Elmacık kemiklerde tüy sorunu YARDIM !!!

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
merhaba hanımlar, benim elmacık kemiklerimde tüylenme var (çok belirgin değil) nişanlım 2 haftadır durmadan bunları aldır diye başımın etini yiyor. ve ben eğerki aldırsam tabiri caizse fırça gibi çıkar diye cesaret edemiyorum. lütfen bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan birileri bana acil yazsın yoksa nişanlımla çok kötü kavga edicem çünkü bundan bahsetmesine dayanamıyorum :2::2::KK50:

çok ilginç yaa kimseden yorum gelmediğine göre bitek benim başıma mı geldi bu şimdi?

cnm çok mu belirgin bendede var sarı ama..
ben almadım ama alan arkadaşlarım daha sonra renginin koyulaştığını ve arttığını söylediler..
ben tavsiye etmem..
bazı bitkisel karışımlar dene bence..
şimdi nişanlını mutlu edeyim derken sonra hep düşündürecek seni..acısıda cabası..:KK5:

cnm çok mu belirgin bendede var sarı ama..
ben almadım ama alan arkadaşlarım daha sonra renginin koyulaştığını ve arttığını söylediler..
ben tavsiye etmem..
bazı bitkisel karışımlar dene bence..
şimdi nişanlını mutlu edeyim derken sonra hep düşündürecek seni..acısıda cabası..:KK5:

canım biliyorum bende bundan korkuyorum zaten ya koyulaşırsa diye :KK43: ama napim her defasında dile getirince sıkılıyorum duydukça. nasıl bir bitkisel karışım uygulasamki bilemiyorum:KK43:

X