Elma Sirkesi-Bal

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.056
30.520
1.123
61
Konya
Diyet; bunca kadim dönemden gelmiştir. Eski zamandan gelmiş olan diyetteki bazı yöntemler eskide olduğu hiç bozulmadan gelmişlerdir. Elma sirkesi, su, bal da bunlardan birisidir. Bu elma sirkesi, su, bal karışımı Osmanlı döneminde misafirlere sunulan bir içecektir.

O günden bugüne kadar gelmiştir. Bu karışımın özelliği metabolizmanın hızlı çalışmasını sağlayarak yağların erimesine ve böylece zayıflamaya neden oluyor. Bu formül yaklaşık olarak 2 ayda ve ya 2.5 ayda 10 kg verdirdiği görülmüştür.

En güzel tarafı hiç birşey yememezlik yapmayarak yani öğün azaltmayarak veya kısmayarak istediğiniz görünüme kavuşmanız mümkün.

elma sirkesi
Bunun dışında biberiye karışımıda etkilidir. Bazı kişiler ise bu karışımları uygulamayıp bol bol su içerek zayıflama düşüncesinde ama bu sadece kendilerini kandırmaktan öteye gidemez. Su, sadece karnınızı çok şişirerek tuvalet ihtiyacınızın gelmesine bu nedenle sizde zayıflıyorum düşüncesine kapılmaktasınız.

Eğer hazımsızlık şikayetiniz varsa bu formul tam size göre. Akşam yemeğini yerken içildiği vakit daha etkili olmakta. Herkes kendinin doktorudur sözü burada geçerli oluyor. Hiç bir diyetisyene başvurmadan evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz.Genellikle süpermarketlerde veya kendi bakkalınızda bulunabilecek malzemler olduğu için bulmanız kolay olacaktır.

Balda önemli olan nokta çicek balı olmasıdır. Marketlerde diyetisyenlerin onayladığı elma sirkesi mevcut tabi ki kararı size bırakıyoruz.

ben akşamları salatalara döküyorum elma sirkesini hem de bolca, çok daha güzel oluyo salatanın tadı..

bir ay içtim bu elma sirkesi ve bal karışımını sabahları aç karnına , ben hiç faydasını görmedim desem , üstelik diyet yapıyorken , içtim 10 gündür içmiyordum , bir daha deneyelim bakalım ?

diyet yapmadıktan sonra hiçbir faydası görülmez ben nerdeyse 2 şişe bitirdim ama veremedim.sonra diyete başladım diyetisyen kontrolünde ve vermeye başladım kilolarımı.
düzenli ve az yemedikten sonra hiçbirşeyden mucize beklemeyin

karamsar olmayın arkadaşlar bende kabızlık sorunu var ve bunu bal ,elme sirkesi ve sıcak su karışımı ile çözüyorum..Düzenli içmek gerekiyor yemekler yarım saat önce içilmesi gerekiyor..Bal da çiçek balı olur ise daha faydalı

her sabah bir limonu sıkıp, bardagın geri kalanını suyla tamamlamak da gercekten ise yarıyor, en az 20 gün bunu bir deneyin..

Zayıflatır mı bilmiyorum ama bu elma sirkesi bal su karışımı çok şifalı. Eşim ne zaman hastalansa, vücudunda kırgınlık hissetse ona bundan yapıyorum ben, ve ertesi gün işe gidebilecek kadar iyileşiyor. Soğuk algınlığı ve grip semptomlarını ortadan kaldırmakta çok etkili yani.

Oglen ve aksam yemeklerden 15-20dk sonra iciyordum. Gercekten tok tutuyor, yalniz biraz karnim sisiyordu, o yuzden bi tek aksam yemeginden sonra yapcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…