- 9 Temmuz 2024
- 1.089
- 7.166
- 24
Tabi ki kaptanımSabah kahvaltısında 2 çavdar ekmeğine takildim. 2 dilim demek istedin dimi
Olmaz mıMaşallah senin bu sporlara ne demeli
Senin mesajlarına her seferinde tebessüm etmem de sevdaya dahil midur
Yok kuzum, o tür sıkıntılar olmuyor, akşama doğru pilim bitiyor, zaten iş güç olmayınca hemen koltuğa devriliyorumGünaydın kızlaaaar
Harika bir eksi gördüm sabah tartıda. Keyfim çok gıcır
Afiyet olsun canım çokomelli bir menü ve spor
Güzel menü ve adım tebrik ederim
Tansiyonun oynamıyor mı, sinirlerin zıplamıyor mu? Valla tebrik ederim hiç aç kalabilen biri değilim ben
ÇOK ÖNEMLİ DUYURU
Sevgili Masterfit ailesi
Biliyorsunuz bugün kaptanlığı ve sayfayı devretmek istediğimi söylemiştim. Gerçekten yoğun bir döneme giriyorum. SağolsunEllssa (çok teşekkür ediyorum) bana yardım elini uzattı. Bundan sonra bu geminin amirali kendisidir. Cumartesi den itibaren etiketlerinizi Ellssa kaptanıma yapabilirsiniz.
Kaptan olarak bu son duyurum hepinizi seviyorum buralardayım kaptanımın askeriyim artık elimden geldiğince bu görevi yapmaya çalıştım.
Ellssa kaptanım eminim harika bir kaptan olacaktır. Başarılar diliyorum. Hayırlı olsun
Öpüyorum siziiii
KIRMIZI TAKIM noram Kırmızı Takım Kaptanı @Asya89 @Purple58 @Sem2024 gezegenfeza @bnnu @Jasminium84 Ellssa G Goklerce @Queen-zen @Efenin_Annesi @Deltavealfa @yosunlupapatya Lavinia_98 @Pembepilates @sibel_84 MAVİ TAKIM arke Mavi Takım Kaptanı Jou Cicekbocekkaktus nurovic Hallederiz Boncuk2307 Cakinin Gelini -Murphy- tomrs bluegreeneyes Tutku44 Ankee M Makaron23 I Ilyusa malahit Beyaz leylak HAZIRLIK @Sitare55 @Beklenen2 @94bassuk @leyl76 @s i d e l y a
Off bende hepsi eksik hem de çok eksik, ilaç vs kullaniyorum ama çok zorluyor beni, hasimato bir yandan bunlar bir yandanCanım olay D vit. Ve demir eğer eksiklerse kilo vermek aşırı zor oluyor. Bir de şöyle olabilir hurma diyetiyle az kalori aldın metabolizman kendini ona göre yavaşlattı ve şimdi değişiklik yapınca artış oldu. Sen normal rutinden devam edersen düzene girecektir tabi vitamin eksikliği yoksa
Çok geçmiş olsun canımKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Hasimato benim alanım, 10 yıldır ugrasiuorum aslında basit gibi görünen ama bütün hayatı u etkileye. Hele hele uzun vadede çok fazla etkisi olan birşeyKızlar şimdi hasimatoyu arastiriyorumda hiç bilmediğim bir hastalık belirtilerine baktım reglj düzensizliği vs vs yaziyor %99 bellirti bana uyuyor malesef. Doğrumu anladım Mesela t3 t4 ve tsh normal değerlerde olsada haşimato olabiliyormu? Birde sağlık ocağı tpo sanırım o değere bakıyormu
Afiyet olsun canım güzel menü.İyi akşamlar bugünun menüsü atayım
Bugün borcum için neyetlendim orucluydum
Sahurda yemedim diyebilirim akşamdan baya yoktum su içtim yattım
Akşam menüsü
Bir kase erişte çorbası,bir kase et suyu, 3 etli köfte, bolca turp
Çay yanina küçük kase karışık cerez tadımlık tarhana ,iki kuru incir
LenaG arke
Teşekkür ederim canımCanim simdi gördüm geçmiş olsun
Afiyet olsun canım güzel menü.12 Aralık menü
09.00 1 fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 2 yumurta 10 badem yeşillik chia ve keten tohumu ile salata 1 fincan süt artırıcı bitki çayı
15.30 4 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 tk tahin 1 çk chia 1çk keten tohumu 1 çk ham kakao yarım cennet hurması
18.30 1 kepçe kırmızı tarhana çorbası, 4 kaşık tavuklu keşkek, 10 tane nohutlu etli sarma(küçük küçük tokat sarması), 1 kase salata
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Boncuk2307 arke
Çok teşekkür ederim kuşumCok şükür bitanemm gelmiş geçmiş olsun
Arkadaşlar ihtimalleri yazmış canım. Bende hasimato var, benim kilomda birinin şu anki duzenimle çok daha fazla kilo vermesi lazımdı ama çok yavaş gidiyor. Tiroitlerine baktirmalisin.Kızlar ben neyi yanlış yapıyorum menülerim kötü değil sıfır kaçamak ama yine artı cikiyorum.. Önümüzdeki ay tekrar kan tahlilleri yaptıracağım ama aldığım kaloriyi göre kilo vermem lazım. 89.80 kg çıktım cumartesiden beri sıfır kaçamak ve adımda atiyorum
Eksi görmene çok sevindim canım. Tek bir kaçamak yok ama asla salı gününden daha düşük bir rakam göremedim ben. Bakalım sabah ne olacak.Günaydın kızlaaaar
Harika bir eksi gördüm sabah tartıda. Keyfim çok gıcır
Afiyet olsun canım çokomelli bir menü ve spor
Güzel menü ve adım tebrik ederim
Tansiyonun oynamıyor mı, sinirlerin zıplamıyor mu? Valla tebrik ederim hiç aç kalabilen biri değilim ben
Allâh kolaylık versin canımLenaG arke Boncuk2307
Bende bugün menümü erken yazıyım nasılsa yarına kadar açım
11:30 1 büyük elma, 1 büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve
15:00 şimdi aynı kahveden
Akşamda 2 kez aynı kahveden içerim
Su 3 litre
Off tam imtihan bu eşler. Benimki de Kete ısıtıp yediKızlar diyette iken éşini yoldan çıkartma çabaları mahkemelerde haklı boşanma sebebi olmalı valla. Eşim tereyağlı açma almış ( sadesi vs okey biliyordum ama tereyağlısıni bulmuş) çayı demleyelim icine çikolata sürüp yiyelim 1 günden birsey olmaz yıl 365 gün diyor . Mis gibi kokuyor tam günaha girmelik. Ben diyete başlayınca adamın damak zevki zenginleşti. çayında al git karavanda ye dedim. Çocukları aldı karavanda yiyorlar
Canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyidir şu an.Kızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171
Canım afiyet olsun, makarna ve sosta karbonhidrat var, sabahki poğaça da öyle. Umarım domates çorbasinda un yoktur. Neredeyse hiç protein almamışsın akşam.13 aralik cuma
10da yarım sebzeli pogaca biberli omlet roka salatası, kasar peyniri
ara öğün şekersiz turk kahvesi ,maden suyu
aksam 17.30da küçük dilim fırında basemal soslu makarna , domates çorbası, kırmızı lahana havuç salatası
bugün çok azz su içtim ins yatana kadar biraz daha fazla içmeye çalışacağım 15 lt su , şekersiz turk kahvesi içildi.
LenaG arke . Ellssa
Afiyet olsun canım yine harikasın.İyi akşamlar kızlar. Yarın tartı günü. Tüm takımıma çok teşekkür ederim. Bildirim yapan herkesin çabaladığını düşünüyorum. Emeğinize sağlık şimdiden.
Menüm
10.00
2 yumurta
30 gr örgü peyniri
2 küçük nohut ekmeği
1 kiraz domates
10 zeytin
14.00
1 kupa sütlü kahve
1 tatlı kaşığı tuzlu fıstık ezmesi
1 muz
18.30
60 gr kavurma
2 yumurta
30 gr peynir
Eki Görüntüle 3520355
LenaG Boncuk2307 arke Ellssa
Afiyet olsun canım güzel menü.
Afiyet olsun canım güzel menü.Bugünkü Menüm
Sabah 9:30
1 türk kahvesi
1 kuru kayısı
2 fındık, yarım ceviz
Öğle 12:00
1 tabak tavuk sote 6-7 yk vardır
1 çorba kasesi cacık
1 portakal
Ara 14:45
2 yk yoğurt, 2.5 ceviz, 1yk granola, 1 tk chia, 1 kuru kayısı, 6 fındık karıştırıp yedim
Akşam 17:30
1 tabak zeytinyağlı sarma içinde pirinç yoktu sadece kıyma vardı
3-4 yk yoğurt
1 küçük kuru kayısı
Ara 20:30
1 mandalina
2 zeytin
Su 2 lt
2 kupa yeşil çay
LenaG
Ellssa
arke
Boncuk2307
Afiyet olsun canım güzel menü, su çok az kalmış.Aç karna : -1 tatli kasigi kadar 1 su bardağı sirkeli su - zencefilli limonlu su
Kahvaltı 14.00
chia tohumlu 1 yumurtalı omlet
3zeytin
1küçük salatalık
2 çeri domates
maydanoz
1 buğday ekmek
Yeşilçay
18.30
1 avuç buğday makarna
Kİvırcık karışık salata
gajun soslu zeytinyağında fırın tavuk
Eki Görüntüle 3520423
1 litre su
21.30
Tarçınlı zencefilli maden suyu
arke @Efenin_Annesi Ellssa
Afiyet olsun canım güzel menü.13.12.2024
Kahvaltı 13.00
2 çavdar ekmeği, 1 yumurtadan omlet, 1 kk süzme peynir, 4 yeşil zeytin
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 2 hurma, 4 fındık
Akşam Yemeği 19.30
Zeytinyağlı Karnabahar yemeği (çoğunluk karnabahar, patates ve havuç var içinde), 3 yk yoğurt
Spor yok pazara gittim geldim. Adım sayısını en son paylaşacağım.
2 lt su + 1 lt dukan (kiraz saplı ve ananas çaylı)
LenaG Ellssa noram arke
Afiyet olsun canım güzel menü sadece akşam yemegin gaz yapacak şeyler olmuş. Umarım şişkinlik yapmamıştır. Bebişi de süt aracılığıyla rahatsız etmez inşallah.13 Aralık menü
10.30 2 yumurta yarım kapya 1 biber keten tohumu ve baharatli omlet, 10 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmek 1 tk tahinbal, bolca yeşillik
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 çk chia 1çk ham kakao 1 yk tahin 3 kuru kayısı
18.00 2 kepçe pırasa çorbası, 8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği, 4 kaşık yoğurtlu lahana salatası, 1 kase salata
20.00 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği 1 sade maden suyu
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Ellssa Boncuk2307 arke
Doğru yerdesin canım. Hayırdır nerelere gittin senTövbeee gece gece bende diyorum bak seeen bizim kızları yakaladıımm başka sayfalarda da yazıyorlaaar diyee nere geldim resmen kayboldum sanırsam bura bizim gurup nirdeyim been
Kafam karıştı kaptanımDoğru yerdesin canım. Hayırdır nerelere gittin sen
Canımsınİçi güzel ablam
Oy kuzumKızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bizeEki Görüntüle 3520171