Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Elma sirkesinin mucizesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi irmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

irmz

adım adım mutluluğa...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
331
0
66
İstanbul
Arkadaşlar ben saçımda en olmadık şeyleri denedim şu 2 sene içinde... 2 ayda bir kahverengiden platine dönüşler, renk denemeleri, maşa düzleştirici derken saçımın anası ağladı... 24 yaşındayım ilk defa saçlarım omuzlarımı geçti, o yıpranıklığa ramen kestirmekte istemiyorum.. ne yapsam ne yapsam da bu yanıklar düzelse saçıma parlaklık gelse diye hayıflandığım sıralarda annem başladı sirkeyi anlatmaya. yok dedim kokar falan sirke sirke istemem... sen dedi bi dene !!! kesintisiz 3-4 ay boyunca her yıkamada yaptım sirkeyi. niye bu kadar destan gibi yazdın vereceğin iki satır bilgi diyen arkadaşlar kızmasın bana, özellikle detaylı yazdım ki anlayın nasıl mucizevi bişey oldugunu :) neyse o süre zarfında benim saçlar oldumu size yumuşacık (eskiye nazaran), parlak, o yanıklar yavaaaaş yavaaaaş toparladı kendini.... kızlar bende, benim bu çalı süpürgesi saçlarımda etki ettiyse eminimki herkese etki eder.. gelelim nasıl uygulandığına :

duşta normal şampuanınızla yıkıyosunuz saçınızı, bi maşrapaya ılık su doldurup içine yarım çay bardağından biraz daha az elma sirkesini döküyosunuz. saçlarınızı önünüze eğip maşrapanın içine sokuyosunuz. ve o şekilde durabildiğiniz kadar duruyosunuzz. daha sonra sirkeli suyu saç diplerinize masaj yapa yapa yavaşça döküyosunuz, o şekilde de çıkıyosunuz. bi daha normal suyla durulamadan.. O KADAR .... sirkenin kokusu başta keskin gelebilir, fakat sonra uçup gidiyo...

haydin kolay gele :61:

yanlış yere yazmışım konumu bakım sayfası yerine uzatma sayfasıymış :( sitenin yeni üyelerindenim artık affola :17:

elma sirkesi üzüm sirkesi kadar keskin kokusu olan birşey değil ve kokusu daha çabuk geçiyo ve birçok şeye faydası olduğuda söylenir saçımda sürekli kulanmadım ara ara birkaç kez sürmüştüm ama gerçekten yumşacık yapıyo saçları bi gerçek benim saçlarda o çalı süpürgesi tabir etiğimizsaçlardandır :9:

bigün bunu yazacağım aklıma gelmezdi . hep okurdum ama yok canım saç kremi gibi olurmuymuş hiç derdim ama yanılmışım. elma sirkesinin saça faydalarını bilyordum ama nedense uygulamaya geçmmiştim geçen gün banayoya girdim yıkandım herneyse bi baktım saç kremim bitmiş neyse dedim çıktım banyodan saçlarım ıslak taranmıyor aldım sirkeyi maşrabaya koydum biraz su korydum başladım saçıama dökmeye . neyse taradım saçlatımı kendi halinde kurudu ertesi sabah elimi saçıma atıyorum akıp gidiyor yumuşacık oldular artık saç kremi asla kullanmam

bigün bunu yazacağım aklıma gelmezdi . hep okurdum ama yok canım saç kremi gibi olurmuymuş hiç derdim ama yanılmışım. elma sirkesinin saça faydalarını bilyordum ama nedense uygulamaya geçmmiştim geçen gün banayoya girdim yıkandım herneyse bi baktım saç kremim bitmiş neyse dedim çıktım banyodan saçlarım ıslak taranmıyor aldım sirkeyi maşrabaya koydum biraz su korydum başladım saçıama dökmeye . neyse taradım saçlatımı kendi halinde kurudu ertesi sabah elimi saçıma atıyorum akıp gidiyor yumuşacık oldular artık saç kremi asla kullanmam

sacina doktunten sonra sacini duruladin mi tekrar su ile?

sacina doktunten sonra sacini duruladin mi tekrar su ile?

hayır canım durulamadım havluya sarıp saçımı taradım ama gerçekten çok güzel yapıyo saç kremi çoook zararlı artık elma sirkesine devam ediyorum 3 oldu çok memnunum

hayır canım durulamadım havluya sarıp saçımı taradım ama gerçekten çok güzel yapıyo saç kremi çoook zararlı artık elma sirkesine devam ediyorum 3 oldu çok memnunum

bende sabirsizlikla cevabini bekliyodum banyodan yeni ciktimda:) sagol.hemen yapicam :)

hemen dene gerçekten işe yarıyor devamlı yaparsak ta sanırım daha da güzel sonuçlar alıcaz :)

aklma gldkce elmasirkesni son durulama suyuna karıstryrm.grcktn parlatıo saçı bsta sert gbi oluo ama hafif kuruynca yumusack oluo

kokusunun geçtiğinden eminmisinz kızlar??? yahu walla koku geçmez die köpük sıktım birde.... çünkü kuruttuğum halde kokmaya devam ediyor.

Back
X