Yanlış anlamam kuzum
Bu kaybedilen sağlığı kazanma, şifalanma, bozulan beslenmeyi düzeltme, katkı maddeli yiyeceklerden, kimyasal ilaçlardan arınma, öze dönüş programı. Tek yan etkisi var, istesen de istemesen de kilo veriyorsun. Bu yüzden 3 ayrı kategori var, kilosu düşük olanların programı 3 ay, diğer 2 kategori 6 ay uyguluyor, bir kısım bitkisel kürlerle destekliyor, benim o kürlere ulaşmam mümkün olmadı( yurtdışına kargo yok)
Sağlığa faydaları çok, bu sistem sayesinde kullandığım ilaçların çoğunu bıraktım.
Zaten doktor takibindeyim, doktorum da destekledi sağolsun
Hatta 23 gün açlık yaptığımda her sabah tansiyon ve şeker ölçüp not aldım, her hafta kan değerlerime baktırdım, en sonunda doktorun söylediği: güzel olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum, Herşey çok iyi, birtek d vitaminine faydası olmamış, o da olmazdı zaten.
Geçen sene program sonlandığında felç nedeniyle kullandığım 3 ilacı ve 20 yıla yakın kullandığım tiroid ilacını bıraktım
Aslında okurken zor, uygulamaya başlayınca kolay gidiyor
Ben çok yoruldum, program deyil, beni stres yordu, erkekler evde, iş yapamıyorum, yat kalk yemekle uğraş, büyük oğlum ekmeği. ( unu) kesti, sebze yemezler, hergün et olmaz, ne pişecek o zaman, neyseki hafta sonları pek yemek yapmıyorum.
Yani canım sistem şahane, asla lafım olmaz, sıkıntı bende
2 hafta kafamı toplayıp bireysel kaldığım yerden yeni baştan başlamak istiyorum