- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Soğukmu hava? Bizde bügün sıcaktı.Soğuk günde soğuk esprilerbu da şakaydı ha
Çok gülmüştüm bende kızim ne istiyosun diyorum anlamıyorumda inek varya inek diyorAllah iyiliğini versin Eylül
Arka arkaya 5 espirili.msj yazanda diskalifiye olsun toptan cozumHerkese 10 mesaj hakki verelim 10dan fazla yazani atalim takimdan
Vallah çıkmadım da hiç canım balkona çıktım bi kere soğuktuSoğukmu hava? Bizde bügün sıcaktı.
Elhamdülillah iyiyim, sen nasilsin? Nasildi mapusluk?Hosbuldum canim
Iyimisin
O zaman hepimiz giderizArka arkaya 5 espirili.msj yazanda diskalifiye olsun toptan cozum
Çok güldüm valla bende yaÇok gülmüştüm bende kızim ne istiyosun diyorum anlamıyorumda inek varya inek diyor
Ne güzel yaa 2-3 gündür güneşi göremiyoruz burdaSoğukmu hava? Bizde bügün sıcaktı.
Cok şükür bende iyiyim canımElhamdülillah iyiyim, sen nasilsin? Nasildi mapusluk?
Tavsiye ediyorsun yani.Cok şükür bende iyiyim canım
Iyki banlanmışim
Süpersin ,Ben burdayım ama gidiciyim. Gidip senin atdığın şu videoyla adımları tamamlayacam. Bugün tüm gün yatdım neredeyse adımlar fena durumda
Arkamdan geleydiniz keske anahtarlık,gemi,tespih yapardik birlikteTavsiye ediyorsun yani.
Ciks sen bize yemek yedirmez, ful spor yaptirirsin.Arkamdan geleydiniz keske anahtarlık,gemi,tespih yapardik birlikte
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım ❤
Afiyet olsun canim ❤
Eski nikin neydi acaba merak ettim
Allah seniCiks sen bize yemek yedirmez, ful spor yaptirirsin.Aslinda iyi de olurdu, zayiflama kampi yapmis olurduk.
Hosbulduk canimPolemik oldumu etiketleyin beni dalayım
Benim bu telefon donuyor sürekli doğru düzgün birşey okuyamıyorum . Girip çıkınca kaldığım yerler gidiyor . Hep geri de kalıyorum.
@Li_zigiNorth River toprağım sizde hoş geldiniz. Yola devam her zaman ki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?