Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elseve mucize yağ

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Sağolun kızlar
Bende bu ürünü deneyeceğim.
Bu arada bugün itibariyle gratis %50 indirime girdi :)

Gratis ve watsons da iki alana bi bedava kampanyası var uç tane alinca 40 TL ye geliyor hepsi. Ben çok memnun kaldim. Fazla surmemek lazim ama. Bir fis yetiyor gerçekten. Saci kuru olup mat duranlara tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu yagın sarı kapaklı olanı kırmızı kapaklı olandan daha iyi kırmızı kapaklıda alkol var ve sertleşme yapabiliyor bazı saçlar ..cok menunum sarısından saçlarım boyalı kırık ve serti cok iyi geldi

Bugun gratisten aldim uc al iki odeyle uc urunu kirk liraya aldim.ayrica 20 liralik alisverise palette boyalar 5 lira :) haberiniz olsun

ben mucizevi yağın normal saçlar için olanını kullanıyorum. saçlarımda boya yok dipleri yağlı uçları kuru. ben yağdan küçük bir kaba alıp ısıtıyorum hafifçe. ısınmış yağı saçlarımın uçlarına sürüyorum (diplere sürmüyorum) ve topluyorum. bir iki saat kadar öyle bekletip yıkıyorum. çok ağır bir yağ olmadığından saçtan arınması da zor olmuyor. ben aldığım sonuçtan gayet memnunum uçlardaki o kuruluğu çok güzel alıyor.ayrıca kokusu da çok hoş

Kokusu çok güzel , kuru saça ıslak saça banyodan önce banyodan sonra surekli kullanıyorum. yumusacık yapıyor :) benim ölmüş saçlarımı bile parlatıyorsa bu mucizedir :)

WAWWW DEDİRTECEK KADAR BİR DEĞİŞİM OLMASA BİLE KOKUSU,PARLATMASI ÇOK HOŞ

Bende loreal ile gliss arasında kalmıştım. Bn gliss aldım memnunum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu aralar gratiste indirim var lorealin saç bakım yağı 10₺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu yağı çok merak ederek aldım ve daha ilk kullanimda saçlarımın yumuşadığını hissettim. Güzel sağlıklı parlak oldu saçlarım. Ben duş sonrası 2-3 fıs sıkıp uyguluyorum duş öncesi de yararlı olacağını düşünüyorum. Kokusu bile yeter gerçekten oldukça hoş kokuyor. Tavsiye ederim zaten piyasaya kıyasla pahalı bir ürün değil benimki bitti ve daha bugün 9.90 a aldım.

Kızlar bende daha dün aldım, saçlarımı ombre yaptığım için biraz daha bakım istiyordu.
Daha ilk defa kullandım ama çokta umduğumu bulamadım ben dow under argan serumum çok daha yumuşacık yapıyor.
Bu yağ ile hiçte saçlarımdan tarak akıp gitmedi uçları hala sert olduğu için saçlarıma birde down under sürdüm ondan sonra yumuşadı.

Bu arada başka şehirlerde var mıdır bilmiyorum ama İzmir'de HOBY diye bir mağaza var. Hatta bostanlı da gratisin tam karşısında.
Gratisten daha uygun fiyatları, ürünler üzerine tek tek 2-3 lira fark ediyor ama bir anda bir sürü şampuan, yağ, makyaj malzemesi, duş jeli vb. alacaksanız eğer aynı ürünler daha uyguna geliyor,
Örneğin extraordinary oil normal fiyatı 9,9 iken gratiste %50 indirimle aynı fiyata veriyorlar.dün test ettim onayladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…