Ne zaman başladın canım diyeteBen de 2 saatte bir elma yemeğe gayret ediyorum..
Canim bende öyle düşünüyordum burda bir forumu takip ettim 10larca insan zayifladi.. hiç birine bişey olmadı.. tabi istisnai durumlar olabilir ama denemekten bişey katbetmeyecegimi düşünüyorum..Zararli olmasın gunde 1 kilo 1.5 kilo elma?
Herseyin fazlasi zarar sonuçta. Bilmem ben tabiiki ama..
Hadi bakalim. InşaALLAHCanim bende öyle düşünüyordum burda bir forumu takip ettim 10larca insan zayifladi.. hiç birine bişey olmadı.. tabi istisnai durumlar olabilir ama denemekten bişey katbetmeyecegimi düşünüyorum..
Aslında hep diyetteyim desem, yalan olmaz. Son 1 haftadır da elmaya dadandım. Tam anlamıyla yapamasam da gayret ediyorum.Ne zaman başladın canım diyete
Kilo verdinmi peki canımAslında hep diyetteyim desem, yalan olmaz. Son 1 haftadır da elmaya dadandım. Tam anlamıyla yapamasam da gayret ediyorum.
Merhaba canım ben 3 günde 1.5 kilo vermişim. Nedeni ise 2 aya yakindir regl olamıyorum buna bagliyorum bu yüzden az veriyorum.. canım şöyle yapıyoruz sabah kepekli veya tam buğday ekmeği ben 1 dilim yiyorum. 2 yesil zeytin. Light peynir ve domates. İki günde bir de haşlanmış yumurta ekliyorum sabahları. Günün geri kalanı 2 saat te bir elma yiyorum. Akşam 7-8 den sonra hiç bişey yemiyorum. Elma ile ben 1.gün 5 adet , 2.gün 6 adet , 3.gün 7 adet yedim. Bugün mesela 6 adet yicem, yarın 5adet. . Döngü yu bu şekilde yaptım...ayrıca günde en az 3 litre su ve 3 yeşil çay içiyorumBugün 3. Günümü sonlandirmis bulunuyorum.yine enerjiktim. Tek problem tuvalet problemi yaşıyorum umarım hemen geçer. Bugün 5 elma , kahvaltı , 3 yeşil çay , 1 kayısı çayı , 4 litre su tüketim
Yarindan itibaren bende. Basliyorum yardim ci olursan sevinirimm tatlimMerhaba canım ben 3 günde 1.5 kilo vermişim. Nedeni ise 2 aya yakindir regl olamıyorum buna bagliyorum bu yüzden az veriyorum.. canım şöyle yapıyoruz sabah kepekli veya tam buğday ekmeği ben 1 dilim yiyorum. 2 yesil zeytin. Light peynir ve domates. İki günde bir de haşlanmış yumurta ekliyorum sabahları. Günün geri kalanı 2 saat te bir elma yiyorum. Akşam 7-8 den sonra hiç bişey yemiyorum. Elma ile ben 1.gün 5 adet , 2.gün 6 adet , 3.gün 7 adet yedim. Bugün mesela 6 adet yicem, yarın 5adet. . Döngü yu bu şekilde yaptım...ayrıca günde en az 3 litre su ve 3 yeşil çay içiyorum
Tabikiii bana da Yoldaş olursun ben 5 agustos a kadar devam etmeyi düşünüyorum bakalımYarindan itibaren bende. Basliyorum yardim ci olursan sevinirimm tatlim
Canim bu diyetle mi zayifladinKilo vermek isteyenler için güzel yöntem denenebilir. Ben zayıfladım kilo almam lazım :)
Tamm cnm simdi yarin gun boyu neler yapicam bide benim kosu bandim var evde.Tabikiii bana da Yoldaş olursun ben 5 agustos a kadar devam etmeyi düşünüyorum bakalım
canım ben bu aksam dışardan yedim kendime inanamıyorum offf offffTamm cnm simdi yarin gun boyu neler yapicam bide benim kosu bandim var evde.