Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam kızlar, biraz artı geldim moralim bozuldu ama haftaya toparlayacagim 💪
Geçen hafta :71.0
Bugün: 71.2
Fark +200 Gr
Ellssa Ellssa noram noram :KK43:Eki Görüntüle 3520634
Bozma moralini. Benim bazen 1-1.5 kilo artı çıktığım oluyor hafta içinde.
Eki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr :halay:
O kadar wc ye çıkmadan hemde

LenaG LenaG noram noram Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
Maşallah canım çok güzel 🧿🧿
Günaydın kızlar geçen hafta diyetisyen tartısında 68.3 düm

Yani tartı farkı var tabi ama sonuç böyle

noram noram Ellssa Ellssa
Bugün kendi tartımda 67,90
Eki Görüntüle 3520639
Cumartesi kilon kaçtı canım?
-2.200 hiç beğenmedim bu hafta hem kabizim hem de regl yaklaştı
Geçen cumartesi 68.300
Bugün 66.100
Ellssa Ellssa noram noram
Mükemmel eksi daha nolsun 🧿🧿

😂😂 neyse ki uzağa falan gitmemişsin

Canım merakımdan soracağım. Sen neden bu düzeni uyguluyorsun. Bir diyet uygulaması değil galiba ya da öyle mi. Bazen çok zorlayıcı olduğunu görüyorum. Seni de yoruyor gibi. Yanlış anlama karışmak falan istemem sadece merak ettim. Neden normal bir diyet uygulamıyorsun.

Ev hayatın gerçekten yorucu, herkese göre yemek yapmak zor. Küçük insanlar da değiller, keşke daha anlayışlı olup sen ne yapıyorsan onları yeseler. Herkese ayrı yemek yapmak, üstüne torun bakmak ve kendi sağlık problemlerin seni yoruyor. Ayrı kalacağın bu surede çok güzel dinlenirsin umarım.
Yanlış anlamam kuzum 🥰🥰
Bu kaybedilen sağlığı kazanma, şifalanma, bozulan beslenmeyi düzeltme, katkı maddeli yiyeceklerden, kimyasal ilaçlardan arınma, öze dönüş programı. Tek yan etkisi var, istesen de istemesen de kilo veriyorsun. Bu yüzden 3 ayrı kategori var, kilosu düşük olanların programı 3 ay, diğer 2 kategori 6 ay uyguluyor, bir kısım bitkisel kürlerle destekliyor, benim o kürlere ulaşmam mümkün olmadı( yurtdışına kargo yok)
Sağlığa faydaları çok, bu sistem sayesinde kullandığım ilaçların çoğunu bıraktım.
Zaten doktor takibindeyim, doktorum da destekledi sağolsun
Hatta 23 gün açlık yaptığımda her sabah tansiyon ve şeker ölçüp not aldım, her hafta kan değerlerime baktırdım, en sonunda doktorun söylediği: güzel olacağını biliyordum, bu kadarını beklemiyordum, Herşey çok iyi, birtek d vitaminine faydası olmamış, o da olmazdı zaten.
Geçen sene program sonlandığında felç nedeniyle kullandığım 3 ilacı ve 20 yıla yakın kullandığım tiroid ilacını bıraktım
Aslında okurken zor, uygulamaya başlayınca kolay gidiyor
Ben çok yoruldum, program deyil, beni stres yordu, erkekler evde, iş yapamıyorum, yat kalk yemekle uğraş, büyük oğlum ekmeği. ( unu) kesti, sebze yemezler, hergün et olmaz, ne pişecek o zaman, neyseki hafta sonları pek yemek yapmıyorum.
Yani canım sistem şahane, asla lafım olmaz, sıkıntı bende
2 hafta kafamı toplayıp bireysel kaldığım yerden yeni baştan başlamak istiyorum

Biraz ara vermende iyi olur ben öyle yaptım çok daha iyi oldum birde rahatsızsan zorlama kendini sağlıklı düzenli beslen bu süreçte 🙏
Felçten dolayı bacaklarda lenfödem oluşuyor, bu beslenme şekliyle ağrı devam etse de bacaklar da rahatlıyor ve yumuşuyor. Sisteme karma devam edip yeni yılda tekrar 6. Seviyeden devam etmeyi düşünüyorum 😘

Ellssa Ellssa kaptanlığın hayırlı olsun 🥰
Hemen dünkü menümü yazıp kilo bildiriminde bulunayım
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase soğan çorbası
1 alabalık
1 kase roka domates salatası

Akşam19.30
1 kase ilik çorbası
1 büyük hamburger köftesi

Su2.5 lt
Adım : 5235
Reglim geliyor pazar günü, dün inanılmaz halsizdim eve varınca yattım
noram noram LenaG LenaG Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_3926.jpeg

Son düzenleme:
Aslında bir haftadır çok dikkatliydim her sabah tartıda -100 -200 çıkıyordum bu hafta rahat 1.5 kilo vermiştim aslında ama dün herşeyi bozdu 🥺

ama dün serum yediğinde hemen toparladı oyuna bile geçti tabi huzursuzdu ama yine de ateş yoktu şimdi ateş olunca bir üzüldüm

38.3 tü ateşi sabah hemen calpol içirdim şimdi daha iyi ıhlamurlu muhallebili yaptım şimdi sallıyorum o iyi olsun da vallaha ne zormuş annelik ya :KK43:

bize de söyleyin kızlar detoxu 🙏🏻 arke arke
Canım bebeğinin ilk ateşi mi bu 🥰 eğer öyleyse seni sımsıkı kucaklıyorum çünkü acemiliginin ilk sınavı veriyor olabilirsin. İlaçlar anlık rahatlama sağlayacak (calpol serum vs) sonra etkisi geçince yine ateş çıkacak. Vücudu hastalıkla mücadele ettiği için ateş çıkıyor bu çok normal. Keyifsiz ve huzursuz olması da çok normal, sadece kendinden geçmesin yeter. Bir iki güne her şey normale dönecek merak etme 💕

Aslında bir haftadır çok dikkatliydim her sabah tartıda -100 -200 çıkıyordum bu hafta rahat 1.5 kilo vermiştim aslında ama dün herşeyi bozdu 🥺

ama dün serum yediğinde hemen toparladı oyuna bile geçti tabi huzursuzdu ama yine de ateş yoktu şimdi ateş olunca bir üzüldüm

38.3 tü ateşi sabah hemen calpol içirdim şimdi daha iyi ıhlamurlu muhallebili yaptım şimdi sallıyorum o iyi olsun da vallaha ne zormuş annelik ya :KK43:

bize de söyleyin kızlar detoxu 🙏🏻 arke arke
Evdeki tedavisine devam et canm yine toparlar bolca sıvı vermeye çalış emiyorsa daha sık emzir

Kilo bildirimimi yapıp kaçayım. Berbat bir üç dört gün geçirdim. Bazı şeyler değişmiş. Bu hafta takımlarda olmasam iyi olacak. Çünkü ne buraya ugrayabiliyorum. Ne dikkat edebiliyorum.
Geçen hafta 67.50
Bugün 67.25
Fark -250 gram
arke arke

Eklentiler

• IMG_20241214_113706.jpg
    IMG_20241214_113706.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 2
X