- 8 Şubat 2024
- 2.168
- 12.497
Ne demek canım, güzel bir hafta olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek canım, güzel bir hafta olsun inşallah
kızlar şimdi beni biri aldımı mi? Almadı mı? Anlamadım
Beeeennnn aldım
Menü yazayım da menü menü gibi değil neyse bugün can sıkıntısından böyle oldu yarına devamke
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
5 zeytin
Yeşillik
Baya bi fındık kreması yedim duramadım
Ogle
Yarum lavas cig kofte
Ayran
Akşama da küçük bir tam buğday ekmeğine tost yedim el kadardı
Su 2.5 lt
Ellssa arke
Hayırlı olsun canımEveeeettttt yeni bir hafta başlıyor sevgili mavişlerim
Bol neşe, bol keyif, bol huzur, bol hareket, az stres, az kalori bu haftamızın mottosu
Yeni haftayı yepyeni ve güçlü bir motivasyonla karşılayalım ve yenilenmiş, hafiflemiş bizlerle bitirelim
Bugünü küçük ödüllerle kapatıp hafta boyunca şahane menülerinizi bekliyorum, sizi seviyorum güzel kadınlar
@Efenin_Annesi
Mthn83
Jou
Ellssa
@Pembepilates
-Murphy-
@malahit
@bnnu
@Deltavealfa
@Beklenen2
@bluegreeneyes
Aynen canım yok yarından itibaren devam ya demiştim ya sana canım sıkkın olunca yeme geliyor bana bi yine geldi benimkiler ondan oldu yoksa sabahla kalacaktı ne güzel neyse oldu bitti önümüze bakalimAfiyet şifa olsun canım aman diyim güzel bir verime geçtin yarından itibaren bugüne çizgi çekiyoruz
Yine aynı takimdayizzz bu aradaaaaAfiyet şifa olsun canım aman diyim güzel bir verime geçtin yarından itibaren bugüne çizgi çekiyoruz
Menümü hemen paylaşayımEveeeettttt yeni bir hafta başlıyor sevgili mavişlerim
Bol neşe, bol keyif, bol huzur, bol hareket, az stres, az kalori bu haftamızın mottosu
Yeni haftayı yepyeni ve güçlü bir motivasyonla karşılayalım ve yenilenmiş, hafiflemiş bizlerle bitirelim
Bugünü küçük ödüllerle kapatıp hafta boyunca şahane menülerinizi bekliyorum, sizi seviyorum güzel kadınlar
@Efenin_Annesi
Mthn83
Jou
Ellssa
@Pembepilates
-Murphy-
@malahit
@bnnu
@Deltavealfa
@Beklenen2
@bluegreeneyes
Haklisn canım çok teşekkür ederim desteğin içinBozma moralini. Benim bazen 1-1.5 kilo artı çıktığım oluyor hafta içinde.
Maşallah canım çok güzel
Cumartesi kilon kaçtı canım?
Mükemmel eksi daha nolsun
Tebrik ederim canım basarabilene şifa kaynağı neden bilmiyorum ama ben bazı keskin diyetlere başlamaya korkuyorum aslında çok saçma sanki ömür boyu öyle olacakYanlış anlamam kuzum
Bu kaybedilen sağlığı kazanma, şifalanma, bozulan beslenmeyi düzeltme, katkı maddeli yiyeceklerden, kimyasal ilaçlardan arınma, öze dönüş programı. Tek yan etkisi var, istesen de istemesen de kilo veriyorsun. Bu yüzden 3 ayrı kategori var, kilosu düşük olanların programı 3 ay, diğer 2 kategori 6 ay uyguluyor, bir kısım bitkisel kürlerle destekliyor, benim o kürlere ulaşmam mümkün olmadı( yurtdışına kargo yok)
Sağlığa faydaları çok, bu sistem sayesinde kullandığım ilaçların çoğunu bıraktım.
Zaten doktor takibindeyim, doktorum da destekledi sağolsun
Hatta 23 gün açlık yaptığımda her sabah tansiyon ve şeker ölçüp not aldım, her hafta kan değerlerime baktırdım, en sonunda doktorun söylediği: güzel olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum, Herşey çok iyi, birtek d vitaminine faydası olmamış, o da olmazdı zaten.
Geçen sene program sonlandığında felç nedeniyle kullandığım 3 ilacı ve 20 yıla yakın kullandığım tiroid ilacını bıraktım
Aslında okurken zor, uygulamaya başlayınca kolay gidiyor
Ben çok yoruldum, program deyil, beni stres yordu, erkekler evde, iş yapamıyorum, yat kalk yemekle uğraş, büyük oğlum ekmeği. ( unu) kesti, sebze yemezler, hergün et olmaz, ne pişecek o zaman, neyseki hafta sonları pek yemek yapmıyorum.
Yani canım sistem şahane, asla lafım olmaz, sıkıntı bende
2 hafta kafamı toplayıp bireysel kaldığım yerden yeni baştan başlamak istiyorum
Canım ben bu bol protein işini beceremiyorum her öğünde neler buluyorsunz protein içerikli olarak, bu hafta çok şu icmedim belki de onun etkisi var artidaHerkesin emeğine sağlık. + çıkanlar üzülmesin, bol protein ve haftada 3 gün egzersizle destekleyerek kolayca eksiye dönersiniz. Tabii suyu unutmuyoruz. Su ödem atmak için en gerekli şey. Moral bozmak yok, yola devam
Aynen canım yok yarından itibaren devam ya demiştim ya sana canım sıkkın olunca yeme geliyor bana bi yine geldi benimkiler ondan oldu yoksa sabahla kalacaktı ne güzel neyse oldu bitti önümüze bakalim
Kaptanim sende mi sivaslisin yoksam pezik sarmaaMenümü hemen paylaşayım
11:30
Tereyağda yumurta
Yeşil zeytin kavurması
Az peynir
2 dilim ekmek
1 çatal şeftali reçeli ev yapımı
1 çay kaşığı bal tereyağı
19:00
2 tabak pezik sarma kurutma dolma
1 kase yoğurt
Spor
300 ip
Boncuk2307 Jasminium84
Yine aynı takimdayizzz bu aradaaaa
Bu bebeler bizim diyet düşmanlarıBenimde keyfim yok çocuklara kızdım ağladım, bugün sabrımı çok zorladılar . Sonra fırça yiyince gidip uyudular. Eşime dedim ciğköfte yiyelim sonra vazgeçtim ben başlarsam bırakamam
Menümü hemen paylaşayım
Tereyağda yumurta
Yeşil zeytin kavurması
Az peynir
2 dilim ekmek
1 çay kaşığı bal tereyağı
19:00
2 tabak pezik sarma kurutma dolma
1 kase yoğurt
Spor
300 ip
Boncuk2307 Jasminium84
Sağol kuzummHayırlı olsun canım
Beni aydinlatirsaniz sevinirim
Takım kaptanı dışında kimi etiketliyoruz
Bir cumartesi menüsü için çok da korkutucu değil canımo zaman bugün ki pek iç açıcı olmayan menümü yazayım bugün biraz kaçamak yaptim
Sabah 9da 1 haşlanmış yumurta bir dilim beyaz peynir yedim
öğlen 1 gibi limonlu kek 2 dilim
aksam 17.30da 4 tane köfte 10 tane falan patates kızartması
2 lt su 2 şekersiz turk kahvesi şuanda çay içiyorum
Jasminium84 Ellssa
Pezik sarma nedir ilk defa duydumMenümü hemen paylaşayım
Tereyağda yumurta
Yeşil zeytin kavurması
Az peynir
2 dilim ekmek