- 7 Ağustos 2016
- 4.300
- 15.978
Kaptanım geldim ama ben yarışmacı olarak devam etmek istiyorum çok zaman ayiramam ama ilerleyen zamanlarda düzenimi oturtunca seve seve olurumbluegreeneyes canım burda mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım geldim ama ben yarışmacı olarak devam etmek istiyorum çok zaman ayiramam ama ilerleyen zamanlarda düzenimi oturtunca seve seve olurumbluegreeneyes canım burda mısın
Ellerinize sağlık.
Evet canım bitti, ellerine sağlık.
Teşekkürler kaptanım. Takım listelerimizi toparlayinca balkon konuşması yaparız inşallahEllerinize sağlık.
Takımlar hayırlı olsun.
Balkon konuşmaları da bekliyoruz
Teşekkürler canımKızlar hayırlı olsun yeni kaptanlığınız
Tamamdır canım, hallettik bakalım.Kaptanım geldim ama ben yarışmacı olarak devam etmek istiyorum çok zaman ayiramam ama ilerleyen zamanlarda düzenimi oturtunca seve seve olurum
Senin de kuzumEvet canım bitti, ellerine sağlık.
AnammmmmCicekbocekkaktus sözünü tutman için ilk seni seçtim pikaçu
Ellerine sağlık kaptaniçem
Masterfit 145.Etap Yarışmacı Listesi
Teşekkürler canım
Eveeeettttt yeni bir hafta başlıyor sevgili mavişlerim
Bol neşe, bol keyif, bol huzur, bol hareket, az stres, az kalori bu haftamızın mottosu
Yeni haftayı yepyeni ve güçlü bir motivasyonla karşılayalım ve yenilenmiş, hafiflemiş bizlerle bitirelim
Bugünü küçük ödüllerle kapatıp hafta boyunca şahane menülerinizi bekliyorum, sizi seviyorum güzel kadınlar
Efenin_Annesi
Mthn83
Jou
Ellssa
P Pembepilates
-Murphy-
malahit
bnnu
D Deltavealfa
B Beklenen2
bluegreeneyes
Teşekkürler tatlımm, güzel kızın hepimize uğur getirsin inşallahKızımın en sevdiği renk ugur getirsin bana yeni bir haftaya bol eksiler goruruz inşallah hayirli olsun sana da kaptanım
InşaaallllaaaaahhhhhEveeeettttt yeni bir hafta başlıyor sevgili mavişlerim
Bol neşe, bol keyif, bol huzur, bol hareket, az stres, az kalori bu haftamızın mottosu
Yeni haftayı yepyeni ve güçlü bir motivasyonla karşılayalım ve yenilenmiş, hafiflemiş bizlerle bitirelim
Bugünü küçük ödüllerle kapatıp hafta boyunca şahane menülerinizi bekliyorum, sizi seviyorum güzel kadınlar
Efenin_Annesi
Mthn83
Jou
Ellssa
P Pembepilates
-Murphy-
malahit
bnnu
D Deltavealfa
B Beklenen2
bluegreeneyes
Dedim ki çiçeğim böceğim sözünü tutsun, içine dert olmasınAnammmmm