Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun canım benim ortalık baya bi salgın kimi duyuyorsam hasta yada keyifsiz sen mideni mi üşüttün acaba

Bana da öyle oluyor yaa hem de baştan beri. Yeni mi oldu size? Hep son sayfaya atıyor bir mesaja cevap verince. Ama senin mesajın (o cevap verdiğin mesaj ) en sona geliyor ya, o alintıladigin kişinin mesajına dokununca kaldığın yere geri geliyor.
Emoji kısmı görünmese de görünmeyen yerlere tıklayınca geliyor yine de
Size yazabileyim diye neler keşfediyorum bak

O bahsettiğin en sona gelme işi hep vardı haklısın, ben sayfayı yenile yapınca kaldığım yere dönüyordum çünkü sayfa sayısı değişmemiş oluyordu. Şimdi ben mesela sayfa 47deyken mesajı cevaplayınca direkt 54e atıyor tamamen. Yeniden eski sayfaya gidiyorum. Neyse ya bir şekilde hallediyoruz.

Hayırlı akşamlar

Sabah 9 da bir poğaça ilaç içmek için yemiştim işyerinde

Öğlen iki servis kaşığı ıspanak yoğurtlu
İki kepçe mercimek çorbası

Akşam 19.00/
2hurma
2gozleme peynirli

Şu 2lt
Spor
Sabah 15 dk Leslie
5274 adım (45dk Leslie tempolu yaptım ancak bu kadar adım oldu ama sabahkinde saatim yoktu kolumda onun için onu Leslie olarak baz alabiliriz )
102 ip atlama
Boncuk2307 Ellssa Jou

Eklentiler

• IMG_20250226_231302.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20250226_231119.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 6

Canım çok geçmiş olsun .Rabbım şifa versin. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Biz yine yatıp yuvarlanıp kendimizide evide çekip çeviriyoruz.

Canım normalde de 12.30 a kadar tartılıyoruz zaten, o yüzden bence 14.00 olmalı.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Çok geçmiş olsun canım.
Cankm nasılsıniz toparlandinizmi biraz
İyiyiz canım çok sağol
afiyet olsun canım, güzel menü.
Hepimize oluyor maalesef canım, böyle böyle devam edeceğiz yapacak bir şey yok.
Afiyet olsun canım, adımların çok güzel.

Canım hastalığın köşesinden döndük oğlumla, şükür iyiyiz.

Asıl hesaplaşma cumartesi günü olacak sen o günü bekle (yağmasam da gürlerim )
Arkecim canimm cokk geçmiş olsun sana ve oğluşuna da
Çok çok geçmiş olsun canım. Resmen hastalık herkesi sıradan geçiriyor, tez zamanda şifa bul inşallah.
Saolasin kuzumm hiç yakalanmadim bu kış derken fena vurdu
Geçmiş olsun canım benim ortalık baya bi salgın kimi duyuyorsam hasta yada keyifsiz sen mideni mi üşüttün acaba
Bağırsak enfeksiyonu olmuşum canım salgın varmış bu şekilde çok saolasin

Gelelim zurnanın zart dediği yere, ben üç günlük menüyü hatırlayıp yazmaya çalışacağım şimdi

24 Şubat Pazartesi menüsü
11.30 öğle
1 kepçe şehriye çorbası, 1 parça panelenmiş tavuk, yeşil salata, ayran.

17.00 ara
6 adet hurma

19.00 akşam
4 parça parmak bonfile, 2 kaşık yoğurtlu köz biber, 2 kaşık rus salatası.

25 Şubat Salı menüsü

Sabah yok

11.30 ara
6 adet hurma

17.30 akşam
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 4 parça haşlanmış et, küçük yarım kase haydari, salata.

26 Şubat Çarşamba menüsü
11.30 öğle
1 kepçe ezogelin çorba, 2-3 kaşık patatesli tavuk yemeği (patatesleri yemedim), pancarlı yoğurt.

16.30 akşam
Protein ekmeğiyle tost (1 yumurta, 3 kaşık lor, 2 kaşık glutensiz un), 6 parça pastırma ve kaşar, domates ve salatalık.

19.45
1 tane gofriks gofret (yürüyüşe çıkmıştık ben baygınlık geçirir gibi oldum, eşim hemen su ve gofret alıp verdi yemek zorundaydım) (merak etmeyin iyiyim, sanırım tansiyon ya da şekerim düştü)

Genel olarak 2 litre suyu her gün içtim.
Sporlarımı görüntülü olarak sonra atacağım.

Ellssa Boncuk2307 Jou

İyi akşamlar, pancarı nasıl yiyorsunuz?

Suyu çok az içiyorsun, özel bir sebebi var mı.

Canım çok geçmiş olsun .Rabbım şifa versin. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Biz yine yatıp yuvarlanıp kendimizide evide çekip çeviriyoruz.
Saolasin canım öyle biz bı şekilde atlatabiliyorz şükür ama bebelerimiz öyle değil dün sabaha kadar ağladı ya bı de ben serum almistim o uyku yapıyor sersem gibiydim eşime de gitmiyor hem yarı ayık yarı baygın sabahı zar zor getirdik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…