• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Elma sirkesi iin yardm ltfen ltfenn =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kezmankolik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
K

kezmankolik

Ziyaretçi
arkadaşlar lütfen yardım edin bna.. senağlama

elma sirkesini nasıl yapıosunuz lütfen anlatırmısınız..
bn yapaym dedim pamuğa sürdüm elma sirkesini sora onu dudağım üst bölgesindeki svlce izlerimde beklettim 20 dk sora çektiim de pamuğu derim hep beyaz beyaz kabarmıştı we kızarıklıklar oluştu haalada war.. =( yanlış yaptım sanırım.. senağlama

lütfen biri anlatsın bana nolur yaa kafayı yemek üzereyim bu izler yznden :çok üzgünüm:

peki mesela 1 çay bardağı suya yarım çay bardağı elma sirkesi koyup onumu sürcem yüzüme yoksa buharı felanmı.. çünkü bna bide buharından faydalan demişlerdide yani nası olcak :çok üzgünüm:

çok saol yaa çk tşk ederim a.s.:dance:

kezban en ıyısı sen benım dedımı yap bak sasırcan sonuca taze yogırtan al bır parça sıvılcelerıne sur bak kuruyunca eser kalmıcak sıvılcelerden ben tatbık edıyorum hemde zararsız kuzum.

Ergenlik sivilcelerine karşı, her yemekten yarım saat önce , içine 1 tatlı kaşığı elma sirkesi eklenmiş 1 bardak su için.
yukarıdaki yazıyı int.den aldım.İçilmeside faydalıymış.elma sirkesi çok yararlıdır.Yüzünü temizleyebilirsin.sana bir tarif vereyim ama yap,
-2 yemek kaşığı pudra (bebe pudrası)
-1 tatlı kaşığı bal
-1 tatlı kaşığı zeytin yağı
-1 tatlı kaşığı sirke yada limon suyu
bu karışımı yüzünün genişliğine göre ölçüleri değiştirebilirsin.bu karışım hakikaten işine yarayacak,ergenlik dönemlerimde canımı kurtarmıştı:)
bu karışımı haftada 2-3 kez yapacaksın.
yüzünü sabah akşam anti-bakteriyel bir sabunla yıkayacaksın (çok düzenli yıkacayaksın-çok çok önemli)
akşam yatmadan önce gül suyu ile cildini temizleyeceksin.
asla ve asla yüzünle sivilcelerinle oynayıp ,sıkma gibi çok yanlış bir teşebbüste bulunmayacaksın.
mümkünse yüzüne hiç dokunma
kaşındığı zaman,bir peçete ile hafif dokunuşlarla kaşıyoacaksın.
bu formülü 6 ay düzenli yap,amaaa DÜZENLİİİİ bana teşekkür edeceksin,düzensiz yapıpda bi işe yaramadı deme
10 günde 15 günde bir de
Yumurtanın beyazının içine yarım çaykaşığı şeker
yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı balı koy karıştır.onuda sür yüzüne çok iyi gelecek

kezban en ıyısı sen benım dedımı yap bak sasırcan sonuca taze yogırtan al bır parça sıvılcelerıne sur bak kuruyunca eser kalmıcak sıvılcelerden ben tatbık edıyorum hemde zararsız kuzum.

kezban dierek bni kastteddin heralde :roflol:

bn yapıorum yourt maskesi ama anında geçmioki ?? :1no2:

Back