Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
gözler kalbin aynasıdır..
Kayıtlı Üye
hanımlar ben olayı çözdüm :sm_cool: mesela yüzümde yağ bezesi oluyo bende sıkmadan duramıyorum sıkıyorum sonrada elma sirkesini pamuğa döküyorum siliyorum 15 dk bekletip yıkıyorum yarına hiçbişey kalmıyor orda yağ bezesimi vardı yada sivilcemi çıkmaya çalışıyomuş valla bitti bide şu an nişanlıyım yüzüme daha bir dikkat ediyorum dışarda yemek yediğimizden farklı yağlar yüzümde olumsuzluklar olmaya çalışıyo ama izin yokkkkkk ve artık KORKMUYORUMMMMMMMMMMMMM
işte güzellik budur yahu!!!bayanssulusmile
canım sirkeyi sulandırıp pamukla sürmeni tavsiye ederim ben 15 dk durdurup yıkıyorum
mrb bende sirkeden yaptım sulandırdım da bi şişede duruyo ve ben yüzümü yıkadıkdan sonra sürüyorum sürdükten ve bekledikten sonra yıkamakmı gerekiyo? bilmiyordum ben...bilmiyorumkismile
gözler kalbin aynasıdır..
Kayıtlı Üye
canım şişede durmasınada gerek olmuyo aslında her zaman çok az sirkeyi sulandırıp pamukla sürüyodum hatta bazen pamuğa döküp direk sürüyorum hiçbir zararı yok yüzünü yıkaman gerekir hani bazen ben unutuyorum 1 2 saatte duruyo yüzümde hiç bişey olmuyo.valla tam zamanında öğrenmişim nişanlandığım için cildime daha bi dikkat etmem gerekiyo ve değişik yağlardan sivilce çıkar diye korkmuyorum küçücük bi kızarıklıkta hemen gece yatmadan evvel sürüp yıkıyorum sabaha bişicik kalmıyo ben hayatımdan çok memnunum
bendede çok sivilve izleri mafoldumben elma sirkesini çok duyuyorum şu günlerde denemekte yarar var teşekkürler yerimseniben
ben denedim canım ama malesef öyle abartılacak mucizevi bir etki göremedim.sadece saçları parlattığı doğru.ciltteki etkisi de bu yönde.yani lekelerin rengini açma yok etme gibi bir etkisi olmadı sadece yüzüm yağlıymışçasına parladı.