Kardeşimin işleri vardı blonde hep dışardaydım dün gece hiç uyuyamadım 4 te uyudum sabah 8:30 da kalktım çok kötü bi gün geçirdim yani
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar
Bugün ki menü
Sabah 8.50
2 yumurta omlet
1 dl tam buğday
2 ısırık simit
Salatalık
3 zeytin
Akşam 16.30
Izgara tavuk şiş
Salata
Çok az lavaş
Ayran
su 2 lt den fazla olur yatana kadar
Gün içinde birki çayı
Elhan
Söylenecek tek kelime var .
Afiyet olsun kankişim.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun ankacim.Geçmiş olsun hasta mısın?
Benim de doğum günümdü önceki gün. pazar serbest gün o zaman kutlarız dedim. Doğum günü pastası yicem inşallah. Bi de tahinli Trabzon hurması yiyeceğim.
Tabi ki olur bitanecim . Pazartesi ve cuma bildirimlerini aksatma yeter ki. Tabloda boşluklarimiz olmasın.
Afiyet olsun Akrepcim.
Bende menümü paylasayim.
Sabah yürüyüş öncesi
1 fincan türk kahvesi
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
Akşam
Fırında sebze yaptım.
Kabakları ben yedim
2 adet kabak + 1 tavuk kanat
Dukan yaptım içtim. Şimdi kayısı çayı içerim.
Elhan TemelinSafinazi
Balık salata bu menüyü kurtarır gibiTatlım kahvaltım baya kalorili oldu bgun o yüzden yazmayım hiçöğlen yemedim şimdide balık salata yicem
Afiyet olsun canımBugünkü menüm ev işi kaçamak oldu
Sabah: patatesli omlet 2 kasık, peynir, domates, zeytin
Öğle: tarhana çorbası
Akşam: ev yapımı hamburger, şekersiz kola
Su saymadım ama azdı yarın başlıyorm sayarak içmeye
TemelinSafinazi
Arkadaşının doğum günü kutlu olsun.Afiyet olsun canım.Hayırlı akşamlar güzel hanımlar :) yoğun geçince unutuyorum yazmayı.
Kahvaltı tabağım görselde ekstra mandalina ve bir dilim cezerye var
Akşamda pasta yedim doğum günüydü arkadaşımın :)
Elhan
Allah rahatlık versin tatlım.Menümü yazıp uyuyacam çok yorgunum ev işi hiç bitmiyor
Afiyet olsun canım
İmam fıkrası geldi aklıma tabi ki anlatmayacağım
Yarın güzel bir gün olsun kayipdunyacim.
Bebeğim dışarıda olmak yaramıyor bizeBugün çok yoğundum hep dışardaydım
10:00
Peynir salatalık
1 dilim ekmek
13:00
3 dilim pizza
Ayran
19:00
2 dilim ekmek
Salatalık
Peynir
2 lt su
TemelinSafinazi Elhan
Genel olarak çabuk yoruluyorum, hala damar tıkanıklığı var, tam geçmediGeçmiş olsun hasta mısın?
Benim de doğum günümdü önceki gün. pazar serbest gün o zaman kutlarız dedim. Doğum günü pastası yicem inşallah. Bi de tahinli Trabzon hurması yiyeceğim.
Kuzum sen neler yaşamışsınHayır canım. Aort damarı patlaması
Deneyim bakıyım tadı nasıl, güzel olursa yollarımBir ara tarifini alayımkorumaya geçince yapayım
Yarın topralarsın canım . Uykusuzluk kötü etkiliyor malesef.Kardeşimin işleri vardı blonde hep dışardaydım dün gece hiç uyuyamadım 4 te uyudum sabah 8:30 da kalktım çok kötü bi gün geçirdim yani
İyi olmana çok sevindim canım .blonde ambition alintim kaybolmuş. Akşama yakin akrabaya hasta ziyaretine gittik. Az önce gelip menüleri okudum tatlım. İyiyim bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı bir dilim Etimek tatlısı bir de çeyrek etli pide yedim evsahibi zoruyla. Güya ben çok zayifmişim tabi inanmadım da beğenmedi demesin diye yemek zorunda kaldım.
11 kasım
Kahvaltı 12:00
2 yumurta sarısı
1 parmak peynir
1 domates
Ceviz
Akşam 18:30
1 avuçtan biraz fazla badem
Su bugünde biraz az, yatana kadar ne içersem artık
3 kupa kahve
Elhan TemelinSafinazi ZincirKirma
Tarif harikaymış Teşekkür ederiz. Maşallah ablacım serbest gününde bile menün hepimizinkinden çok daha sıkıEki Görüntüle 3333612
Eki Görüntüle 3333613
Tarif bu kızlar, yapmak isteyen olursa
Benimkinden çok umutlu deyilim
Üstüne ganaj yapmayacağım, çiko koydum
Arada oluyor kankim misafirlikte yemeden olmuyor sen halledersinblonde ambition alintim kaybolmuş. Akşama yakin akrabaya hasta ziyaretine gittik. Az önce gelip menüleri okudum tatlım. İyiyim bir sıkıntı yok. Tek sıkıntı bir dilim Etimek tatlısı bir de çeyrek etli pide yedim evsahibi zoruyla. Güya ben çok zayifmişim tabi inanmadım da beğenmedi demesin diye yemek zorunda kaldım.
Görüntüsü çok güzel şu Bihter çikolatasını bi türlü sevemedim yapıp yiyenlere afiyet ve eksi olsunEki Görüntüle 3333612
Eki Görüntüle 3333613
Tarif bu kızlar, yapmak isteyen olursa
Benimkinden çok umutlu deyilim
Üstüne ganaj yapmayacağım, çiko koydum
Günaydın herkese
Günaydın erkencilerHerkese günaydın
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah daha iyidirOkudum güzel geçmiş çok gecmiş olsun tekrar
Bilmiyoruz canim bağırsak dugumlenmesi vardı şükür o çözüldü ama bugünde agrisi devam ediyor Dr.lar enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?