çok teşekkür ettim canımÇok geçmiş olsun tekrardan ablacım.Allah daha da iyi olduğun günleri göstersin. Banyo gerçekten insanı kendine getiriyor ya. Hayatımda bir kere ameliyat oldum o da sezaryen ama ağustos sıcağında hastanede beş -altı gün yatınca o banyoyu nasıl aradım anlatamam. Dikiş bantlarıyla mı yapacaksın yoksa her zamanki gibi girebilir misin acep.
Hayat kalitem ameliyat sonrası bile farketti canım. Carpintim daha olmadı. Şöyle diyeyim ben sırt üstü hiç yatamazdim. Nefesim kesilirdi. Veya sol tarafa. Ama şimdi bir haftadır sırt üstü yatıyorum ve gayet rahatım.Daha cok yeni ameliyatin eskiler kerahet donemi derler ameliyat sonrasi donem icin yani iyilesme sureci de bir nevi hasta olma gibi ama eger bu ameliyat hayat standardini yukseltecek ve rahat ettirecekse herseyi unutacaksin o ilerdeki o guzel gunleri dusunsifa verin Allah tez vakitte
İyi haberlerine sevindim canımBugün doktor kontrolüm vardı canım sabah oraya gittim.nhem pansuman hem tahlil işlerini hallettim. Okula geçtim. Ama okulda çok kötü oldum. Tansiyonum mi düştü yoksa bir haftadır yatıyordum sonuçta ameliyat mie tkiledi anlamadım. Toplantıdan çıktım arkadaşlar ayran getirdi içince biraz toparladım. Şimdi eve geldim uzandım yatıyorum. Daha iyiyim sanki sabaha göre . Beslenme normal beslenmeye geçtik. Üçüncü günden sonra diyet programını kesti. Eve çıktık zaten. Yara üzerini açtı doktor . Yara çok güzel toparlamis dedi. Banyo yapabilirsin dedi. Ay rahatlayacagim banyo çok büyük bir nimetmis .
Sizden bunu duymak ne güzel KaptanımÇok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ooo geri dönmüşsün abla çok güzel menü
Gayet ideal menü afiyet olsun
Afiyet olsun normalde hem tarhana hem 2 dilim ekmek fazla canım ama emzirme vaziyetlerinde durum farklı tabi
Afiyet olsun kahvaltıdaki patates kızartması olmasa ne iyi olurmuş
Afiyet olsun ne var ki menünde ne güzel menübir tek hem ekmek hem patates gerek yok
Afiyet olsun Allah kabuk etsin canım küçük de olsa 5-6 yeterlidir
Afiyet olsun çorba fazla gelmiş zaten ekmek yemişsin çorba da ekmek yerine geçiyor ya
Afiyet olsun akşam karbonhidrat fazla kaçmış gibi patates,bulgur,yayla çorbası
Afiyet olsun
Patates haşlamay dı şükürÇok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ooo geri dönmüşsün abla çok güzel menü
Gayet ideal menü afiyet olsun
Afiyet olsun normalde hem tarhana hem 2 dilim ekmek fazla canım ama emzirme vaziyetlerinde durum farklı tabi
Afiyet olsun kahvaltıdaki patates kızartması olmasa ne iyi olurmuş
Afiyet olsun ne var ki menünde ne güzel menübir tek hem ekmek hem patates gerek yok
Afiyet olsun Allah kabuk etsin canım küçük de olsa 5-6 yeterlidir
Afiyet olsun çorba fazla gelmiş zaten ekmek yemişsin çorba da ekmek yerine geçiyor ya
Afiyet olsun akşam karbonhidrat fazla kaçmış gibi patates,bulgur,yayla çorbası
Afiyet olsun
Çok geçmiş olsun Canımçok teşekkür ettim canım
Aynen canım insanın kemikleri bile su istiyormuş onu anladım. Sezeryan bende iç kere oldum ama su geçirmez bant yapistirdilar ertesi gün hep banyomu yapmistim. Bunda durumlar farklı oldu. İki farklı yerde kesi oldu direnlerde takılınca. Doktorda yapıştırmadi bandı. Normal şekilde girebilirsin. Ama kese tarzı birşey olmaz duş alıp çıkarım. Su an yaramın üzeri tamamen açık.
Aralarda meyve,kuru yemiş yersen 2 ana öğün olabilir, ama meye kuru yemişle aran yoksa 3 ana öğün daha sağlıklı olur Canım. Zaten insan ister istemez acikiyo, bisiler yeme ihtiyacı duyuyoMerhaba kızlar size birşey soracağım sizce emziren anne günde iki öğün mü yoksa üç öğün mü beslenmeli sütü kesilmemesi için bebeğim 4 aylık sadece anne sütü alıyor mama kullanmıyorum
Teşekkür ettim canımİyi haberlerine sevindim canım
Teşekkür ettim canımÇok geçmiş olsun Canım
Aralarda meyve,kuru yemiş yersen 2 ana öğün olabilir, ama meye kuru yemişle aran yoksa 3 ana öğün daha sağlıklı olur Canım. Zaten insan ister istemez acikiyo, bisiler yeme ihtiyacı duyuyo
ben biraz ara vermek istedim canım. bu ara aşırı yoğunum ve çok yorgun geliyorum. adapte olamıyorum. fazla kaçamak yapmadan kenardan sakince devam edeyim diyorumbende iyiyim canım listede yoksun ama aklım sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?