Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi :KK36:

Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.

Ellssa Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun ♥️

Öpüyorum siziiii :KK36:

Ben bu mesaji yeni farkettim sayfanin ismi degismis hatta Yeni kaptanimiz beni etiketlemis ben Lena profil fotosunu degistirdi saniyorum🤦🏻‍♀️of off kafam cok karisik ve dolu.Neyse yeni dönem hayirli olsun ksptanim Ellssa Ellssa senden baska takim kaptanimdan baska etiketlemem gereken birileri var mi ?

Normalde istemezdim ama iş uzamasın daha fazla. Siz bir sürü yükle uğraşıyorsunuz biz de destek verelim bari. Olurum canım benim.
Ayy çok teşekkür ederiz kaptanım cumartesi günleri bu kaptan seçimi olmuyor bir türlü. Ona çözüm bulamadık bir tek

X