- 8 Şubat 2024
- 2.165
- 12.481
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin başlıyorum.Tamam kaptanım
Başlayabiliriz canımtamamdır kaptanım, Jasminium84 seni bekliyorum canım.
Ben bu mesaji yeni farkettim sayfanin ismi degismis hatta Yeni kaptanimiz beni etiketlemis ben Lena profil fotosunu degistirdi saniyorumof off kafam cok karisik ve dolu.Neyse yeni dönem hayirli olsun ksptanim Ellssa senden baska takim kaptanimdan baska etiketlemem gereken birileri var mi ?ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. Sağolsun Ellssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 @Purple58 Sem2024 @gezegenfeza @bnnu Jasminium84 Ellssa G Goklerce @Queen-zen Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya @Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou Cicekbocekkaktus @nurovic @Hallederiz Boncuk2307 @Cakinin Gelini @-Murphy- @tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Hheeeyyyttt bbeee
Ayy çok teşekkür ederiz kaptanım cumartesi günleri bu kaptan seçimi olmuyor bir türlü. Ona çözüm bulamadık bir tekNormalde istemezdim ama iş uzamasın daha fazla. Siz bir sürü yükle uğraşıyorsunuz biz de destek verelim bari. Olurum canım benim.
Hahahah kaptanım ilk defa biri beni alamadı diye üzüldü ve ben buna sevindim