Arkadaşlar ben saçımda en olmadık şeyleri denedim şu 2 sene içinde... 2 ayda bir kahverengiden platine dönüşler, renk denemeleri, maşa düzleştirici derken saçımın anası ağladı... 24 yaşındayım ilk defa saçlarım omuzlarımı geçti, o yıpranıklığa ramen kestirmekte istemiyorum.. ne yapsam ne yapsam da bu yanıklar düzelse saçıma parlaklık gelse diye hayıflandığım sıralarda annem başladı sirkeyi anlatmaya. yok dedim kokar falan sirke sirke istemem... sen dedi bi dene !!! kesintisiz 3-4 ay boyunca her yıkamada yaptım sirkeyi. niye bu kadar destan gibi yazdın vereceğin iki satır bilgi diyen arkadaşlar kızmasın bana, özellikle detaylı yazdım ki anlayın nasıl mucizevi bişey oldugunu :) neyse o süre zarfında benim saçlar oldumu size yumuşacık (eskiye nazaran), parlak, o yanıklar yavaaaaş yavaaaaş toparladı kendini.... kızlar bende, benim bu çalı süpürgesi saçlarımda etki ettiyse eminimki herkese etki eder.. gelelim nasıl uygulandığına :
duşta normal şampuanınızla yıkıyosunuz saçınızı, bi maşrapaya ılık su doldurup içine yarım çay bardağından biraz daha az elma sirkesini döküyosunuz. saçlarınızı önünüze eğip maşrapanın içine sokuyosunuz. ve o şekilde durabildiğiniz kadar duruyosunuzz. daha sonra sirkeli suyu saç diplerinize masaj yapa yapa yavaşça döküyosunuz, o şekilde de çıkıyosunuz. bi daha normal suyla durulamadan.. O KADAR .... sirkenin kokusu başta keskin gelebilir, fakat sonra uçup gidiyo...
haydin kolay gele
duşta normal şampuanınızla yıkıyosunuz saçınızı, bi maşrapaya ılık su doldurup içine yarım çay bardağından biraz daha az elma sirkesini döküyosunuz. saçlarınızı önünüze eğip maşrapanın içine sokuyosunuz. ve o şekilde durabildiğiniz kadar duruyosunuzz. daha sonra sirkeli suyu saç diplerinize masaj yapa yapa yavaşça döküyosunuz, o şekilde de çıkıyosunuz. bi daha normal suyla durulamadan.. O KADAR .... sirkenin kokusu başta keskin gelebilir, fakat sonra uçup gidiyo...
haydin kolay gele