Sivilceli Ciltler elma sirkesi ve yaralar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

balance24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
7
0
mrb arkadaşlar benim 2 gün sonra nişanım var ve ben yüzümdeki sivilceyi sıkarak yara haline getirdim yaranın hemen geçmesi için elma sirkesiyle sık sık nemlendirilebilineceğini okudum ama sabahtan beri yapmama rağmen çok fazla bi deişiklik yok biraz kurudu ama.. bu yarayı en çabuk geçirebilmem için ne yapmalıyım yada yaranın neden olduğu kızarıklığı geçirebilmek için ne yapmalıyım bi fikri olan varsa acil cvp

canım aktardan çay ağacı yağı aL sür üzerine bir gecede rengini kızarıkLıqını aLır hafifLetir =)

teşekkür ederim canım çay ağacı yağını bilmediim için sürekli olarak terramcyin die bi krem sürerek hafifletmeyi başardım birazda stresten olsa gerek elim hep yüzüme gitti ama bundan sonra çay ağacını denerim çünkü sık karşılaşıyorum böle durumlarla

bu arada şunu da belirtiyim yaraya elma sirkesini sık uyguladığınızda yara üzerinde aşırı kuruma ve aşırı sertlik oluyor yani fondöten bile kabul etmicek duruma geliyo aklınızda bulunsun...

yara kremi sür kendi haline bırak en iyisi dokunmamak yara yapmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…