Elma diyeti ile kilolara Elveda ;)

Mivri

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
159
206
28
Merhabalar :KK54: bugün yeşil elma diyeti ne başladım. 14 gün planım şimdilik. BoyuM 1.70 kilom 76 yaşım 20. Bana katılın hızlı bir şekilde kilolarimizi verelim ve birbirimize destek olalım. Yeşil Elma diyeti :
Kahvaltı: 1 dilim kepekli veya tam buğday ekmeği , peynir , 3 zeytin , domates , salatalık ( isteğe bağlı 1 haşlanmış yumurta eklenebilir)

Günün geri kalaninda sadece elma yiyoruz. Kahvaltıdan sonra 2 saat ara ile elma tuketiyoruuz. Döngü şu şekilde 1. Gün : 1 kılo elma , 2.gun: 1.5 kilo elma , 3.gün : 2 kilo elma ve tekrar başa dönüyoruz. Ayrıca günde 3 fincan Yeşilçay ve 3 litre suyumuzu unutmuyoruz . İki haftalık hedefim 76 dan 70 kiloya .. hadi beraber basaralım :KK55::KK55::KK55:

Hergün buraya yazıcam inşaallah bugün 2.günüm gayet enerjiğim açlık yok sabahları kahvaltı zaten bana yetiyor dün 1 kılo elma (5 adet) yedim , 4 fincan yeşil çay , 3 litre su ... Bugün 1.5 kilo elma yicem hadi bakalım gitsin kılolar :KK53::KK73::sampiyon:

2. Günü sonlandiriyorum bugün acikmadimm şaka gibi normalde elma beni aciktirirdi çok istikrarliyim 7 yeşil elma yiyebildim. 4 bardak yeşilçay 4 litre su malum havalar sıcak.. Evet yarın tekrar güncelleme yapıcam

Zararli olmasın gunde 1 kilo 1.5 kilo elma?
Herseyin fazlasi zarar sonuçta. Bilmem ben tabiiki ama..
Canim bende öyle düşünüyordum burda bir forumu takip ettim 10larca insan zayifladi.. hiç birine bişey olmadı.. tabi istisnai durumlar olabilir ama denemekten bişey katbetmeyecegimi düşünüyorum..

Bugün 3. Günümü sonlandirmis bulunuyorum.yine enerjiktim. Tek problem tuvalet problemi yaşıyorum umarım hemen geçer. Bugün 5 elma , kahvaltı , 3 yeşil çay , 1 kayısı çayı , 4 litre su tüketim

Bugün 3. Günümü sonlandirmis bulunuyorum.yine enerjiktim. Tek problem tuvalet problemi yaşıyorum umarım hemen geçer. Bugün 5 elma , kahvaltı , 3 yeşil çay , 1 kayısı çayı , 4 litre su tüketim
Merhaba canım ben 3 günde 1.5 kilo vermişim. Nedeni ise 2 aya yakindir regl olamıyorum buna bagliyorum bu yüzden az veriyorum.. canım şöyle yapıyoruz sabah kepekli veya tam buğday ekmeği ben 1 dilim yiyorum. 2 yesil zeytin. Light peynir ve domates. İki günde bir de haşlanmış yumurta ekliyorum sabahları. Günün geri kalanı 2 saat te bir elma yiyorum. Akşam 7-8 den sonra hiç bişey yemiyorum. Elma ile ben 1.gün 5 adet , 2.gün 6 adet , 3.gün 7 adet yedim. Bugün mesela 6 adet yicem, yarın 5adet. . Döngü yu bu şekilde yaptım...ayrıca günde en az 3 litre su ve 3 yeşil çay içiyorum

Merhaba canım ben 3 günde 1.5 kilo vermişim. Nedeni ise 2 aya yakindir regl olamıyorum buna bagliyorum bu yüzden az veriyorum.. canım şöyle yapıyoruz sabah kepekli veya tam buğday ekmeği ben 1 dilim yiyorum. 2 yesil zeytin. Light peynir ve domates. İki günde bir de haşlanmış yumurta ekliyorum sabahları. Günün geri kalanı 2 saat te bir elma yiyorum. Akşam 7-8 den sonra hiç bişey yemiyorum. Elma ile ben 1.gün 5 adet , 2.gün 6 adet , 3.gün 7 adet yedim. Bugün mesela 6 adet yicem, yarın 5adet. . Döngü yu bu şekilde yaptım...ayrıca günde en az 3 litre su ve 3 yeşil çay içiyorum
Yarindan itibaren bende. Basliyorum yardim ci olursan sevinirimm tatlim

Tamm cnm simdi yarin gun boyu neler yapicam bide benim kosu bandim var evde.
canım ben bu aksam dışardan yedim kendime inanamıyorum offf offff:kızgın::kızgın::skandal::mad: neyse artık yarın senle birlikte tam gaz devam edicem artık olan oldu.. sabah 1 dilim ekmek light peynir 2 zeytin domates 1 haşlanmış yumurta.. ondan 2 saat sonra aralıklarla 5 elma tatlım :) ama eksi yeşil elmalar var ya ondan..Bunun dışında 3 yeşil çay ve 3 litre su iciceksin :KK50:

Ya senle benim kaderim ayni. Bende bugun disarda yedim valla tatli pideler falann oo Anladim cnm. Peki aksam yemek yemicem dimi

X