- 5 Haziran 2021
- 4.542
- 19.680
Tebrikler hepimizde var o şişkinlik benim göbeğim önümde gidiyor bugün.Günaydın herkese, salı günü 77.1 dü bugün 76.1 tam 1 kilo vermişim. Aslında daha fazla verebilirdim ama reglim 1 gun gecikti ve çok sisim göbeğim kocaman oldu
arke LenaG Ellssa
Eki Görüntüle 3520611
Geçmiş olsunAteş hala var o kadar seruma rağmen kafayı yiyeceğim ya
Tebrikler hepimizde var o şişkinlik benim göbeğim önümde gidiyor bugün.
Teşekkürler aşkoo kırıyorumm detox benim favorim o olmayınca hic gitmiyordu simdide hibiskus detoxuna başlıcam pazartesiTebrikler güzelim
Sagoll bebeğimm seni üzmedimSabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.
Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonra
tebrik ederim canımçok güzel eksi
Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.
Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺
Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibi
Eksin için tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Kadınlarin gücüsanki hiç normalde yokmuscasinaburada olmak iyi geliyor hep birlikte birbirimize destek verip zayıflamak çok güzel
Bu detoxlari ben hiç içemiyorum ölüyorumTeşekkürler aşkoo kırıyorumm detox benim favorim o olmayınca hic gitmiyordu simdide hibiskus detoxuna başlıcam pazartesi
Teşekkürler aşkoo kırıyorumm detox benim favorim o olmayınca hic gitmiyordu simdide hibiskus detoxuna başlıcam pazartesi
Aaa sen hibiskus içebilirsin reglini çok iyi söküyorr instoştan atayim sanao nasil detox kizzz
57-58 kilo ne yaa, bu bize haksızlık. Allah tüm yavrulara sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Maşallah hepsinin kilosu da güzelmiş. Benim oğlum da çok yiyor, bir ara biz de kilo aldırmak için uğraşıyorduk, çok yemesine rağmen kilo veriyordu.Evde benim disimda kilolu yok.Esim 57-58 kilo. ikizler 13 yaş bebekliklerindrn bu yana kilo aldirmaya çalışıyoruz. Makarna pisiren büyük oglan , sporla ugrasiyor, subatta 16 olacak . Şükür yani en azindsn onlar normal kiloda
Aaa sen hibiskus içebilirsin reglini çok iyi söküyorr instoştan atayim sana
Teşekkür ederim kızlar
Teşekkür ederim kaptanımSabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.
Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonra
tebrik ederim canımçok güzel eksi
Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.
Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺
Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibi
Eksin için tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Aynen öyle canım, çok mecburi bir durum olmadıkça düzenini bozma. Detoks sonrası tartı çok aldatıcı, hatta sonrası moral bozucu. Haftaya güzel bir eksiyle geleceksin sen.
Teşekkür ederimYaa süpersin darısı bana inşallah cok teşekkür ederim iyiki varsınız
Yaa neden gidiyorsun canım keşke kalsaydın ne guzel de vermişsin gerçi çok da kilon yokmuş amahakkında hayırlısı olsun inşallah
Harika bir eksi
Cok teşekkür ederim kuzum