Sabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.14 Aralik Cumartesi kilo bildirimi
Gecen hafta 83.9
Bu hafta 83.9
Sabit fark yok
LenaG arke
Eki Görüntüle 3520576
Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonraarke bu hafta adapte olamadim dogru durust menu yazmadim cubku menulerimde sporum da iyi degildi kusura bakma canim takima bi faydam olmadi
tebrik ederim canım
Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.Dikkat etmemme rağmen anlamadım bende ki ödem ve fazlalığı artı çıktım
Geçen hafta 63,9
Bugün 64,5
Kaptanım ben süre ara vermek istiyorum çünkü sporda yapamıyorum dikkat de etsem gitmiyor ben eksi bekliyordum olmadı
LenaG arke
Bugün misafirimde var biraz yoğun olabilirim uzgunlukle bırakıyorum mesajımıEki Görüntüle 3520598
Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺Günaydın fit kizlarrr bol bol eksili olsun inşallah günümüz
Benim kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 107.2
Bugun 106.4
Fark 800 gr
Kızlar böylelikle diyete başladığımdan beri toplamda 20 kilo vermiş oldum daha bir 20 hatta 25 var yolun yarısına geldim şükür
LenaG @Boncuk2307 noram
Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibiLenaG @Boncuk2307 noram
Günaydınlar arkadaşlar. Bir müddet ara veriyorum. Hayatıma, kendime biraz çeki düzen vermeliyim. Sizinle burada 4 haftada 3 kg verdim. ÖncelikleLenaG ve @Boncuk2307 kaptanlarıma ve diğer kaptanlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helel edin.Görüşmek üzere hoşça kalın.
Geçen cumartesi :49.6
Bugün. 49
Fark: - 600
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Fark -800
Oran %1.159
LenaG Ellssa arke Eki Görüntüle 3520602
Afiyet olsun canım bolca turp bu sabaha şişkinlik yapmazsa gayet güzel bir menü. Tartı öncesi bu tarz yiyecekleri kısıtla bence.
Kuşum harika bir eksi tebrik ederim, fakat geçen cumartesi ile bugünkü kiloyu belirtmen lazım. Geçen cumartesi kilonu da yazar mısın canım.Günaydın herkese, salı günü 77.1 dü bugün 76.1 tam 1 kilo vermişim. Aslında daha fazla verebilirdim ama reglim 1 gun gecikti ve çok sisim göbeğim kocaman oldu
arke LenaG Ellssa
Eki Görüntüle 3520611
Kuşum harika bir eksi tebrik ederim, fakat geçen cumartesi ile bugünkü kiloyu belirtmen lazım. Geçen cumartesi kilonu da yazar mısın canım.
Tamam canımteşekkür ederim aynı yine kaptanim 77.1dü
Yaa süpersin darısı bana inşallah cok teşekkür ederim iyiki varsınızMaşallah sana canım biliyorsun zaman zaman yazıyorum bende 1 Mayıs'ta basküle adım atınca 110 dum biz başarıyoruz tebrik ederim
Yaa neden gidiyorsun canım keşke kalsaydın ne guzel de vermişsin gerçi çok da kilon yokmuş amaLenaG @Boncuk2307 noram
Günaydınlar arkadaşlar. Bir müddet ara veriyorum. Hayatıma, kendime biraz çeki düzen vermeliyim. Sizinle burada 4 haftada 3 kg verdim. ÖncelikleLenaG ve @Boncuk2307 kaptanlarıma ve diğer kaptanlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helel edin.Görüşmek üzere hoşça kalın.
Bugün. 49
Harika bir eksiKilo bildirimi
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.2
Fark -800
Oran %1.159
LenaG Ellssa arke Eki Görüntüle 3520602
Cok teşekkür ederim kuzumSabit olmak da iyidir canım, özellikle de adapte olamamış isen.
Canın sağolsun tatlım,faydam olmadı ne demek, deme öyle üzülürüm.bazen inişler ve çıkışlar olacak. Buraya düzenli girip düzenli menü yazmak kendimizi kontrol etmek için çok önemli canım. Kendin için buna dikkat edersin bundan sonra
tebrik ederim canımçok güzel eksi
Canım belki dün yediklerin şişkinlik yapmıştır. Hemen umutsuzluğa kapılma lütfen. Takımlara girmesen de burdan uzak kalma bence.
Canım seni hem bugünkü eksin için hem de toplamdaki eksin için çok tebrik ederim. Yolun yarısına geldiysen kalan yarısı daha kolay olacak inşallah☺
Aaa bugün resmen yaprak dökümü yaşanıyor gibi
Eksin için tebrik ederim canım
Tebrik ederim canım çok güzel bir eksi
Günaydın fit kizlarrr bol bol eksili olsun inşallah günümüz
Gecen hafta 107.2
Bugun 106.4
Fark 800 gr
Kızlar böylelikle diyete başladığımdan beri toplamda 20 kilo vermiş oldum daha bir 20 hatta 25 var yolun yarısına geldim şükür
LenaG @Boncuk2307 noram
Günaydın fit kizlarrr bol bol eksili olsun inşallah günümüz
Gecen hafta 107.2
Bugun 106.4
Fark 800 gr
LenaG @Boncuk2307 noram
Hakkında hayırlısı olsun canım, çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederimLenaG @Boncuk2307 noram
Bugün. 49
Sevgili kaptanim emeklerin icin cok teşekkürlerÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. SağolsunEllssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 P Purple58 Sem2024 @gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 Ellssa @Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya Lavinia_98 P Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı @Jou Cicekbocekkaktus @nurovic @Hallederiz @Boncuk2307 @Cakinin Gelini -Murphy- tomrs @bluegreeneyes @Tutku44 @Ankee @Makaron23 @Ilyusa @malahit @Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Evde benim disimda kilolu yokCanım afiyet olsun, sabah ya da akşamki karbonhidrati biraz daha azaltabilirdin.
Afiyet olsun canım çok güzel menü.
Canım tüm gün aç kalıp kendini boşa yoruyorsun. Bu cumartesi eksi gelme fikrini kafandan çıkart bence, böylece kalan 3 gün aç gezme. Olması gerektiği gibi düzenli bir beslenmeye başla, böylece kaçamak olayına da girmemiş olursun.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım menü de spor da çok güzel.
Afiyet olsun kaptanım her zamanki gibi harikasın.
Afiyet olsun canım, iyi bir menü.
Heyy maşallah, oğlun kaç yaşında. kilo problemi var mı canım.
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım, gayet güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, patatesler yerine başka bir şey olsa muhteşem olurmuş ama bu da çok sıkıntılı gelmedi bana.
Hayır canım bugün açık atıyoruzbiz özelden mi atıyoruzarke kaptanım?
Aynen öyle canım, çok mecburi bir durum olmadıkça düzenini bozma. Detoks sonrası tartı çok aldatıcı, hatta sonrası moral bozucu. Haftaya güzel bir eksiyle geleceksin sen.
Aminn inşallah canımCanimmm tebrik ederim böyle gitsin bitsin inşallah.
Cok teşekkür ederim canimm zor ama başaracağız inşallahmaşallah sana canım be valla. Çok zor bir şeyi başarıyorsun bunu kendine sürekli hatırlat olur mu? İradene kurban
Hakkında hayırlısı olsun canım, çok da güzel kilo vermişsin tebrik ederim
Haftaya toparlarsjn sen güzel bir eksi de gelir bence
Yaa senin de mi ikizlerin varrrEvde benim disimda kilolu yok.Esim 57-58 kilo. ikizler 13 yaş bebekliklerindrn bu yana kilo aldirmaya çalışıyoruz. Makarna pisiren büyük oglan , sporla ugrasiyor, subatta 16 olacak . Şükür yani en azindsn onlar normal kiloda
Biraz ara vermende iyi olur ben öyle yaptım çok daha iyi oldum birde rahatsızsan zorlama kendini sağlıklı düzenli beslen bu süreçteHayırlı geceler kızlar
Dün gece karadut suyuna mg sülfat karıştırıp içtim, tık yok. Bugün yine akşam üzeri yaptım, içtim, tık yok
Açlık biraz bozuldu, çok yorulduğumu hissediyorum. Hem eşim evde, sürekli herkese göre yemek hazırla, kendime düşün, kabızlığı kafaya taktım, taktıkça tıkandım. 25 aralıkta şehir dışına çıkacağız, orda da kendimi strese sokmak istemiyorum
Birkaç hafta izin istiyorum, yeni yılda oğullarım işe başlayınca, kafam da sakinleşince tekrar takımlara girerim
Tebrikler güzelim
Ateş hala var o kadar seruma rağmen kafayı yiyeceğim ya