- 25 Ağustos 2019
- 60.700
- 112.272
- 30
Aaa ben cumartesi biliyordum.neden salı pekiYok canım sadece salı günleri kaptanlar özelden atıyor cumartesi genele atıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben cumartesi biliyordum.neden salı pekiYok canım sadece salı günleri kaptanlar özelden atıyor cumartesi genele atıyoruz.
Bozma moralini. Benim bazen 1-1.5 kilo artı çıktığım oluyor hafta içinde.Selam kızlar, biraz artı geldim moralim bozuldu ama haftaya toparlayacagim
Geçen hafta :71.0
Bugün: 71.2
Fark +200 Gr
Ellssa noram Eki Görüntüle 3520634
Maşallah canım çok güzelEki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr
O kadar wc ye çıkmadan hemde
LenaG noram Jou Boncuk2307
Cumartesi kilon kaçtı canım?Günaydın kızlar geçen hafta diyetisyen tartısında 68.3 düm
Yani tartı farkı var tabi ama sonuç böyle
noram Ellssa
Bugün kendi tartımda 67,90
Eki Görüntüle 3520639
Mükemmel eksi daha nolsun
Yanlış anlamam kuzumneyse ki uzağa falan gitmemişsin
Canım merakımdan soracağım. Sen neden bu düzeni uyguluyorsun. Bir diyet uygulaması değil galiba ya da öyle mi. Bazen çok zorlayıcı olduğunu görüyorum. Seni de yoruyor gibi. Yanlış anlama karışmak falan istemem sadece merak ettim. Neden normal bir diyet uygulamıyorsun.
Ev hayatın gerçekten yorucu, herkese göre yemek yapmak zor. Küçük insanlar da değiller, keşke daha anlayışlı olup sen ne yapıyorsan onları yeseler. Herkese ayrı yemek yapmak, üstüne torun bakmak ve kendi sağlık problemlerin seni yoruyor. Ayrı kalacağın bu surede çok güzel dinlenirsin umarım.
Felçten dolayı bacaklarda lenfödem oluşuyor, bu beslenme şekliyle ağrı devam etse de bacaklar da rahatlıyor ve yumuşuyor. Sisteme karma devam edip yeni yılda tekrar 6. Seviyeden devam etmeyi düşünüyorumBiraz ara vermende iyi olur ben öyle yaptım çok daha iyi oldum birde rahatsızsan zorlama kendini sağlıklı düzenli beslen bu süreçte
Sağol canımVaaay harikasın canimm
Eminim eksi daha çoktur canım bu bile süper
Harika bir eksi dahaaa
Aslında biraz sasirtmis oldun bence ekmek filan yiyerek canım eğer bende duraksama yaşarsam deneyebilirim
Harikasın kaptanim
Kizzz neyini beğenmedin 2 kilo eksinin harikasin yaw
Canım bebeğinin ilk ateşi mi bu eğer öyleyse seni sımsıkı kucaklıyorum çünkü acemiliginin ilk sınavı veriyor olabilirsin. İlaçlar anlık rahatlama sağlayacak (calpol serum vs) sonra etkisi geçince yine ateş çıkacak. Vücudu hastalıkla mücadele ettiği için ateş çıkıyor bu çok normal. Keyifsiz ve huzursuz olması da çok normal, sadece kendinden geçmesin yeter. Bir iki güne her şey normale dönecek merak etmeAslında bir haftadır çok dikkatliydim her sabah tartıda -100 -200 çıkıyordum bu hafta rahat 1.5 kilo vermiştim aslında ama dün herşeyi bozdu
ama dün serum yediğinde hemen toparladı oyuna bile geçti tabi huzursuzdu ama yine de ateş yoktu şimdi ateş olunca bir üzüldüm
38.3 tü ateşi sabah hemen calpol içirdim şimdi daha iyi ıhlamurlu muhallebili yaptım şimdi sallıyorum o iyi olsun da vallaha ne zormuş annelik ya
bize de söyleyin kızlar detoxu arke
Yok izne çıkmıyorum hazırlığa geçiyorum kaptanımMaşallah canım çok güzel bir eksi yaa n'oluyor niye herkes izne çıkıyor
tebrik ederim kaptanım bu eksi bile çok güzel
Üzme canım kendini, bebek iyileşince yine dikkatli olursun.
Harikasın canım tebrik ederim
SüperKaptanlarım izninizle ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum
Geçen cumartesi 75.6
Bugün 74.0
Fark -1. 6
Kaptaniçem beni etiketlemenize gerek yok dedin bugünlük kusuruma bakma
LenaG Ellssa Boncuk2307
arke kaptanım senin için
Evdeki tedavisine devam et canm yine toparlar bolca sıvı vermeye çalış emiyorsa daha sık emzirAslında bir haftadır çok dikkatliydim her sabah tartıda -100 -200 çıkıyordum bu hafta rahat 1.5 kilo vermiştim aslında ama dün herşeyi bozdu
ama dün serum yediğinde hemen toparladı oyuna bile geçti tabi huzursuzdu ama yine de ateş yoktu şimdi ateş olunca bir üzüldüm
38.3 tü ateşi sabah hemen calpol içirdim şimdi daha iyi ıhlamurlu muhallebili yaptım şimdi sallıyorum o iyi olsun da vallaha ne zormuş annelik ya
bize de söyleyin kızlar detoxu arke
Harika bir eksi tebrik ederimKilo bildirimim( regl olacağım için bu kadar eksi görmek mutlu etti ) 66-65 bandı gidip geliyorum haftaya kıracağım bu bandı
Geçen hafta: 66.5
Bugün: 65.6
Fark: -900 gr
noram Ellssa LenaG
Eki Görüntüle 3520653
Hayırlı sabahlarNapiyon beslenme çantadaşim
Çok geçmiş olsun canımHayırlı sabahlar
Napayım 1 haftadır hastayım diyeti bıraktım yenide doktordan geliyorum antibiyotik başlattı regl falanda olunca hiç takip edemedim burayı kombo oldu herşey sen napiyorsun?