Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok kuzum, o tür sıkıntılar olmuyor, akşama doğru pilim bitiyor, zaten iş güç olmayınca hemen koltuğa devriliyorum

13 Aralık cuma menüsü
11.30 kahvaltı
2 kepçe kuru fasulye, 1 kepçe tavuk suyu çorbası, birkaç parça turşu (yemekhanede yedim, aslında akşam menüm buydu. Sabah ve akşamı yer değiştirmek zorunda kaldim)

12.30 ara
Küçük kase kuruyemiş

18.00 akşam
Bol yeşillikli, 3 dilim beyaz peynirli limonlu salata.

Su 1.5 litre
Spor
Misafirler olduğu için ek spor yapamadım.

LenaG Ellssa Boncuk2307 noram

Ellssa ve LenaG kaptanlarim ikiniz için de hayırlı uğurlu olsun. LenaG tüm emeklerin için çok teşekkür ederim Ellssa senin de çok güzel kaptanlık yapacağına yürekten inanıyorum canım

Off bende hepsi eksik hem de çok eksik, ilaç vs kullaniyorum ama çok zorluyor beni, hasimato bir yandan bunlar bir yandan
Kızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bize Eki Görüntüle 3520171
Çok geçmiş olsun canım
Hasimato benim alanım, 10 yıldır ugrasiuorum aslında basit gibi görünen ama bütün hayatı u etkileye. Hele hele uzun vadede çok fazla etkisi olan birşey . Antitpo sağlık ocağında bakılmıyor, hastanede canim

Afiyet olsun canım güzel menü.
Canim simdi gördüm geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Cok şükür bitanemm gelmiş geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kuşum
Arkadaşlar ihtimalleri yazmış canım. Bende hasimato var, benim kilomda birinin şu anki duzenimle çok daha fazla kilo vermesi lazımdı ama çok yavaş gidiyor. Tiroitlerine baktirmalisin.
Eksi görmene çok sevindim canım. Tek bir kaçamak yok ama asla salı gününden daha düşük bir rakam göremedim ben. Bakalım sabah ne olacak.

Allâh kolaylık versin canım
Off tam imtihan bu eşler. Benimki de Kete ısıtıp yedi karbonhidrat bağımlısı biri olarak dayanmak çok zordu, onlardan ayrı mutfakta salata yedim
Kızlar bebeğim gittikçe kötüleşti doktora geldik serum taktılar kan sonuçları bekliyoruz dua edin bize Eki Görüntüle 3520171
Canım çok geçmiş olsun inşallah daha iyidir şu an.
Canım afiyet olsun, makarna ve sosta karbonhidrat var, sabahki poğaça da öyle. Umarım domates çorbasinda un yoktur. Neredeyse hiç protein almamışsın akşam.

Afiyet olsun canım yine harikasın.
Afiyet olsun canım güzel menü, su çok az kalmış.
Afiyet olsun canım güzel menü sadece akşam yemegin gaz yapacak şeyler olmuş. Umarım şişkinlik yapmamıştır. Bebişi de süt aracılığıyla rahatsız etmez inşallah.

Hayırlı geceler kızlar

Dün gece karadut suyuna mg sülfat karıştırıp içtim, tık yok. Bugün yine akşam üzeri yaptım, içtim, tık yok
Açlık biraz bozuldu , çok yorulduğumu hissediyorum. Hem eşim evde, sürekli herkese göre yemek hazırla, kendime düşün, kabızlığı kafaya taktım, taktıkça tıkandım. 25 aralıkta şehir dışına çıkacağız, orda da kendimi strese sokmak istemiyorum
Birkaç hafta izin istiyorum, yeni yılda oğullarım işe başlayınca, kafam da sakinleşince tekrar takımlara girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…