Günaydın nur cum sana da güzel günler olsunGünaydın arkadaşlar.
Çok güzel bir gün olsun inşallah.
Günaydın canımHerkese günaydın. Güzel bir hafta olur inşallah
Ooo maşallah
Günooo lotus cum
Günaydın kaptan yeni okul yılınız hayırlı olsunGünaydın kızlarrrr. Biz bugün okullu oluyoruzYeni başlayacak herkese kolaylıklar diliyorum. Rabbim bütün çocuklarımıza zihin açıklığı versin. Başta sağlıkla, mutlulukla, sıkılmadan bunalmadan geçirecekleri güzel bir eğitim öğretim yılı olsun. Salgın hastalıklar dilleniyor, gözüm biraz korkuyor, Allahım hepsini kötü insanlardan, hastalıktan, kazadan beladan korusun Sabah veli bilgilendirme toplantısı var, öğleden sonra karılırım aranıza
GünaydııınnnGünaydın
Hayırlı sabahlar
Tamam canımGünaydın kızlar ben çok kilo almışım biraz toparlayıp geleyim buraya haftaya olur mu
Günaydın canım fena değilim çok şükürGünaydın kaptanicem bu gün nasılsın
Günaydın canım bu gün nasılsın?Canım tatile çıkacağım demiştin ından çıkardım yanlış mı anladım
Fena değilim canım teşekkür ederimGünaydın canım bu gün nasılsın?
İyi yapmışsın çünkü kilo aldımCanım tatile çıkacağım demiştin ından çıkardım yanlış mı anladım
Ben her daim buradayım beklerim efemİyi yapmışsın çünkü kilo aldımbu hafta verip geleyim
Çok şükür kaptanım daha da iyi olacaksın inşallahGünaydın nur cum sana da güzel günler olsun
Günaydın canım
Ooo maşallahgünaydın canım
Günooo lotus cum
Günaydın kaptan yeni okul yılınız hayırlı olsun
Günaydııınnn
Tamam canım
Günaydın canım fena değilim çok şükür
Canım İnşallah daha iyi olacaksınFena değilim canım teşekkür ederim
Okurken gülümsediğimi fark ettim ❤afiyet olsun kaptaniçem yok iki gündür soğuk soğuktu buralar eksikliğin çok belli ettiGünaydın kızlaaarrr
Bugün iyi kalktım spor yapmak istedim hava kapalı keyfim yerinde ama kardiyoloji tekrar görüp müdahale etmeden yapmayın dediler. Oturdum çay içiyorum yağmur yağıyor çok güzel
Hepinizi öpüyorum güzel bir gün geçirin
haklısın kaptanım hafta ici degil diye yedimÇok güzel menü canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet güzel
Ooo geri dönmüşsün abla çok güzel menü
Gayet ideal menü afiyet olsun
Afiyet olsun normalde hem tarhana hem 2 dilim ekmek fazla canım ama emzirme vaziyetlerinde durum farklı tabi
Afiyet olsun kahvaltıdaki patates kızartması olmasa ne iyi olurmuş
Afiyet olsun ne var ki menünde ne güzel menübir tek hem ekmek hem patates gerek yok
Afiyet olsun Allah kabuk etsin canım küçük de olsa 5-6 yeterlidir
Afiyet olsun çorba fazla gelmiş zaten ekmek yemişsin çorba da ekmek yerine geçiyor ya
Afiyet olsun akşam karbonhidrat fazla kaçmış gibi patates,bulgur,yayla çorbası
Afiyet olsun
harikasın canım masallahGünaydın canım. Dün 4 bin adım yaptım yağmur yağdı fazla yapamadım. Sabah çocukları okula bıraktım. Ordan yürüyüşe çıktım daha devam ediyorum1 saat olacak sonrasıda akşam üstü inşallah
hay Allah iyiliginiKedi kızım, benimle yatar, benimle kalkar
tamm canım Allah kolaylık versin kacamak yapmamaya calisTutku44 kaptanim siteye girmeye cslusiyorum ama bu aralar onemli sinavlara hazirlaniyorum ilki cuma gunu biraz yogunum yine de menulerimi aksatmadan yazmaya calisacam ama cok aktif olamayabilirim diyet devam ediyor onda sorun yok sadece miktarlari azaltamiyorum 1000 kaloriye dusursem daha iyi olacak ama yapamiyorum
afiyet olsun canım01 Eylûl Pazar
Kahvslti 11:00
Soganli kiyma kavurmasi (2 dilim ekmek vitrne kadar ysklasik 4 5 kasik olmustur)
2 dilim ekmek
4 yesil zeytin
1 tatli kadigi tahin pekmez
Ara 16:40
1 kupa kahve
Dut kurusu (sayi bilmiyorum cay tabagi kadar)
10 tane findik
19:30 Aksam
7 8 kasik kuru fasulye
4 kasik pilav
1 bardak meyve suyu (100 kslori az sekerli light)
2 litre su
Tutku44 LenaG
anaların her zaman ki haliHastanede işlerim var. Bebelere kan tahlili yaptıracam tedbir amaçlı.
Okulda işlerim var hala bitmedi üç gündür gidiyorum
Çarşı pazarda işlerim var bir türlü çıkıp halledemedim.
Evde işlerim var çünkü ev dandini dastana kıvamında
Bu kız kaça bölünsün
Allahımm yarabbemm sunuma ölürümm heleki salatalar göz kırpıyorrrr bende şimcciiikkk bebeleri uyuttum doğru mutfağa gidiyorum elım ayağim titredi
salatalıklarıninyerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?