Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

14 Aralik Cumartesi kilo bildirimi
Gecen hafta 83.9
Bu hafta 83.9
Sabit fark yok
LenaG arke
Eki Görüntüle 3520576
Sabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.
arke bu hafta adapte olamadim dogru durust menu yazmadim cubku menulerimde sporum da iyi degildi kusura bakma canim takima bi faydam olmadi
Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonra
tebrik ederim canım çok güzel eksi
Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.
Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺
Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibi

Eksin için tebrik ederim canım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Fark -800
Oran %1.159
LenaG Ellssa arke Eki Görüntüle 3520602
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi

Maşallah sana canım biliyorsun zaman zaman yazıyorum bende 1 Mayıs'ta basküle adım atınca 110 dum biz başarıyoruz tebrik ederim
Yaa süpersin darısı bana inşallah cok teşekkür ederim iyiki varsınız
Yaa neden gidiyorsun canım keşke kalsaydın ne guzel de vermişsin gerçi çok da kilon yokmuş ama hakkında hayırlısı olsun inşallah
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Fark -800
Oran %1.159
LenaG Ellssa arke Eki Görüntüle 3520602
Harika bir eksi
Cok teşekkür ederim kuzum

Canimmm tebrik ederim böyle gitsin bitsin inşallah.

maşallah sana canım be valla. Çok zor bir şeyi başarıyorsun bunu kendine sürekli hatırlat olur mu? İradene kurban
Hakkında hayırlısı olsun canım, çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederim

Sevgili kaptanim emeklerin icin cok teşekkürler
Yeni kaptanım Ellssa hayirli olsun
Bu görevi üstlendiğin icin ayrica teşekkürler

Evde benim disimda kilolu yok.Esim 57-58 kilo. ikizler 13 yaş bebekliklerindrn bu yana kilo aldirmaya çalışıyoruz. Makarna pisiren büyük oglan , sporla ugrasiyor, subatta 16 olacak . Şükür yani en azindsn onlar normal kiloda

Aynen öyle canım, çok mecburi bir durum olmadıkça düzenini bozma. Detoks sonrası tartı çok aldatıcı, hatta sonrası moral bozucu. Haftaya güzel bir eksiyle geleceksin sen.

Canimmm tebrik ederim böyle gitsin bitsin inşallah.
Aminn inşallah canım
maşallah sana canım be valla. Çok zor bir şeyi başarıyorsun bunu kendine sürekli hatırlat olur mu? İradene kurban

Hakkında hayırlısı olsun canım, çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Cok teşekkür ederim canimm zor ama başaracağız inşallah
Haftaya toparlarsjn sen güzel bir eksi de gelir bence
Yaa senin de mi ikizlerin varrr

Biraz ara vermende iyi olur ben öyle yaptım çok daha iyi oldum birde rahatsızsan zorlama kendini sağlıklı düzenli beslen bu süreçte

Bu hafta çok iyi bir eksi gelecek bak görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…