Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vallahaa öyle oluyor
Allah sağlık versin canım, zaman gerçekten çok hızlı. Bir bakmışsın boyunu geçmiş çocuğun var sen bile inanamiyorsun. Allah hep güzel ve sağlıklı günlerini göstersin yavrularımızın

üzülme rakibim ben de dün aynısını yaşadım. yazmak istemedim sonra. duygusal açlık atakları gayet normal şeyler insanız robot değilizzz, bu yolda birlikteyiz hallederiz sıkma canını.
Hepimiz aynı yoldan geçmişiz hayır olsun. Ben de gece yarısı çiğ köfte yerken buldum kendimi. Hem de iki bardak ödem çayının üstüne yaptım bunu

Yaaa dimiii bide bir konuşuyorr ana kız gibiyizz
Ayyy hele o yarım yamalak konuşmalar bayılıyorum. Oğluma hikaye anlattirip ses kaydı alıyordum, arada onları dinliyorum peltek peltek enteresan kelimeler kullanıyor. Gidip totosunu avuclayasim geliyor ama tabi izin vermiyor artık

Hahahahah kaç yaşında kız maşaallahh

Kızlar selam sezaryen sonrası spor yapılır mı sizce 1 sene olacak ama ben yine de ağır yapmaya korkuyorum doktora soran var mı
Merhaba aramıza hoşgeldin. 1 sene iyi zaman ama senin iyileşme sürecin de önemli. Ben de sezaryen oldum sadece yürüyüş yapıyordum o zamanlar. Karın hareketlerine falan çok yüklenmeden deneyebilirsin gibi geliyor ama mümkünse doktora sorman en iyisi olur.

Tatlı da tatlı iyiki aşırıya kaçırmadın baahh
uf reglim yaklaşıyo ona yoruyorum bu kadar tatlı isteğini ya. napcam bilmiyorum
Kızlar selam sezaryen sonrası spor yapılır mı sizce 1 sene olacak ama ben yine de ağır yapmaya korkuyorum doktora soran var mı
selam hoşgeldin. ilk 6 ay karın çalışılması vs önerilmiyor ama hafif yürüyüş ile başlayabilirsin. çok karın çalıştıracak hareketlere girmezsen gayet yapabilirsin, hareket iyidir :)

Aynen ya bazen kendimi çok güzel telkin ediyorum. Herşey gayet güzel gidiyor bazende şimdiki gibi çabaladıkça dipe batıyorum.
İleriyi düşünmekten şimdiye odaklanamıyorum hal böyle olunca şimdi de bu zamanı zindan ettiğim için yine kendime kızıyorum ve herşey dahada kötü oluyor

Obanada oluyoya aşırı tatlı krizine girince regl geliyo anlıyorum

Yürüyüş yapıyorum sadece gün içinde oğlumun peşinde koşmak bir de hosbuldum güzelmiş sevdim burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…