Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen canımburdan uzaklaşmak hiç iyi gelmiyor direk artıya geçiyorum. Bakalım kaptanım beni sabah hazırlığa alırsa hemen başlayacağım. Hem ramazanda daha iyi olur ya

Kızlllaaaaar ben geldimmmm. Ben yokken neler yaptınız bakalım, ayrıca mavi takımın pırlantaları yokluğumda karşı takımı didiklemeye devam ettiniz inşallah. Salıyı kaybetmiş olabilirim ama cumartesiyi hep beraber kazanacağız nasılsa

Can parem yeter ki siz yanımda olun, cumartesiye umudumuz baki :))

Jou Ellssa
Boncuk2307

Çarşamba

Kahvaltı 8
2 d peynirli 2 yumurta
1 d kaşar
15 zeytin, 1 ceviz
Marul

Öğlen 12
Kara lahana çorbası
1 baget +1 küçük parça daha tavuk

Ara kahve

Akşam 17
kaşarlı domates çorba ( unsuz sütsüz)
Yarım kase et haslama
Salata
10 kabuklu fistik

Spor : 6750 adım
+15 dk Leslie, 25 dk Ebru Şallı pilates

Gİtttiiiii gittiii gittiiiiii (mesajlara daha şimdi bakıyorum ama onu alacağını dünya alem tahmin ediyordu zaten )

Cicekbocekkaktus Çiçeeem uğurlar olsun sana, Azmet5255 kuşum sen de hoşgeldin azminle ve sevginle

İyiyim fezacım çok şükür, çabuk toparlandım. Yıkılmadım ayaktayım yani

Yaaa ne durum olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun inşaallah kuzum arke olsunn senin yarışmak çokkzzeeeellll daha yeni başlıyooorrrr
Canım hastalığın köşesinden döndük oğlumla, şükür iyiyiz.

Asıl hesaplaşma cumartesi günü olacak sen o günü bekle (yağmasam da gürlerim )

Afiyet olsun canım, şifa olsun.
Afiyet olsun canım çok güzel menü olmuş.
Aramıza hoşgeldin başlangıcın hayırlı olsun. Menün de sporun da çok güzel. Genel bir bilgilendirme yapmış olayım. Sanırım bu hafta takımlarda değilsin o yüzden sadece boncuk ve elsa kaptanı etiketleyebilirsin. Takımlara girdiğinde de ekstradan takım kaptanını etiketleyeceksin.
Gözüm sadece adımlarını görüyor ve kocaman açılıyor, maşallah fit kuşum benim
şerbetli tatlı hiç sevmem
Aaa çok ayıp, ikram hiç geri çevrilir mi? Hiç yakıştıramadım sana
Çikolatalı bişey yazsam tamamdı yani
Tüh yaaa balım nasıl kaçırdık fırsatı
tabiki kaçırmazdım gömerdim
bu arada tavuklu pizzayı ödülden saymıyorum çünkü yemeğin yanında yediğim ekmek gibi düşünebilirsin o öğünün karbonhidratııı
Bi sor bakalım bünye ne olarak kabul ediyormuş onu Benimki sağolsun her şeyi karbonhidrat saymaya yeminli gibi
valla bi sürü geldi hepsini eve kıza getirdim. ben yemedim. bi tane japon viskisi istemiştim onu patlatacam, eşimin müsait olduğu günü bekliyorum
Bu cuma tam zamanı canım
Kizlarcımmmm ramazanda düzen aynımı olacak. Tartı saati yani . Malum sahur 5gibi bitiyor. Ben 1 damacana su içiyorum Boncuk2307
Evet yaa iki gündür benim de bu aklımda, bence akşama doğru olmalı. Belki şu ana kadar yazılmıştır bile ama ben hala okumadığıma göre yorum yapabilirim buna

Siteye ne olmuş böyle çok zorlanıyorum belli sayfanın gerisini açmıyor. Hiç anlamadım
Ayy evet ya sürekli son sayfaya atıyor her cevap yazdıktan sonra. Tekrar eski kaldığım yeri bulmaya çalışıyorum. Emoci kısmı da bir çıkıyor bir çıkmıyor Duygularımı ben nasıl emojisiz anlatacağım ki çok ayıp

Çok çok geçmiş olsun canım. Resmen hastalık herkesi sıradan geçiriyor, tez zamanda şifa bul inşallah.

Canım ikizler çok zor bir süreç, Allah işini kolaylaştırsın inşallah. Hepinize sağlık sıhhat versin. Bebekler için ya da en azından ev için yardımcı alman mümkün mü.

öyle yoğun bir gün geçiriyorum ki şekerim düşmüş herhalde sinirden elimin altında bisküvi vardı bisküvi yedim. yani bazen herkesi öldürmek istiyorum ben de herkes nasıl bukadar mal olur krizi geliyo.
Oluyorlar be canım, beyin alıp veremiyorsun da ne yazık ki. Kendine hakim olmaya çalış, hapishaneler soğuktur

26 Şubat
arke Ellssa Boncuk2307

Sabah 10.00 peynirli yumurta bir dilim tb ekmek, beyaz peynir lor peyniri bir kuru incir

Akşam 15-16:00 arası
Filtre kahve + yulaf bar
Bir büyük tavuk but + 3 kaşık barbunya pilaki
5 küçük bisküvi (çok canım istedi ya, ama sade biseydi öyle çok kalorili olduğunu sanmıyorum)
Adımlarım 11 bin. Su da bir buçuk lt. olmuştur

Eklentiler

• 1000169373.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…