- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Şu menulerin beni öldurcek20 Kasım menü
14:40
Yarım patatesli gözleme
1 ayran
17:55
2 ısırık pankek
18:20
Yarım lavaş
2 haşlanmış yumurta üstüne pul biber
Su 3 lt olur geceye kadar
@Zipzip- E Elif_Eylul @aypare ackerman
Ben burdayım ama gidiciyim. Gidip senin atdığın şu videoyla adımları tamamlayacam. Bugün tüm gün yatdım neredeyse adımlar fena durumda
Pankeki 2 ısırıp atdınmı? Ben yerdimki onu20 Kasım menü
14:40
Yarım patatesli gözleme
1 ayran
17:55
2 ısırık pankek
18:20
Yarım lavaş
2 haşlanmış yumurta üstüne pul biber
Su 3 lt olur geceye kadar
@Zipzip- E Elif_Eylul @aypare ackerman
Az mı çok mu söyle o na göre dikkat edeyim ablacımŞu menulerin beni öldurcek
Bakmaya öyle belimde ağrı var dün biraz fazla zorladım kendimi bahçede galiba. Bugün full yatış
Havayla yetin canım fazla yiyosunAz mı çok mu söyle o na göre dikkat edeyim ablacım
Geçmiş olsun canımBenim kiz iki gün ishal gibi olmuştu. O kadar dikkat ettim çamaşır suyu kullandim bugun bende de oldu sabah. Fazla cikmadim ama karnim cok fena buruluyor. Halsizim ve akşam arkadasimin nişani varşimdi çocukları babannesine goturecegim
Yok kız atmadım çok küçük yapıyorum benim 2 ısırığım kadar büyük yapınca ufaklık heba etmesin diyePankeki 2 ısırıp atdınmı? Ben yerdimki onu
Tamam balkona çıkar hava alır geri gelirimHavayla yetin canım fazla yiyosun
Ay bi bitseydi bahçe işiniz canım hayırlısıyla çok yoruluyorsunBakmaya öyle belimde ağrı var dün biraz fazla zorladım kendimi bahçede galiba. Bugün full yatış
Günde 5 defa 3 ana 2 ara öğün aman az olmasınTamam balkona çıkar hava alır geri gelirim
Dün bitdi canım bi 20 25 gün olmaz. Dün sondu. Bitsin diye zorladık bitdi gitdiAy bi bitseydi bahçe işiniz canım hayırlısıyla çok yoruluyorsun
Of ikide bir kapıyı açamamGünde 5 defa 3 ana 2 ara öğün aman az olmasın
Tencereye falan koy ısıtıp yersinOf ikide bir kapıyı açamamkafamı camdan çıkarırım
Adam akılli menu yaz söyle kahvaltini tam ara ögün 2ısırık pankek yerine ceviz süt ayran elma gibi,aksamda bol salata tavuk kofte balikAz mı çok mu söyle o na göre dikkat edeyim ablacım
Aaa gecmis olsun canim bizde 2gundur odun indirip duruyozBakmaya öyle belimde ağrı var dün biraz fazla zorladım kendimi bahçede galiba. Bugün full yatış
Ne yapıyorsunuz ki canım bahçedeDün bitdi canım bi 20 25 gün olmaz. Dün sondu. Bitsin diye zorladık bitdi gitdibende bitmiŞim haberim yok
Teşekkür ederim canım önemli bişey değil . Dinlensem geçer inşallah. Hafif zaten ağrıAdam akılli menu yaz söyle kahvaltini tam ara ögün 2ısırık pankek yerine ceviz süt ayran elma gibi,aksamda bol salata tavuk kofte balik
Aaa gecmis olsun canim bizde 2gundur odun indirip duruyoz
Tamam senimi kırıcam öyle yaparımTencereye falan koy ısıtıp yersin
Kuzu kulağı var bahçede onu topluyoruz. 13 gün topladık bitdi şimdi yeniden büyümelerini bekliyoruz 20 25 gün sürer.Ne yapıyorsunuz ki canım bahçede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?