zafya Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2012 3.670 1.497 10 Ekim 2013 Konu Sahibi zafya #1 ... Son düzenleme: 18 Ekim 2018
A ayca96 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2013 92 2 13 Ekim 2013 Konu Sahibi zafya #2 geoshuk .!.: arkadaslar gratisde ındırım baslamıss baya ındrım var haberınız olsun soruma gelıncede elseve argan yagı kullanan varmı yada gliss arganını?? bana hangisini onerirsiniz..?? tşkler :) Genişletmek için tıkla... bence down under natural's argan :)) bu da durulanmayan saç kremi gliss kullanmadım ama 2sinide kullananlar gliss ten hemen vazgeçtiklerini söylüyor
geoshuk .!.: arkadaslar gratisde ındırım baslamıss baya ındrım var haberınız olsun soruma gelıncede elseve argan yagı kullanan varmı yada gliss arganını?? bana hangisini onerirsiniz..?? tşkler :) Genişletmek için tıkla... bence down under natural's argan :)) bu da durulanmayan saç kremi gliss kullanmadım ama 2sinide kullananlar gliss ten hemen vazgeçtiklerini söylüyor
T Tendery Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2013 15 1 34 21 Ekim 2013 Konu Sahibi zafya #3 Şu ürünü aldım 1 aydır kullanıyorum inanılmaz yaptı saçlarımı tavsiye ederim ARGAN YAĞI