Bir bardak kola kac kalori@Aijoo geçmiş olsun canım 1 bardak kola içine bi tane aspirin at Çiçek gibi olursun ishale çok iyi kimde denediysek olumlu sonuç aldık
Ben de adim hedefimi kendi adima 10.000yaptim.O zaman masterfite katilmayacaksin canim ne yapabilriz ki adimi 15.000 den 8 .000 e kadar düşürdük
Yarismayi asil kilo yuzdesi etkiliyorZipzip- haklısın canım mana ile insan tamamlamak için yürüyor.. peki yarışmayı kazanmak için illa tek basına adım sayısını tamamlamak mı önemli yoksa kilo verme yüzdesi de değiştiriyor mu kazananı ?
Diyeti mi bozdun yoksa
Bence de , hep ilk sayfada olunca anam burda ne oluyor da devamli mesaj var diyorsun.Az konusalim o zaman
Kestane yemiyom kiDiyeti mi bozdun yoksa
Kac kestane yedin migi
Oldugun yerde adimlamayi denedin mi?Hatta you tobe da videosu bile var.Aslında haftaiçi rahat bitirim geçen hafta çok soğuktu zor oluyordu buz gibi havada
İşyerinde içinde yürümeye çalıştım
Yine hava soğuk olursa yaparsam iyi olucak
Dün yapamam buz gibiydi dolmuşla geldim anneme kaldı öyle
Hayır denemedim neymiş bakayım :)Oldugun yerde adimlamayi denedin mi?Hatta you tobe da videosu bile var.
Ip atlama yapalim mi? Vucudu cok guzel sekille diriyor.Diyeti bozmak orucu bozmak gibi yeniden başla bi daha yap gibi geçiyor
Yitik şifa mi yapsam diyorum
Karatay mı yapsam diyorum
Valla diyeti beceremiyorum
Sağlıklı beslenmeye bakıyorum
Hala vücut tipim aynı 7 kg verdim ama değişmedimoralim bozuldu vucüt ölçü yüzünden ya
Hayır denemedim neymiş bakayım :)
Olur yapalımIp atlama yapalim mi? Vucudu cok guzel sekille diriyor.
Buralardayım tv bakiyorum arada :)Ben geldim nere gittiniz
Tamam bugun baslayalim mi peki?Olur yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?