Canım ateş öyle tek seferde geçecek bir şey değil ki. Hastalığın durumuna göre 3-5 gün arası surebilir. İyi takip edip ılık duş vs. İle kontrol altında tutman gerekiyor. Verilen ilaçları da düzenli kullandığında etki etmeye başlayacak ve düzelecek. Kendini bu kadar strese sokma, çok şükür korkulacak kadar yüksek değil ateşi.Ateş hala var o kadar seruma rağmen kafayı yiyeceğim ya
Tedavinin etkisi yeni yeni kendini gösterir canmAteş hala var o kadar seruma rağmen kafayı yiyeceğim ya
Hiç üzer misin sen beni yaaSagoll bebeğimm seni üzmedim
Maşallah canım çok güzel bir eksiKaptanlarım izninizle ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum
Geçen cumartesi 75.6
Bugün 74.0
Fark -1. 6
Kaptaniçem beni etiketlemenize gerek yok dedin bugünlük kusuruma bakma
LenaG Ellssa Boncuk2307
arke kaptanım senin için
tebrik ederim kaptanım bu eksi bile çok güzelGeçen cumartesi 62.7
Bu cumartesi 62.3
Fark -400
Dün daha çok eksiydim sabah şişliğim gitmedi sanırım daha ama çıkmam lazım o yüzden atıyorum tartıyı.
Eki Görüntüle 3520622
Ellssa arke
Üzme canım kendini, bebek iyileşince yine dikkatli olursun.LenaG
Eki Görüntüle 3520624 Canım dün bebek hasta olunca sütüm de azalmadın diye yemek yapma fırsatım yoktu hep dışardan yedik dışardaydık hastane işleri falantartıya da +400 olmuş
LenaG
Harikasın canım tebrik ederim
Çok fazla artıda değilsin canım, hızlıca eksiye geçersinSelam kızlar, biraz artı geldim moralim bozuldu ama haftaya toparlayacagim
Geçen hafta :71.0
Bugün: 71.2
Fark +200 Gr
Ellssa noram Eki Görüntüle 3520634
Estafullah canım ne kusuruAy yok canım ben pembelipilates sanmıştım seni kusura bakma
Bende wc ye çıkamamıştım süper bebeğmmEki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr
O kadar wc ye çıkmadan hemde
LenaG noram Jou Boncuk2307
Vaaay harikasın canimmKaptanlarım izninizle ben bu hafta hazırlığa geçmek istiyorum
Geçen cumartesi 75.6
Bugün 74.0
Fark -1. 6
Kaptaniçem beni etiketlemenize gerek yok dedin bugünlük kusuruma bakma
LenaG Ellssa Boncuk2307
arke kaptanım senin için
Eminim eksi daha çoktur canım bu bile süperGeçen cumartesi 62.7
Bu cumartesi 62.3
Fark -400
Dün daha çok eksiydim sabah şişliğim gitmedi sanırım daha ama çıkmam lazım o yüzden atıyorum tartıyı.
Eki Görüntüle 3520622
Ellssa arke
Harika bir eksi dahaaa
Aslında biraz sasirtmis oldun bence ekmek filan yiyerek canım eğer bende duraksama yaşarsam deneyebilirimHaklısın canim banada tecrübe oldu düzeni bozmamak lazım
Harikasın kaptanimEki Görüntüle 3520635
Geçen Cumartesi 71,9
Bu hafta 71,4
Fark 500 gr
O kadar wc ye çıkmadan hemde
LenaG noram Jou Boncuk2307
Kizzz neyini beğenmedin 2 kilo eksinin
Evett yaa nedense salıya verip cumartesiye vuramıyorum ama olsun buda iyi birşeeyyHiç üzer misin sen beni yaacumartesinin gelişi Salıdan belliydi
Aslında bir haftadır çok dikkatliydim her sabah tartıda -100 -200 çıkıyordum bu hafta rahat 1.5 kilo vermiştim aslında ama dün herşeyi bozduMaşallah canım çok güzel bir eksiyaa n'oluyor niye herkes izne çıkıyor
tebrik ederim kaptanım bu eksi bile çok güzel
Üzme canım kendini, bebek iyileşince yine dikkatli olursun.
Harikasın canım tebrik ederim
ama dün serum yediğinde hemen toparladı oyuna bile geçti tabi huzursuzdu ama yine de ateş yoktu şimdi ateş olunca bir üzüldümTedavinin etkisi yeni yeni kendini gösterir canm
38.3 tü ateşi sabah hemen calpol içirdim şimdi daha iyi ıhlamurlu muhallebili yaptım şimdi sallıyorum o iyi olsun da vallaha ne zormuş annelik yaCanım ateş öyle tek seferde geçecek bir şey değil ki. Hastalığın durumuna göre 3-5 gün arası surebilir. İyi takip edip ılık duş vs. İle kontrol altında tutman gerekiyor. Verilen ilaçları da düzenli kullandığında etki etmeye başlayacak ve düzelecek. Kendini bu kadar strese sokma, çok şükür korkulacak kadar yüksek değil ateşi.
bize de söyleyin kızlar detoxuBu detoxlari ben hiç içemiyorum ölüyorumafiyet olsun sna canım
Yok canım sadece salı günleri kaptanlar özelden atıyor cumartesi genele atıyoruz.biz özelden mi atıyoruzarke kaptanım?
Yaaaaaa noldu bebeğimeee offf ayağını yerimm yaKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171