Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evett ama beğenmez onu simdi oyuzden vermedim begenmese busefer hic istemicek kötü diye

Çok yemediysen inşaallahh

beğenmez yemez dedigim şeyleri yiyor hep benim kız:) Yok kız minik dilim yedim salata çorbayla doyurdum karnımı yarın regl günü canım acayip sıcak çikolata istiyor

Maşallahhh Iyimiş canım bende azıcık koyardım atardı aşsağıyaa yani bu blw den yanami boyle oluyolar
Evet atıyorlar aşağıya, atmayı öğrenince her şeyi atıyorlar bir müddet zaten biliyorsun sen de. Blw değil benim tam dediğim aslında çünkü ben de yediriyordum ama yedirdiğimden önüne de koyuyordum. Karışık usul yani

Sevgili Masterfit ailesi
Yarın fotolu tartı bildirimlerimizi 12:30 a kadar kaptanları etiketleyerek atmayı unutmayalım. Beni etiketlemenize gerek yok.

Herkese bol eksiler diliyorum
Öpüyorum siziiii

13.12.2024
Kahvaltı 13.00
2 çavdar ekmeği, 1 yumurtadan omlet, 1 kk süzme peynir, 4 yeşil zeytin
Saat 18.00
Karahindibalı kahve, 2 hurma, 4 fındık
Akşam Yemeği 19.30
Zeytinyağlı Karnabahar yemeği (çoğunluk karnabahar, patates ve havuç var içinde), 3 yk yoğurt
Spor yok pazara gittim geldim. Adım sayısını en son paylaşacağım.
2 lt su + 1 lt dukan (kiraz saplı ve ananas çaylı)
LenaG Ellssa noram arke

Hee tamam iste bende sen gibi ediyordumm şuan kaç yaşında benimkide 2 yaşa kadar çokgüzel yerdi doğurdum bambaşka biri olduu şimdi oğluma gıdaya başladım bugun muhallebi verirken o da istedii allahımm insaallahh hepberaber mutfakta şöyle güzel bi yemek yemeğe hayal ediyorum 9 10 ay sonra oğlum bizimle başlar yemek yemelere

13 Aralık menü
10.30 2 yumurta yarım kapya 1 biber keten tohumu ve baharatli omlet, 10 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim tb ekmek 1 tk tahinbal, bolca yeşillik
15.00 3 kaşık yoğurt içine 2 kaşık yulaf 1 çk chia 1çk ham kakao 1 yk tahin 3 kuru kayısı
18.00 2 kepçe pırasa çorbası, 8 kaşık kıymalı karnabahar yemeği, 4 kaşık yoğurtlu lahana salatası, 1 kase salata
20.00 1 avuç içi kadar kabak çekirdeği 1 sade maden suyu
3 litre su spor yok emzirmeye devam
LenaG Ellssa Boncuk2307 arke

Büyük oğlum 6 yaşında, küçüğü dr 1.5 yaşında canım. Çok değişiyor yemek olayları. Tüm küçük çocuğu olan ailelerin hayalleri

Sabah kahvaltısında 2 çavdar ekmeğine takildim. 2 dilim demek istedin dimi

20:00 de kabak çekirdeği hariç güzel menü

20:00 de kabak çekirdeği hariç güzel menü
Teşekkür ederim kaptanım aslında acikmamistim ama diyetisyenim bu hafta için kuruyemiş ekledi çayla birlikte yedim biraz atıştırma olayını geçiştirmek için yaptık yoksa farkında olmadan çocukların yiyecekleri den tirtikliyordum çay içerken o da liste dışı çok kaciyordu en azından ölçülü ve ne yediğimi bilerek devam edelim dedik

LenaG Boncuk2307 noram

13 Aralık cuma
İlk öğün
Saat: 13:00

200 gr yoğurt
1/2 ayva
40 gr kuruyemiş

2. Öğün
Saat00

100 gr haşlanmış tavuk göğüs
Yarım kase ıspanak çorbası
2 çorba kaşığı pilav
Yeşil salata
1 dilim(25 gr) tandır ekmeği
1çk pekmez
2.1 lt su, 1 fincan bitki çayı

Egzersiz: video 1 kez yapıldı.
Ayrıca:
72 russian twist (36 sağ ve sol)
72 twist (36 sağ ve sol)
72 mointan climber (36 sağ ve sol)
3 dk plank
30 dk kondisyon bisikleti (monitör ayarlarını yapamadığım için foto yok. Kurulumunu bugün yaptım çözmeye uğraşıyorum. Ama ter içinde kaldım ve genellikle ayakta sürdüm)

Eklentiler

• Screenshot_20241213_231421_Fasting Tracker.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 5
  • Screenshot_20241122_233421_YouTube.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 5
Pilav yediğin için ekmek gereksiz olmuş. Ya ekmek ya pilav olmalıydı bence. Onun haricinde güzel menü afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…