- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Herkese 10 mesaj hakki verelim 10dan fazla yazani atalim takimdanAz konusalim o zaman
Bilecik var mıyöresel pazar gelmiş 4 gün falan duracakmış herhalde. oraya gittik. yüklendik geldikAntakya ve güneydoğu ürünlerine, yemeklerine, baharatlarına bayılıyorum çok şugar oluyorlar
Kirmizi takim 10bin deyimMavi takım....6400 deyim 8000 e az kaldı... sizde durumlar ne alemde... yemeğimi yedim... yeşil çayımı içeceğim birazdan....
Guzel fikirde o zaman ben sabahtan sonra yazamamHerkese 10 mesaj hakki verelim 10dan fazla yazani atalim takimdan
Daha 5000 adım varMavi takım....6400 deyim 8000 e az kaldı... sizde durumlar ne alemde... yemeğimi yedim... yeşil çayımı içeceğim birazdan....
Bende evimi toplarim bari güzel oldu böyleGuzel fikirde o zaman ben sabahtan sonra yazamam
Benim 10 bin geçmiştirHerkese 10 mesaj hakki verelim 10dan fazla yazani atalim takimdan
Kiz gunluk 10tane mesaj diyorumBenim 10 bin geçmiştir
Kiz gunluk 10tane mesaj diyorum
O zaman masterfite katilmayacaksin canim ne yapabilriz ki adimi 15.000 den 8 .000 e kadar düşürdükÇekmeceleri kanepe altındakileri düzenliycektim vakit gidiyo haftasonu adım atmak zor ya
Kiz benim 5binim evde temizlikten oldu evimde saray degil 2 odam var mutfak banyoÇekmeceleri kanepe altındakileri düzenliycektim vakit gidiyo haftasonu adım atmak zor ya
Canım adım yerine kilo verme yüzdesi olarak yarış yapılsa olmaz mı bilemedim..O zaman masterfite katilmayacaksin canim ne yapabilriz ki adimi 15.000 den 8 .000 e kadar düşürdük
Afiyet olsun canım20 Kasım menü
Sabah
2 kare ekmek arası kaşarlı tost(yağsız)
Yumurta,söğüş,şekersiz çay
5-6 tane elma dilim patates kızartması
Ara öğün (ev temizliği sonrası)
1 bardak çeyrek muzlu süt (karıştırdım blenderda)
Öğle
Fırında karnabahar köftesi
Yoğurt
Biraz ton balığı
Ara öğün(yürüyüş sonrası)
Eki Görüntüle 2956147
Akşam yemeği
Yeşillikler,brokolinin uç kısımları,50 gram kadar yağı iyi süzülmüş tonbalığı,ceviz kırıkları..
Yanında küçük dilim ekmek
Eki Görüntüle 2956148
Suyumu içiyorum..
Sporu akşam etiketlerim 8 bin adıma bin adımım kaldı
aypare ackerman
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canim ❤20 Kasım menü
Sabah
2 kare ekmek arası kaşarlı tost(yağsız)
Yumurta,söğüş,şekersiz çay
5-6 tane elma dilim patates kızartması
Ara öğün (ev temizliği sonrası)
1 bardak çeyrek muzlu süt (karıştırdım blenderda)
Öğle
Fırında karnabahar köftesi
Yoğurt
Biraz ton balığı
Ara öğün(yürüyüş sonrası)
Eki Görüntüle 2956147
Akşam yemeği
Yeşillikler,brokolinin uç kısımları,50 gram kadar yağı iyi süzülmüş tonbalığı,ceviz kırıkları..
Yanında küçük dilim ekmek
Eki Görüntüle 2956148
Suyumu içiyorum..
Sporu akşam etiketlerim 8 bin adıma bin adımım kaldı
aypare ackerman
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Kilo verme yuzdesi zaten hesaplaniyorCanım adım yerine kilo verme yüzdesi olarak yarış yapılsa olmaz mı bilemedim..
Mesela ben bugün deli gibi evde iş yaptım kalori harcadım ama adıma pek yansımamış durduğum yerde eğil kalk süpür sil derken adıma yansımamış pek..
Evet cok mantikli tibbi sekreterlik, radyoloji, bir tanidigim vardi Türkce ogretmeni iki yillik radyoloji okudu özel bir üniversitede.Kimya ama tekrar sınava girip 2 sene tıbbi sekreterlik okusam mi diye düşünüyorum sağlık alani onu açık diye benim bölüm çöp gibi
Aynen öyle
Afiyet olsun
Ne kursu
5 bin tamamlamaya çalışıcam bakalımO zaman masterfite katilmayacaksin canim ne yapabilriz ki adimi 15.000 den 8 .000 e kadar düşürdük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?