bağırdığı zamanlarda 1-2 TL daha düşük olduğunu düşünürsen çok hesaplı oluyor.
Bu arada ürün fena değil ama buradaki yorumlardan dolayı biraz fazla heveslenmişim sanırım. Yumuşatıyor evet başarılı ama down under'ın argan yağlı serumundan daha memnun kaldım daha yoğun hatta elseve den sonra üzerine sürdüğüm oluyor saçlarım çok kuru olduğu zaman.
:) yarıladım ama şişeyi :)Memnun kalmazsaniz ben alabilrim :))
Yaaaa :) peki fiyatı aklınızda kalmis olabilir mi büyük şişesi gratise falan yokaalesef:) yarıladım ama şişeyi :)
akşam bakarım :)Yaaaa :) peki fiyatı aklınızda kalmis olabilir mi büyük şişesi gratise falan yokaalesef
Çooook tesekkur ederimmmakşam bakarım :)
saçların kıvırcık mı ben de almayı düşünüyorum ama etki etmez diye korkuyorumşu ürün bi bende etki etmedi heralde