Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vallahii hiç içesim gelmedi onu bile zor içtim

Teşekkür ederim

Dikkat etmemme rağmen anlamadım bende ki ödem ve fazlalığı artı çıktım
Geçen hafta 63,9
Bugün 64,5
Kaptanım ben süre ara vermek istiyorum çünkü sporda yapamıyorum dikkat de etsem gitmiyor ben eksi bekliyordum olmadı
LenaG arke
Bugün misafirimde var biraz yoğun olabilirim uzgunlukle bırakıyorum mesajımı

Günaydın fit kizlarrr bol bol eksili olsun inşallah günümüz
Benim kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 107.2
Bugun 106.4
Fark 800 gr
Kızlar böylelikle diyete başladığımdan beri toplamda 20 kilo vermiş oldum daha bir 20 hatta 25 var yolun yarısına geldim şükür
LenaG Boncuk2307 noram

Eklentiler

• 20241213_092134.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 3
Teşekkür ederim kaptanım

Teşekkür ederim kaptanım çok şükür gaz sıkıntısı yaşamadık

Maşallah sana canım biliyorsun zaman zaman yazıyorum bende 1 Mayıs'ta basküle adım atınca 110 dum biz başarıyoruz tebrik ederim

LenaG Boncuk2307 noram
Günaydınlar arkadaşlar. Bir müddet ara veriyorum. Hayatıma, kendime biraz çeki düzen vermeliyim. Sizinle burada 4 haftada 3 kg verdim. Öncelikle LenaG ve Boncuk2307 kaptanlarıma ve diğer kaptanlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helel edin.Görüşmek üzere hoşça kalın.
Geçen cumartesi :49.6
Bugün. 49
Fark: - 600

Eklentiler

• 20241214_090559.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 4
Kafam karıştı kaptanım meğersem sayfa ismi değişmiş
neyse ki uzağa falan gitmemişsin
Canım merakımdan soracağım. Sen neden bu düzeni uyguluyorsun. Bir diyet uygulaması değil galiba ya da öyle mi. Bazen çok zorlayıcı olduğunu görüyorum. Seni de yoruyor gibi. Yanlış anlama karışmak falan istemem sadece merak ettim. Neden normal bir diyet uygulamıyorsun.

Ev hayatın gerçekten yorucu, herkese göre yemek yapmak zor. Küçük insanlar da değiller, keşke daha anlayışlı olup sen ne yapıyorsan onları yeseler. Herkese ayrı yemek yapmak, üstüne torun bakmak ve kendi sağlık problemlerin seni yoruyor. Ayrı kalacağın bu surede çok güzel dinlenirsin umarım.

Afiyet olsun canım bolca turp bu sabaha şişkinlik yapmazsa gayet güzel bir menü. Tartı öncesi bu tarz yiyecekleri kısıtla bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…