• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elma yağı efsanesi doğru mu ?

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar burda okudum ve araştırdım ne kadar dogru bilmiyorum. Elma yağını iç camasira bir kac gün damlatinca rahimi temizliyormus.

Bir yerde de demişler ki ic çamaşıra damlatinca agizdan elma yağı kokusu geliyorsa tupler acik olduğu anlasilirmis.

Simdi ben yaptım :deli:
:halay:
Ve benim herife hohladim bi yandan da elma yagini koklattim. Dedim ağzım kokuyor mu he dedi :KK53::KK53:

Asli var mi ya? Ben salak gibi seviniyorum da oo tuplerim acik hamile kalabilirim diye:KK53:

Simdi bu olay doğru mu ?

Edit: işsizlik :KK53:

Tesadüfen gördüm ya burda da çok konu açmışlar
Sayenizde bilgi dağarcığına yeni bir şey daha eklendi ama haklisiniz umut fakirin ekmeği demişler inşalla h tez zamanda bir bebeğiniz olur size faydalı hayırlı bu yaptıklarınızı hatırlayıp gülersiniz :-)

Bende konuları doğru bölüme açmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum ama benim ki söylenti değil, basbayağı kurallarda yazıyor, birde diyor ki içeriği bdvye uygun olmayan konuları açmayı alışkanlık haline getirenler uyarı alır diyor, doğru biliyor muyum acaba? Bende bunu merak ettim mesela :KK14:

Bana da bu aralar 'kizin kardesinin poposunu opsun o zaman kiskanmaz 'ya da 'kizin kardesinin saç kilini yutsun kiskanmaz' gibi saçma salak seyler soyluyolar. Sizin duyduğunuz da en az bunlar kadar saçma, o yagi oraya nasil surdun yahu? Esin ne yaptigini bilmesin valla dilinden dusmezsin.

Bende konuları doğru bölüme açmak gerektiğiyle ilgili birşey duydum ama benim ki söylenti değil, basbayağı kurallarda yazıyor, birde diyor ki içeriği bdvye uygun olmayan konuları açmayı alışkanlık haline getirenler uyarı alır diyor, doğru biliyor muyum acaba? Bende bunu merak ettim mesela :KK14:
Ama muniiişşş

Sayenizde bilgi dağarcığına yeni bir şey daha eklendi ama haklisiniz umut fakirin ekmeği demişler inşalla h tez zamanda bir bebeğiniz olur size faydalı hayırlı bu yaptıklarınızı hatırlayıp gülersiniz :-)
Kız şimdi acelem yok da var mi iltihapim falan diye yaptım ya. Yoksa yeni evlendim: )

Kız şimdi acelem yok da var mi iltihapim falan diye yaptım ya. Yoksa yeni evlendim: )

Back
X