Elma diyeti ile kilolara Elveda ;)

Ben 5 günde 2 buçuk kilo vermiştim.. ama su an başka bir diyet yapıyorum..
Sabah k Flex ve light süt
Öğlen light yoğurt yulaf kepeği tarçın karışımı
Aksam sirkeli limonlu çoban salata yiyorum.. sadece elma ile yapamıyorum maalesef.. hayata ise 3 gün elma diyeti 4 gün bu diyeti uygulamayı düşünüyorum

Diğer yaptığınız diyetin de sonuçlarını yazar mısınız ben şimdilik 2 hafta sadece elma diyeti uygulamayı düşünüyorum inşallah hedefime ulaşırım

Ben de 5 günlük elma diyetiyle 3 kilo vermiştim daha sonra Diyet Arkadaşım sayfasına üye oldum kalori sayarak 10 kilo daha verdim 4 ayda canım ne isterse yiyerek... Toplamda 70 den 57 ye düştüm boyum 165.

Ben yarın sabah elma diyeti ne başlıyorum tekrar bu sefer en az 1 hafta ya tamamlicam kararliyim bakalım kilom 72 i (boyum 171) umarım 1 hafta sonunda 6 li rakamları görürüm 69.9 olsa bile... bende her istediğimi yiyerek ve arada 5 günlük elma diyeti ile 3 ayda 17 kilo verdim. Daha vermek istediğim 17 kilo daha var bakalım inşaallah veririm..

Kiz
Naptin mivri merak ettim basarabildin mi

Kizlar bende iki haftaya tatile gitcem o yuzden bugun bende basladim bu diyete baslangicim 72 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…