Geçmiş olsun canım benim ortalık baya bi salgın kimi duyuyorsam hasta yada keyifsiz sen mideni mi üşüttün acabahayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..
sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim
öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim
aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim
su hiç içemedim bulantıdan
ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)
Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
Jou Ellssa
Bana da öyle oluyor yaa hem de baştan beri. Yeni mi oldu size? Hep son sayfaya atıyor bir mesaja cevap verince. Ama senin mesajın (o cevap verdiğin mesaj ) en sona geliyor ya, o alintıladigin kişinin mesajına dokununca kaldığın yere geri geliyor.Ayy evet ya sürekli son sayfaya atıyor her cevap yazdıktan sonra. Tekrar eski kaldığım yeri bulmaya çalışıyorum. Emoci kısmı da bir çıkıyor bir çıkmıyorDuygularımı ben nasıl emojisiz anlatacağım ki çok ayıp
O bahsettiğin en sona gelme işi hep vardı haklısın, ben sayfayı yenile yapınca kaldığım yere dönüyordum çünkü sayfa sayısı değişmemiş oluyordu. Şimdi ben mesela sayfa 47deyken mesajı cevaplayınca direkt 54e atıyor tamamen. Yeniden eski sayfaya gidiyorum. Neyse ya bir şekilde hallediyoruz.Bana da öyle oluyor yaa hem de baştan beri. Yeni mi oldu size? Hep son sayfaya atıyor bir mesaja cevap verince. Ama senin mesajın (o cevap verdiğin mesaj ) en sona geliyor ya, o alintıladigin kişinin mesajına dokununca kaldığın yere geri geliyor.
Emoji kısmı görünmese de görünmeyen yerlere tıklayınca geliyor yine de
Size yazabileyim diye neler keşfediyorum bak
hayırlı sabahlar kızlar dün acillik oldum salgın benide vurdu sanırım kızçem de hastaydı sabaha kadar ağladı menüyü yazayım hemen ama midem kötüydü pek de yediğim soylenemz de..
sahur da 3 minik bisküvi atmıştım ağzıma tatlı gelince bir lokma da ekmek attım su içtim
öğlen hastalığım artınca orucu bozmak zorunda kaldım bir bardak tuzlu ayran içtim
aksam 19,00 gibi de yine bulantı vardı full bir paket çubuk kraker yedim yine eşimin zoru ile de saat 22.00 gibi mandalina yemiştim
su hiç içemedim bulantıdan
ama sporu yaptım sabah iyiydim işe gitmeden iki mile leslie yapmıştım öğlene dogru da fenalaştım zaten işten izin alıp eve geçtim akşamda hastanelerdeydik öyle işte :)
Boncuk2307 (boncuğum saatim bugün takılı değil dünkü sporun resmini akşam eeve geçince atayım geçmişi kaydediyor Allah'tan saat.)
Jou Ellssa
Canım normalde de 12.30 a kadar tartılıyoruz zaten, o yüzden bence 14.00 olmalı.Form dolduğunu hatırlıyorum fotolu tartı atmışmıydın canım.Formu da yanlış mı hatırladım bilemedm
Çok doğru. En doğru saat öğle saati olur oruç tutanlar için. 12:00 olsun oruçluların tartı saati.
Atılıyor canım
Afiyet olsun canım güzel menü.25 şubat
11:00
7 hurma, kuruyemiş
Bikaç parça çikolata
14:30
Etli mantar yemeği
Sarımsaklı patates
18:30
Biraz kaju, biraz çekirdek
1 lt su ( artırmaya çalışacağım, malum uzun yola gittim, wc olayı yüzünden su içemedim)
3 kupa siyah çay
3 kupa kahve
Kürleri de kullanmadım, içindeki zencefil ve zerdeçaldan galiba bazen çok güzel ödem attırıyor
Ellssa Boncuk2307 arke
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar ben korkunç hasta oldum, gözümü daha yeni açabiliyorum 2 gündür.
Full çorba, meyve, su, çay, zeytin peynir ekmek yiyebildim, yarın daha iyi hissedersem sahalara dönücem inşallah
Ellssa Boncuk2307 @arke
İyiyiz canım çok sağolCankm nasılsıniz toparlandinizmi biraz
afiyet olsun canım, güzel menü.Kizlarcım bugünkü menüyüde yazıyım unutmadan .
Sabah 3 ceviz 1 yumurta haşlanmış 1parca peynir 1dilim ekmek 6zeytin
Ara yesil çay 1hurma
Saat 15.00 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, 1 baget tavuk haşlama,3 parça lahana turşusu, 1ufak kase cacık . Uzun zamandır pilav yemiyordum çok iyi geldi.
Saat 19.00 fındık sütü ile kahve ve 3 hurma yerim
Su 2litre tamamlanır
arke Boncuk2307 Ellssa
@
Hepimize oluyor maalesef canım, böyle böyle devam edeceğiz yapacak bir şey yok.Kaptanlarim bugün için kusuruma bakmayın onume ne geldiyse yedim kendimi durduramadım duygusal açlığımı yendim sanmıştım aslinda uzun bir süredir de böyle olmuyordum ama bugün başkaydı anlatamıyorum sabah normal kahvaltı yapsam da öğlen den sonra bozuldu yediklerim bugün menüsü bu şekilde olsun yarın inşallah toparlarım
Ellssa Boncuk2307 arke
Afiyet olsun canım, adımların çok güzel.26 Şubat
arke Ellssa Boncuk2307
Sabah 10.00 peynirli yumurta bir dilim tb ekmek, beyaz peynir lor peyniri bir kuru incir
Akşam 15-16:00 arası
Filtre kahve + yulaf bar
Bir büyük tavuk but + 3 kaşık barbunya pilaki
5 küçük bisküvi (çok canım istedi ya, ama sade biseydi öyle çok kalorili olduğunu sanmıyorum)
Adımlarım 11 bin. Su da bir buçuk lt. olmuştur
Arkecim canimm cokk geçmiş olsun sana ve oğluşuna daCanım hastalığın köşesinden döndük oğlumla, şükür iyiyiz.
Asıl hesaplaşma cumartesi günü olacak sen o günü bekle(yağmasam da gürlerim )
Saolasin kuzumm hiç yakalanmadim bu kış derken fena vurduÇok çok geçmiş olsun canım. Resmen hastalık herkesi sıradan geçiriyor, tez zamanda şifa bul inşallah.
Bağırsak enfeksiyonu olmuşum canım salgın varmış bu şekilde çok saolasinGeçmiş olsun canım benim ortalık baya bi salgın kimi duyuyorsam hasta yada keyifsiz sen mideni mi üşüttün acaba
Sağol canım benim, sen de en kısa zamanda atlat inşallah.Arkecim canimm cokk geçmiş olsun sana ve oğluşuna da
Saolasin kuzumm hiç yakalanmadim bu kış derken fena vurdu
Bağırsak enfeksiyonu olmuşum canım salgın varmış bu şekilde çok saolasin
İyi akşamlar, pancarı nasıl yiyorsunuz?Herkese iyi geceler
26 Şubat Çarşamba
11.00: peynir, zeytin, bir dilim organik ekmek, pancar, bir avuç çiğ kuruyemiş
14. 00: Bir tabak yeşil fasulye, 1 yemek kaşığı kıyma kavurma
16.30: iki tabak pırasa yemeği, taze hurma
2 lt su
Dışarıda yarım saat yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 Jou
Suyu çok az içiyorsun, özel bir sebebi var mı.İyi geceler herkese
Yediklerim
Öğlen 1,5 haşlanmış yumurta, 5-6 dilim peynir, siyah zeytin, 1 bardak kefir, 1 kaşık kahvaltılık sos (ev yapımı)
Akşam 1,5 kase şehriyeli çorba
Su 1 litre
Yürüyüş 2500 adım atmışım dışarda, ayrıca egzersiz yapamadım.
Boncuk2307 Ellssa
Gün içinde içmeyi bir türlü alışkanlık haline getiremiyorum.Suyu çok az içiyorsun, özel bir sebebi
Saolasin canım öyle biz bı şekilde atlatabiliyorz şükür ama bebelerimiz öyle değil dün sabaha kadar ağladı ya bı de ben serum almistim o uyku yapıyor sersem gibiydim eşime de gitmiyor hem yarı ayık yarı baygın sabahı zar zor getirdik yaCanım çok geçmiş olsun .Rabbım şifa versin. Çocuklar hasta olunca çok zor oluyor. Biz yine yatıp yuvarlanıp kendimizide evide çekip çeviriyoruz.
Amin kuuzmmSağol canım benim, sen de en kısa zamanda atlat inşallah.
Bende bir kaç haftadır tok olduğum halde yemek yiyorumBen hamur işleri ve tatlı nasıl dozunda bırakılır onu bilmiyorum
Çok doğru canım ya. Ne zorluklar ile verdik böyle pisi pisine geri almak çok zoruma gidiyorGel gel canım bende artilarim la geri geldim yoksa ipin ucu iyice kaçacak
Sendemi burutus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?